Puuttuva pyörä

Teksti

Aaaaaargh!!!

Katsoin aamulla ikkunasta ulos ihastellakseni ihanaa, puhdistavaa kevätsadetta.

Mutta sainkin huomata, että viimeisten lumikinosten lisäksi polkupyöräni oli hävinnyt.

Pyörä vielä tallella

Vielä tallella

Tein jo rikosilmoituksen ja jään odottamaan vakuutuspäätöstä. Silti harmittaa ja ärsyttää. Toisaalta ehkä nyt voin hyvillä mielin ostaa laatikkopyörän. Mistä? Mikä malli?

Tavarapyörää tulen tarvitsemaan mukuloiden kuskaamisen lisäksi puutarhajuttujen kuljettamiseen.

Nyt se on varmaa, seuraava arkkitehtuurikasvatusprojektini on Rakennetaan puutarha! -lasten kaupunkiviljelypuutarhan toteuttaminen Helsingin keskustaan Design- ja Arkkitehtuurimuseon väliselle tontille. Tervetuloa sinne lasten kanssa kuokkimaan!

Ja jos sattumalta näette valkoisen naisten Cresent Classic -polkupyörän punamustalla lastenistuimella, jossa lukee takana sattumalta ”Nordin”, niin pliis ilmoittakaa minulle tai poliisille.

Puuttuva reikä
Niistä viimeksi mainitsemistani tulolmasuodattimista tuli hyvät. Ilmapiirikin raikastui, kun on niistä niin pitkään ”mainitsin” miehelle.

Mitä nyt keittiössä on nyt yksi taulu ripustettu vähän erikoiseen paikkaan. Joku valopää on sitten joskus muurannut tuloilma-aukon umpeen. Tajuttiin se vasta, kun mies oli tehnyt seinään valtavan kaivauksen…

Ei mennyt ihan putkeen eikä edes hormiin. Tuli melkein talonrakennus mieleen.

 

Kommentit

4 kommenttia
Maria

Kiitos, tuolta olen vähän jo katsellut. Vielä en ole tehnyt päätöstä. Olen niin surkea käyttämään nettikauppoja. Haluaisin mennä myymälään, mieluiten kävellen, ja valikoida sieltä sen meille sopivan laatikkopyörän..

Voi ei, toivottavasti saat fillarin takaisin! mekin pohditaan laatikkopyörän hankintaa! Christiania ja nihola on ne joiden ominaisuudet itseä nielyttää… pitäisi kuitenkin käydä jossain ensin testaamassa… Ja hei mahtava tämä puutarha uutinen! 🙂

Maria

Nyyh, ei ole vielä näkynyt pyörää eikä vakuutuspäätöstä. Kiitti laatikkopyörävinkeistä!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä