Kotitalouskriisi 13.6.2014
TEKSTI Maria

Majakkaretki

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

15 039 Lennossa

Oletteko katsoneet lasten kanssa Ihan sama -seikkalusarjaa? Tästä oli kyse, kun kerroin, että olimme lasten kanssa avustajina sarjan kuvauksissa.

Ohjelmaa Areenasta katsellessamme ihastuimme kuvissa näkyvään majakkasaareen ja sen miljööhön. Lapset ovat ihmetelleet, onko saari oikeasti olemassa, vai oliko sekin tehty ohjelmaa varten, kuten ryysyläisleiri, jossa olimme kuvattavina. 

15 149 Majakkasaari

Kohtasin ihmeellisen yhteensattuman, kun kävi ilmi, että tuleva liikekumppanini on myös Söderskärin Majakan yrittäjä! Tv-sarjassa näkyvä majakka on siis historiallinen Söderskär. Ja me olemme siis tietämättämme olleet mukana samassa tv-sarjassa.

15 247 Lounas katettu

Myös lasten lempihahmot, Puluboi ja Poni, seikkailevat parhaillaan majakkasaarella.

Olettehan kuunnelleet loistavaa 16-osaista Puluboin ja Ponin loisketiivis kirja -kuunnelmaa YLE Lapset -mobiilisovelluksessa? Se on niin älyttömän hyvä! Tällä hetkellä kuunneltavissa on jaksot neljännestä seitsemänteen. Vielä pääsee mukaan juoneen!

Uusi jakso tulee sovellukseen aina sunnuntaisin, mikä on tehnyt sunnuntai-illoista suurta juhlaa. Silloin koko perhe kokoontuu yhden puhelimen ympärille kuuntelemaan Puluboin kaupallisia tiedotteita ja muita hölmönhauskoja Lolasta, Kola-boista, Mini-Millasta ja muista.

Arkemme on täynnä huuhdahduksia ja sanontoja kuunnelmasta. ”Voi pieru, kun minun sieluni on aivan riekaleina!”

Kuvat Sanna Reponen

majakka

Eiköhän sielu rauhoitu majakkaretkellä. Tänään on viimeinen leikkikoulupäivä. Lapset ovat valmiina lähtöön. Uudet pelastusliivit roikkuvat eteisessä odottamassa.

Tuuli puhaltaa sadepilvet taivaan laidoille… Me lähdetään retkelle!

PS. Tunnen itseni huijatuksi. Osallistuin muiden vanhempien tavoin yhteiseen lahjaan lasten leikkikouluopettajalle. Tänä aamuna kaikki ojentelivat opettajalle vielä kukka- ja suklaanyssykät omasta puolestaan. Ja minä en tietenkään, kun luulin, että olin jo antanut lahjan. Nolottaa, vaikka järki sanoo, ettei pitäisi.

Eikö tällainen lahjonta ole liiottelua?

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (7)

Kukat ja suklaa ovat edullisia, että ei se minusta liioittelua ole. Kiva muistaa tätejä jollain pienellä. Kalliit lahjat menisivät kyllä todellakin yli.
Eikä lahjan antaminen ole pakollista, jokainen tekee kuten haluaa.

1 vastaus

On. Liioittelua. Eikä ne tädit ja sedätkään oikeasti edes halua niitä nyssyköitä 😉

1 vastaus

Ei ole olemassa leikkikoulua tai leikkikoulun tätejä tai setiä. On olemassa opettajia tai lastenhoitajia, jotka toimivat varhaiskasvatuksessa.

1 vastaus

Hei, sivusta seuraaja! Kiitos kommenteista! Lasteni opettajat ovat tosiaan opettajia.

1 vastaus

Ah, kiitos henkisestä vapautuksesta! Ei ole enää huono omatunto!

1 vastaus

Liioittelua on. Itse opettajana en halua lahjoja, kaapit on jo nyt niitä pullollaan. Älytöntä!

1 vastaus

Onpas huono blogi

1 vastaus

Kukat ja suklaa ovat edullisia, että ei se minusta liioittelua ole. Kiva muistaa tätejä jollain pienellä. Kalliit lahjat menisivät kyllä todellakin yli.
Eikä lahjan antaminen ole pakollista, jokainen tekee kuten haluaa.

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Maria Nordin - Kotitalouskriisi
Kotitalouskriisi on diagnoosi akuutille häiriötilalle, joka syntyy räpistellessä uran ja hellan välissä. Paineessa syntyy timantteja sekä gluteenittomia pannukakkuja. Tule vertaistueksi! Kirjoittaja on Maria Nordin, jolla on kaksi ja puoli lasta, lennokkaat puolivoltit ja paljon tietoa sisäilma-asioista.

Arkisto

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: