Kotitalouskriisi 6.4.2016
TEKSTI Maria

Päähänpistosta uudet hiukset

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

En ole varmaan koskaan elämässäni varannut aikaa kampaajalta. Pari päivää sitten se oli jo lähellä, kun juttelin kaverin kanssa, että olisin mennyt ensi viikolla hänelle leikattavaksi. Ei kuitenkaan kaivettu kalentereita vielä esille.

Lapsilla alkoi vasta tänään koulu pääsiäisloman jälkeen. Aamupäivän tein hommia kotona ja puoliltapäivin menin bloggaajille suunnatulle lounaalle (aiheena lasten Nailmatic-kynsilakat). Lounas venähti iltapäivään, kun jäin suustani kiinni.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bloggaajana saan kutsuja tilaisuuksiin, joissa yritysten perustajat ja tuotekehittelijät kertovat työstään. Olen ihan vilpittömästi kiinnostunut siitä, mistä liikeideat ovat syntyneet ja mikä ihmisten motivaattori on. Kuten varmaan voitte aavistaa, minulla on tuhat tuoteideaa ja mietiskelen, miten niitä voisi lähteä kehittämään. Tai kannattaako se edes.

Alunperin tarkoitukseni oli mennä lounaan jälkeen vielä jatkamaan hommia toimistolle, mutta tajusin, että minulla olisi enää tunti aikaa ennen lasten hakemista koulusta. Tunnissahan ei oikein ehdi mitään. Mikä loistava tekosyy.

Satuin kävelemään lempparikampaamoni Dandyn ohi ja päähänpistosta kysyin, olisiko nyt heti aikaa leikata pitkä huitsukkani. Ehkä lounalla juodulla skumpalla ja valkkarilasillisella oli osuutta asiaan.OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Leikkikoulun pihalla kaikki äidit huomasivat muutoksen. Harvoin muuten tuleekaan ajatelleeksi, kuinka tärkeiksi ihmiset, joiden kanssa joka päivä seisoskellaan pihalla ovien avausta odotellen, ovat muodostuneet. Viikko sitten Reinon keikalla joku kommentoi, että näytän kaksikymppiseltä.  Tänään sain kuulla, että näytän nyt viisitoistavuotiaalta. Heh. Ei nyt liiotella kuitenkaan. Olen huomannut ensimmäisten harmaiden lisäksi ihan oikeita ryppyjä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hassun tuntuista, kun hiukset ovat lyhyet.

PS. Olen löytänyt Meine Basen rinnalle toisen hyvän shampoon. Siitä lisää pian.

PPS. Pihistin taas Reinon uuden Olympus PEN-F-kameran.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (10)

En ole kuullut tuosta. Aurinkoa!
0
1 vastaus

Ihana tukka!
0
1 vastaus

Kiitos!
0
1 vastaus

Olisit hyvin voinut osallistua tällä muutoksella Vuosia nuoremmaksi ohjelmaan 🙂 Voitko kertoa miksi Reino edustaa nuorten mm-jääkiekon pelipaitoja?
0
1 vastaus

Varmaan koska Reino pelaa ihan hulluna lätkää (monta kertaa viikossa). Heidän joukkue voitti jonkun turnauksenkin, vai miksi niitä kutsutaan… Lisäksi Reino lauloi siinä nuorten MM-kisojen virallisessa kisabiisissä.
0
1 vastaus

Moi, lisää vaan tukan pesu vinkkejä 😉 Reilu puolivuotta MeineBasella ja välillä keltuaisella. Tyytyväinen olen !
0
1 vastaus

Jes! Tuota munaa en saanut toimimaan, mutta edelleen Meine Base toimii.
0
1 vastaus

Hei. Kokeilin myös aikani pestä hiukset ja se ei vaan toiminut. Hiukset jäivät jotenkin tunkkaisen oloisiksi ja hyvin likaisen näköisiksi. Kävin ekologisessa kampaamossa kruunuhaassa josta ostin Aubrey Island Naturals Shampoota. Oletko kuullut tästä shampoosta? Kun pesen hiukseni sillä ne eivät ole kuitenkaan yhtä ”puhtaat/ilmavat” kun pesisin tavan shampoolla, mutta olen kyllä tyytyväinen lopputulokseen. Hyvää kevettä! 🙂
0
1 vastaus

En ole kuullut tuosta. Aurinkoa!
0
1 vastaus

Hei Maria, todella kiva uusi tukka, te queda muy bien 🙂 oletko kirjoittanut hiusväreistä/voisitko kirjoittaa?
0
1 vastaus

Kiitos <3
Olen kirjoittanut kauan sitten hiusväreistä, kokeilin jotain "luomuvärejä". Ongelma on siinä, että aihe ei oikein kiinnosta, kun itse en voi käyttää niitä mitään. Oireilin myös niille mahdollisimman luonnonmukaisille. Vähän aikaa sitten kerroin niistä kahvivärjäyskokeiluistani...
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: