Kotitalouskriisi 17.3.2014
TEKSTI Maria

Överit

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Huh huijaa, anteeksi hiljaisuus.
Tässä on ollut liikaa, kaikkea.

Aloitetaan toissaviikonlopusta. Lapset olivat ensimmäistä kertaa yökylässä! ENSIMMÄISTÄ KERTAA!

kuva kopio

Valmistelimme retkeä lukemalla Santtu yökylässä -kirjaa uudelleen ja uudelleen. Pakkasimme reppuihin tietenkin tärkeimmät: pupun (kunten Santtukin teki), keksejä, pari lego-ukkelia ja uudet vilkku-Crocsit. Sekä jotain vähän vähemmän tarpeellista, kuten hammasharjat ja yöppärit.

Vapaudesta soikeina Reino ja minä menimme Tomi Björkin ja kumppaneiden uuden ravintolan avajaisiin. Gluteeniton ruokavalio, maitolakko ja silloin tällöin tarjottimilla eteen seilaavat herkulliset makupalat eivät olleet hyvä yhdistelmä. Tietenkin kohdalleni osui aina tarjoiluastia, jossa oli gluteenia tai maitoa. Kieltäydyin vesi kielellä ruuista ja tutustuin juomapuolen tarjontaan. Huono idea.

Onneksi Ilta-Sanomat, Seiska ja muut lehdet kuvasivat vieraita vain alkuillasta… Muuten olisi saatu toisenlainen lööppi.

kuva

Valokuva, jota en muista otetun

Oli aivan erilaista olla ulkona, kun ei tarvinnut pelätä, että seuraavana aamuna kello kuusi kaksivuotias paijaa pomppimalla päälläni. Seuraavasta aamusta tuli sitten vaan toisella tavalla hirveä. Nolottaa vieläkin, mitä puoliso joutui näkemään.

Viime viikolla sain myös yliannostuksen sosiaalisia kontakteja. Keskiviikkona oli Keidas-ohjelman pressitilaisuus. Päivä oli ihana, mutta selitin elämäntarinani niin monelle toimittajalle (ihmisiä hekin), että olen ollut sen jälkeen tuppisuuna.

13946223461891_full

Kuva Str/Lehtikuva Kuva Keidas-ohjelman pressitilaisuudesta.

Tämä viikonloppu meni hiljaiselossa kotona. Eilen sunnuntaina tosin kävimme katsomassa maatilan eläimiä Fallkullassa (heti kun lapset on tarpeeksi isoja, ilmoitan ne kesäleirille. Kokemuksia?). Onneksi elukat ei puhu, eikä varsinkaan kysele mitään.

537118_10151921484902191_2053666200_n

Kaverukset

Nyt olen takaisin, kiitos kun jaksoitte odotella!

Hyvää viikon alkua kaikille!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (4)

Heh. Voi ei. Anoreksiakännit siis.

1 vastaus

Oijoi, kerrankos sitä tuulettumaan pääsee. 🙂 Ihan varmaan on muute tän blogauksen takia kohta iltalehdessä ”Maria Nordin veti anoreksiakännit avajaisissa!” 😀

(Kaveripiirissämme anoreksiakännit on siis kuvaus sille, kun juo itsensä humalaan syömättä mitään, yleensä koska ei oo muistanu tai on ollu liian kiire valmistautua niihin kulloinkin kysessä oleviin bileisiin.)

1 vastaus

Heh. Voi ei. Anoreksiakännit siis.

1 vastaus

Tuo pressikuva on tosi onnistunut! Olet niin nättinä! 🙂 Ja söpö possukin, meidänkin täytyis lähteä (piti käydä jo viimevuonna) käymään fallkullassa! 🙂

1 vastaus

Kiitos! Lähetin meikkaajalle tuon päivän jälkeen erityiskiitosviestin. Kaikki kuvat onnistui niin hyvin tuolla maskilla.
Falkullaan kanttaa kyllä mennä. Me on käyty jo puolen vuoden sisään kolme kertaa. Se on niin kiva. Ja kahvila on auki sunnuntaisin kahteen.

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Maria Nordin - Kotitalouskriisi
Kotitalouskriisi on diagnoosi akuutille häiriötilalle, joka syntyy räpistellessä uran ja hellan välissä. Paineessa syntyy timantteja sekä gluteenittomia pannukakkuja. Tule vertaistueksi! Kirjoittaja on Maria Nordin, jolla on kaksi ja puoli lasta, lennokkaat puolivoltit ja paljon tietoa sisäilma-asioista.

Arkisto

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: