Kotitalouskriisi 25.2.2017
TEKSTI Maria

Parisuhdeilta & tyttöjen- ja poikienpäivä

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Ah, elämä on ihanaa! Olen niin innoissani tästä uudesta mahdollisuudesta jonka olen saanut tämän menetelmän avulla. Tuntuu, että vaikutukset näkyvät monilla muillakin elämän osa-alueilla. Kun olo on hyvä, olen läsnäoleva vanhempi ja parempi puoliso.

Eilen juhlimme Reinon uutta levyä ja biisiä. Levyn nimikkobiisi Antaudun saa kyyneleet silmiini joka kerta. Söimme koko Gaijinin listan läpi ja kertasimme pitkän polkumme parhaita kohtia. Niitä on!

#Antaudun

A post shared by Reino Nordin (@reinonordin) on

Poikien kesken vähä kannustaa @jokerithc ????

A post shared by Reino Nordin (@reinonordin) on

Vessaselfie oopperassa – rakastan näitä korviksia!

Tänään pojat suuntasivat ”jääbalettia” katsomaan, kun Jokerit pelasi KHL-liigassa. Iskä taisi kannustaa laulamalla Maamme-laulun ennen matsia.  Minä ja tytär kävimme katsomassa Joutsenlampi-balettia Oopperassa.

Oopperassa olen käynyt viimeksi neljä vuotta sitten. Hajusteet ja ihmispaljous tekivät kokemuksesta silloin erilaisen. Tällä kertaa nautin tapahtumasta täysillä. Oli ihana tuntea olevansa aivan tavallinen. Epäilijöille tiedoksi, että jo parin päivän treeni voi tuottaa tulosta!

Joutsenlammen jälkeen kävimme tyttären kanssa ostoksilla R/H-storessa, joka on kyllä ehdottomasti lempikauppani. Voisin ostaa kaikki vaatteeni sieltä.

Uudet paidat R/H-studiosta päälle ja vieraita odottelemaan!

Ihanaa lauantaita kaikille <3

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (3)

Milloin voisit kertoa meille malttamattomille :), minkälaisia harjoitukset ovat? Olisi kiva päästä harjoittelemaan ja kohentamaan oloa ilman dvd-pakettiakin..
0
1 vastaus

Keskitytäänkö harjoituksissa jotenkin johonkin tiettyyn asiaan, riippuen siitä mitä koittaa korjata? Mietin että paraneeko samalla kerralla monta juttua, kuten ibs ja masennus vai täytyykö tehdä harjoitukset kumpaakin varten erikseen?
0
1 vastaus

Hei,
Itse asiassa itse olen miettinyt samaa! Nyt olen tehnyt niin, että liitän yliherkkyyteni yhteen ja hoidan samalla myös kolmatta vaivaa, jota myös hoidan tällä. Lisäksi olen ennen harjoitusta ottanut nämä kaikki haasteet myös mukaan. Toisaalta, kunhan saan lapset takas kouluun ja enemmän rauhaa, niin aion hoitaa noita myös erikseen.
0
1 vastaus

Milloin voisit kertoa meille malttamattomille :), minkälaisia harjoitukset ovat? Olisi kiva päästä harjoittelemaan ja kohentamaan oloa ilman dvd-pakettiakin..
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: