Kotitalouskriisi 13.12.2014
TEKSTI Maria

Jouluaskartelu

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

DSCF8908

Kaupungissa oli tänään valtava määrä ihania joulutapahtumia: myyjäisiä, markkinoita, joulupolkuja, lasten joulukonsertteja, tonttupajoja, Lucia-kulkue… Ja kun kysyn lapsilta, mihin kaikkiin näistä mentäisiin, vastaus kuuluu kovaäänisenä kuorona:
Ei minnekään, ollaan kotona!

Lapset ovat leikkineet koko päivän. Ilmeisesti olen ainoa, joka kaipasi tänään edes ripauksen tunnelmaa ja joulunalusperinteitä.

Sain kuitenkin lapset askartelun verukkeella tehtailemaan joulukoristeita!

Tarvikkeet:

  • erivärisiä pahvipakkauksia, vanhoja joulukortteja tai kartonkia
  • erivärisiä villalangan pätkiä
  • tylppä neula
  • teippiä
  • rei’itin

Leikkasin ja rei’itin värikortit ja asensin langan. Lanka kannattaa olla kaksinkerroin, niin että lanka ei pääse irtoamaan neulasta. Langan päät teipataan kortin taakse.

Ompeluosuus on lasten heiniä.

DSCF8912 DSCF8911

Tosin aika usein piti olla auttamassa, kun ei oltu ihan varmoja, kummalta puolelta paperia neula pitikään pistää.

Mutta voi kun lapset olivat ylpeitä itse tekemästään joulukoristerimpsusta. Muutamat koristeet korvamerkittiin lahjoiksi leikkikoulun opettajille.

DSCF8956

Lapset nukkuu. Keitän glögiä.
Öitä!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Maria Nordin - Kotitalouskriisi
Kotitalouskriisi on diagnoosi akuutille häiriötilalle, joka syntyy räpistellessä uran ja hellan välissä. Paineessa syntyy timantteja sekä gluteenittomia pannukakkuja. Tule vertaistueksi! Kirjoittaja on Maria Nordin, jolla on kaksi ja puoli lasta, lennokkaat puolivoltit ja paljon tietoa sisäilma-asioista.

Arkisto

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: