Kotitalouskriisi 2.11.2014
TEKSTI Maria

Lokakuun hakusanat top 10

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Suosittu hakusana-postaussarja on ollut syksyn tauolla. Tykitys jatkuu. Edelleen blogiini on löydetty mitä kummallisimmilla sanoilla.

1. outo tyyppi kotitalouskriisi
Kyllä, poikamme räppäsi tämän parivuotiaana.

 

2. milloin seksiä synnytyksen jälkeen
Ystäväni kertoi ettei voinut harrastaa seksiä vuoteen synnytyksen jälkeen. Ja meinasi hakata minut, kun kerroin oman tarinani. Unohdin lukea asiaan perehdyttävät oppaat.

3. grillivastus symboli
En ymmärrä, miksi mieleeni jää usein ne pienet ja kaikista epäoleellisimmat asiat. Arkkitehtiopintojen ensimmäisenä vuotena, puurakenteisen saunan suunnittelujaksolla opin esimerkin voimin, ettei kiukaan symbolia tule koskaan piirtää näin:

grilli

Meidän uunissa grillivastuksen symboli on tuollainen muodikas viiri

4. miten kauan lapsen nukahtaminen kestää
Meillä on yksi, joka nukahtaa aina heti ja toinen, joka kukkuu monta tuntia yksinään hoilaten.

5. vaunu näkösuoja
En ollut sitä tyyppiä, joka kiinnittää harsoja lastenvaunujen kuomun eteen. Mielestäni vauvan pitää oppia nukahtamaan ilman riepua. Kovalla tuulella saatoin joskus virittää kaulahuivin kuomun eteen tuulensuojaksi.

6. angry birds ritsa
En missään nimessä suosittele. Lähetin ritsan asiakaspalveluun. En muuten koskaan saanut vastausta valitukseeni. Poika on onneksi unohtanut ritsan. En usko tapauksesta jääneen traumoja.

7. Maria Nordin espanja
Jep, olen puoliksi espanjalainen. Viimeisestä käynnistäni Espanjassa on liian kauan. Muutama viikko sitten espanjalaisyhteisö vietti Espanjan kansallispäivää Ritarihuoneella. Kun lähdimme pois, kolmevuotias tyttäremme sanoi ”Minulla oli oikein kivat syntymäpäivät!”. Hänellä on asenne.

8. lapsivesien meno ennakoiminen
En usko, että lapsiveden menoa voisi ennakoida. Itselläni kävi kummankin kanssa niin, että vauva potkaisi raivolla, vatsasta kuului kova naksahdus. Ja sitten tarvittiin pyyhkeitä.

9. maito ja iho-ongelmat
Oman kokemukseni pohjalta maitotuotteiden syöminen vaikuttaa ihon hyvinvointiin. Maidotonta ruokavaliota kannattaa ainakin kokeilla, jos ei mikään muu auta.

10. mies ei halua lasta vaihtoon
Jos mies laittaisi meidän lapsen vaihtoon, vaihtaisin miestä!
Toivottavasti kyse kuitenkin vaihto-oppilaaksi lähdöstä. Kammottava ajatus sekin. Onneksi on vielä aikaa kasvaa äitinä, ennen kuin tämä teema on ajankohtainen.

Marraskuuta!

 

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (2)

HIhiii, niin on ihana! Vieläkin ihastuttaa, vaikka olen kuullut tämän 1000 kertaa.

1 vastaus

IHANA OUTO TYYPPI! <3

1 vastaus

HIhiii, niin on ihana! Vieläkin ihastuttaa, vaikka olen kuullut tämän 1000 kertaa.

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Maria Nordin - Kotitalouskriisi
Kotitalouskriisi on diagnoosi akuutille häiriötilalle, joka syntyy räpistellessä uran ja hellan välissä. Paineessa syntyy timantteja sekä gluteenittomia pannukakkuja. Tule vertaistueksi! Kirjoittaja on Maria Nordin, jolla on kaksi ja puoli lasta, lennokkaat puolivoltit ja paljon tietoa sisäilma-asioista.

Arkisto

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: