Makee merkkari

Teksti

Miksi syödä leipää, kun voi syödä merirosvokakkua?

Pojan merkkipäivät menivät ihanasti. Pidimme juhlat pojan kavereille, sukulaisille ja aikuisille ystäville ihan yhdellä kertaa. Uudistettu kotimme ja liukuva juhla-aika mahdollistavat väenpaljouden.

Lahjaksi poika sai lahjaksi seinämaalauksen alun, muovailuvahajäätelökoneen, oikean jäätelökoneen, leimasimia, Volverine-figurin, pikkumopon, tarroja, pimeässä loistavia tarroja, kynät, ötökkäkirjan, petanque-pelin, sorminuket ja merirosvosilmälapun. Siinä ne lahjat taisivat olla.

Poika oli liikuttavan kiitollinen ja iloinen kaikista lahjoista.

Ai, ja sai hän myös lahjaksi myös kakun. Ja millaisen kakun!

la foto

la foto

la foto

la foto

Makoisan merirosvolaivan teki Raquel, joka on pojan koulukaverin äiti.

Etelä-Euroopasta Suomeen muutettuaan Raquel vaihtoi tv-työt sokerihommiin. Onneksi, sillä nyt häneltä voi tilata Helsingin makeimmat kakut. Eikä todellakaan tarvitse olla äklömakeaa. Pojan toiveesta kakun täytteenä oli ruusunmarjasosetta ja mangoa. Minun toiveestani koko komeus oli gluteeniton ja maidoton.

526313_436000306514502_1888660223_n

Nyt huomisia tarhakamoja pakkailemaan (ja musta lippu liehumaan, hulabaloo balai).

Kommentit

2 kommenttia
Maria

Kiitos onnitteluista! Kiitos, ihanasti sanottu. Syksy on alkanut mahtavasti. Ihania hetkiä sullekin!

Onnittelut Fidelille! Hieno kakku..Sinun blogisi Maria on yksi niistä harvoista, joita ihan säännöllisesti luen. Osaat kirjoittaa kiinnostavasti ja värikkäästi, verbaalisti lahjakasta tekstiä on kiva lukea. Oot selkeesti fiksu ja sydämellinen ihminen. Mukavaa syksynalkua!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä