Päivänsankari

Teksti

Aurinkoista tietä eteen päin

Vauva nukkui kuudesta kuuteen ja oloni on kuin prinsessa Ruususella vuosisadan unien jälkeen.

Tämä päivä kulkee kirjaston kautta puistoon. Nyt ylle kesämekko ja -hattu, kippo mukaan puistossa lapsille tarjoiltavaa kesäkeittoa varten. Näyttääkin siltä että itse juhlien sankari, kesä, viitsii vihdoin saapua paikalle.

Kiitos viesteistä, myötätunnosta ja kannustuksesta!

mekko, Makia

lakanat, Finlayson

vauva, omaa tuotantoa

Kommentit

6 kommenttia

Sä Olet Maria NIIN IHANA 🙂
Kunpa itse pystyisin edes osaan tosta sinun onnesta, tyytyväisyydestä, rauhallisuudesta… kaikesta 🙂

Olet rohkea, reipas, ihana 🙂

terv. 4 lapsen äiti, talon rakentanut ja myynyt, onnellinen kerrostalossa 🙂 ja edelleen onnellisesti naimisissa 🙂

”vauva, omaa tuotantoa”

Repsin! 😀

Ihanaa, löysin tälläisen. Videosi Iholla sarjassa olivat niin tuttua ja todellista. Sai minut ajattelemaan, kyllä me äidit jaksetaan!

Äiti, pojat 2v. ja 4v. + masukki

Kiva lukea sun juttuja. Olit ihana iholla-sarjassa, älä sure, ei sua voi jaksaa kukaan vihata tai ajatella että olet päässyt helpolla. Eikä pitäis kuvitella että tunnen sua yhtyään, mutta mielestäni meissä on aika paljon samaa. Itkin myötätunnosta, kun ohjelmassa sanoit olevasi huono äiti jostain pikku syystä. Olet varmasti hyvä äiti. Ja nyt pääset sanomaan mitä itse haluat, ilman editointia. Ihanaa kesää!

Loistavat tuotetiedot 😀

Ihanaa kesää teille!

Ja pakko vielä kiitellä muiden tapaan sinua Iholla-sarjaan lähtemisestä. Todellista rohkeutta, ja VOIH, se kohta kun Fidel tosiaan halusi laskea :’) Täytyisi antaa joku tv-historian paras hetki -palkinto teille… 😀

Ihanaa kun löysin sinut täältä. Tykkään tyylistäsi kirjoittaa – niukkaa, mutta paljon kertovaa. Iholla sarjassa olit minunkin suosikkini. Taloja ei kannata surra, niitä on maailma väärällään. Kaikkea hyvää koko perheelle.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä