Kotitalouskriisi 16.2.2015
TEKSTI Maria

Lento-look

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

DSCF9523

Minulla on matkakuume, joka oireilee niin, että valmistaudun lähtöön viikon. Olen ollut aamusta asti pakattuna, vaikka lentomme nousee vasta iltapäivällä.

Jotain kuitenkin unohdin. Tajusin vasta eilen, etten voi pukea lapsille toppatakkeja Espanjaan. Lennämme Barcelonaan, ja sieltä matkaamme junalla etelään. Tällä hetkellä sää näyttää oikein lupaavalta… Kevättakit tarvitaan.

Kyselin syksyllä teiltä, mistä löytäisin lapsille PCF-vapaita ulkovaatteita. En kestä ajatusta, että pestessäni lasten ulkovaatteita, myrkytän Itämerta. Perfluoratut yhdisteet myös kertyvät elimistöön, joten PFC:llä käsiteltyjen vaatteiden pukeminen lapsille ei tunnu parhaalta ajatukselta.

En saanut kyselyyni vastausta. Ajattelin, että maailma ei ole vielä valmis. Mutta nyt asia tuli yllättäen (kuten kevät joka vuosi) ajankohtaiseksi. Ja etsintä tuotti tulosta!

Sain tänään Polarn o. Pyretiltä kokeiltavaksi myrkyttömät farkut ja PFC-vapaat kevättakit. P.O.Pin Kevään 2015 setti on ensimmäinen kokonaan PFC-vapaa ulkovaatemallisto.

Olé, kehitys kehittyy!

DSCF9519

Kohta lähdemme kohti lentokenttää! Yritän sittenkin päivittää blogia puhelimella matkalta.

Ja Aurinkorannikko hoi! Matkamme on yhdistetty työ- ja huvimatka. Reinolla on kaksi keikkaa Fuengirolassa Nuriasolissa 20.2. ja 21.2.. Keikkatiedot täällä!

Tervetuloa ja tule moikkaamaan!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (4)

Jee, kiitos! Täällä ollaan ja ihanaa on!

1 vastaus

Hauskaa matkaa koko poppoolle!

1 vastaus

Jee, kiitos! Täällä ollaan ja ihanaa on!

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Maria Nordin - Kotitalouskriisi
Kotitalouskriisi on diagnoosi akuutille häiriötilalle, joka syntyy räpistellessä uran ja hellan välissä. Paineessa syntyy timantteja sekä gluteenittomia pannukakkuja. Tule vertaistueksi! Kirjoittaja on Maria Nordin, jolla on kaksi ja puoli lasta, lennokkaat puolivoltit ja paljon tietoa sisäilma-asioista.

Arkisto

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: