Maria ja jeesusteippi

Teksti

Mamma ja iskä yön hämärässä ahertaa ja ähkii.

Ääh puuh. On kuuma ja rakkautta ilmassa.

Miekka on valmis. Minä kiinnitän haarniskaa jeesusteipillä. Kypärä tuntuu hieman kireältä päässäni. Reino väänsi pahvista olkasuojat  ja piirtää nyt lohikäärmevaakunaa.

Emme missään nimessä ole viime öinä tehneet pikkusisarusta, vaan synttärilahjoja tänäään kolmevuotiaalle pojallemme.

Päivittäin ihmettelen, miten aika voi hurahtaa niin nopeasti. Lapsen syntymäpäivänä sille on erityisen hyvä hetki. Vaikka tänään aikaa ei ole minuuttiakaan liikaa. Pitäisi kirjoittaa kilometrin mittainen kauppalista miehelle, kakku leipoa, siivota niin, että vieraat mahtuvat istumaankin…

Poika katsoo nyt lastenohjelmia kypärä päässään. Hän nostaa kypärää välillä syntymäpäivävoikkariansa haukatakseen. Miten se on kasvanut jo noin isoksi? Ja silti se on niin pieni vielä. Sellainen, jota tekee mieli suojella kaikelta.

Kun vaan voisi teipata kypärän ja haarniskan lapsensa päälle ikuisesti. Ja antaa miekan lohikäärmeiden varalta.

Nyt voikin sitten kyyneleet silmissä pyyhkiä pölyjä. Ei se niin tarkkaa ole!

kolme vuotta sitten

Kommentit

15 kommenttia

[…] vielä viimevuotisen synttärilahjamme pojalle? Se aiheutti jopa meille itsellemme paineita tämän vuotista lahjaa […]

Paljon onnea Fidel! Ei ole jokapojalla noin komeaa haarniskaa! 🙂

Paljon onnea kolmevuotiaalle! Niin se aika hurahtaa. Hieno lahjaidea, pitäisi kokeilla joskus itsekin eikä aina vaan suunnistaa eurot vilisten leluosastolle..

Maria

Jos vaan on hetki aikaa, niin kannattaa kokeilla tätä tekniikkaa. Helppoa on. Pahvia ja jeesusteippiä ja vähän tussia. Kiitos onnitteluista!

Sinun blogiasi on niin ihana lukea. 🙂
Seurasin sinua Iholla-sarjassa, ja olit suosikkini. 😀
Paljon onnea Fidelille! 😀

niin se aika rientää kun saa lapsen! Lapsi kasvaa ja kehittyy niin hurjaa vauhtia, että jo vuodessa tapahtuu aivan mieletön harppaus. Hieno ritarinpuku, todella! Onnea pikkumiehelle!

Siis niin ihana lahja…voi elämä sentään. Tulee ihan kateeksi pikku Fideliä.Paljon parempi lahja kuin kaupasta ostettu. Tulee ihan ikävä omaa ”pikkuista”…nyt jo 16v Onnea Fidel !

Päheet vehkeet! Onnittelut 3-vuotiaalle!

Onnea hurjasti Fidel!

Vannoutunut Fidel-fani toivottaa sankarille suuuuret onnittelut! 🙂

Ihan mielettömän hienot ritarin varusteet! 🙂 Onnea Fidelille! Niin se aika rientää, meilläkin pian esikoisen 3v syntymäpäivä edessä..

Onnea äidille ja Fidelille! Olisipa sitä ite noin kekseliäs ja taitava. Meiän tyttö tänään 3v. Teiän kanssa yhtäaikaa oltiin naikkarilla 🙂

Maria

Kiitos. Hauskaa, tuttuja ollaan siis. Onnea teillekin!

Paljon onnea postipojalle!!!

Teitte aivan mielettömän lahjan. Rakkaudella värkätty!!

Onnea 3v 🙂 niin ne kasvaa, meitsi varmaan itkee silmät punaiseks kun oma ainokainen tytär täyttää sen maagisen 18v vielä tämän vuoden loppupuolella …. missä mun vauva on mut onneks äiti on aina äiti 🙂 Ihanaa syksyn alkua teille koko köörille 🙂

Myöhäiset onnittelut Fidelille! 🙂 Aivan tosi magee haarniska!!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä