Levyraati lasten kaa

Teksti

Meillä on perjantaitraditio. Muistatteko Levyraati-ohjelman? Minua ainakin harmittaa, että vastaava konsepti ei enää pyöri ruudussa. Tai pyörii, kun laittaa pyörimään!

Järjestän lapsille aina viikonlopun aloitukseksi musavideokattauksen. Kriteerinä on, että musiikki on sellaista, josta itsekin pidän. Videon on oltava lasten näkökulmasta kiinnostava. Bonusta saa eläinaiheista, tanssimuuveista ja animaatioista.

Tässä tämän viikon musavideot:

Ilta aloitettiin iskän uudella Sun kaa -biisillä, joka selviytyi voittajaksi. (Raati puolueellinen).

Muut tämänkertaisen levyraadin biisit:

Glass Animals – Hazey

Baby Cham – Ghetto story

Rudimental – Feel The Love

Major Lazer – Watch Out For This Bumaye

Hyvää viikonloppua!
PS. Millaisesta musiikista teidän lapset pitää?

Kommentit

2 kommenttia

Poika 7v. tykkää Robinista. 5v. poika tykkää Frozen elokuvan ”Let it go”. Pian 2v. tykkää Elastisen ”Nauravasta Kulkurista” ja

Kiva biisi, teidän iskän musa uppoaa täälläkin. Sekä äitiin, että lapsiinkin (tai ainakaan eivät valita!) 🙂 Mies vaan murjottaa kun ei ymmärrä lyriikoita.

Lapset (tai se jolla on jo oma musamaku) tykkää meillä eniten juuri lasten musasta, ti-ti nallesta ja mimmeistä jne. Jotta äidin pää ei räjähtäisi, välillä kuunnellaan myös muuta 😉 Kotimainen suosikkini (etenkin rentoutumiseen) on Kumea Sound! Ja aika usein meidän iskä soittaa bollywood musaa, se uppoaa kaikkiin.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä