Kotitalouskriisi 13.1.2014
TEKSTI Maria

Lumiukkoja ja roskaruokaa

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

”LUNTA! Me halutaan tehdä lumiukko! Äiti, tehdään lumiukko!”

kuva 3

Keksin, että vähälläkin lumella voi tehdä lumiukon, frisbeen päälle! Lapset olivat innoissaan ja ukko upposi kuin väärä raha. Ja kun lumiukkoleikki oli nähty, frisbeiden päälle tehtiin pizzoja.

Pizza onkin tervetullutta vaihtelua ruokavalioon, sillä olemme koko viikonlopun syöneet hampurilaisia Midhillissä, jossa Reino viihdytti brunssista nauttivia asiakkaita laululla ja kitaralla. Tietenkin minä ja lapset olemme paikalla joka kerta, kun iskällä on päiväkeikka.

Lauantaina söin juustohampurilaisen ja sunnuntaina kasvishampurilaisen, jonka maukas pihvi oli tehty mustapavuista. Viereisen pöydän Eggs Benny (voileipa, jonka päällä oli pinaattia, pekonia ja munaa) puhutteli minua niin, että palaan varmasti pöydän ääreen tässä ravintolassa.

kuva 4

Hyvää viikon alkua kaikille.
Lähden haalimaan materiaaleja huomista arkkitehtuurityöpajaa varten!

 

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (4)

Tuu moikkaamaan!

1 vastaus

Olettepas kekseliäitä! Meilläkin lojuu frisbee jossain takapihalla kesän jäljiltä! Tarvii varmaan kans tehdä frisbee ukkoja kun ei tuolla muita saa tehtyä 🙂 Mut tää mammam tarvis kyllä ensin toppahousut, kylmä!

Reinoa olis kiva päästä kuulemaan joskus livenä, näkeekö keikkakalenteria jostain? 🙂

1 vastaus

Toppikset! En tiedä koko keikkakalenteria, mutta 14.2. on keikka Tavastialla. Sinne!

1 vastaus

Hei mahtavaa, kiitos vinkistä! Se olis mun miehen syntymäpäivä silloin, nyt vaan lastevahtia järkkäämään 😉

1 vastaus

Tuu moikkaamaan!

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Maria Nordin - Kotitalouskriisi
Kotitalouskriisi on diagnoosi akuutille häiriötilalle, joka syntyy räpistellessä uran ja hellan välissä. Paineessa syntyy timantteja sekä gluteenittomia pannukakkuja. Tule vertaistueksi! Kirjoittaja on Maria Nordin, jolla on kaksi ja puoli lasta, lennokkaat puolivoltit ja paljon tietoa sisäilma-asioista.

Arkisto

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: