Kotitalouskriisi 13.5.2013
TEKSTI kaisa

Maailman parhaiden äitien päivä

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Mitäs sitä nyt valittamaan (linkissä uutisvideo, johon minua ja lapsia haastateltiin), kun tilastot ovat puolellani, aamupala tuli sänkyyn ja uusi kastelukannu käteen.

Koko äitienpäivä meni pihalla paistatellessa ja maailman parhaiden lasten kanssa möyriessä. Erikoislahja tuli mieheltä, joka poisti kasvimaaltani tieltä pensaan kannon (Juuripaakun repiminen muistutti kyllä ikävästi pian koittavasta viisaudenhampaan poistosta).

Istutin kasvimaalle salaattien ja violettien parsakaalien joukkoon herneitä, paksoita ja iisoppia.

kuva 2 kuva 3

Pataan istutimme mustaajuurta ja koristekaalia. Multa vaikutti tosi märältä, täytyy ehkä tehdä reikiä padan pohjaan, jos ruoste ei kerran hoida homma.

Jostain syystä edellistä kirjoitusta ei voinut kommentoida. Suositelkaa siis vielä kosmetologeja! En tietenkään ole saanut vielä aikaiseksi varata aikaa siihen ihonpuhdistukseen.

 

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Maria Nordin - Kotitalouskriisi

Arkisto

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: