Reiskan todelliset pallerot

Teksti

Pahoittelen, olen jakanut virheellistä tietoa.

IMG_1249

Jouduimme vakavan selvitystilan partaalle puolisoni kanssa. Reino päätti tehdä kaurapalleroita. Muistutin, että hänhän voi tarkistaa reseptin blogistani. (Reiskan pallerot on muuten kymmenen luetuimman jutun joukossa).

Reino klikkaili sivun eteensä ja kauhistui. Olen nimennyt reseptin väärin. Reiskan pallerot -reseptin lopputuloksena syntyy rapsakoita kaurakeksejä, eikä meheviä, suklaisia palleroita, jotka ovat Reinon toinen bravuuri (keittiössä).

Myönnän virheeni ja pahoittelen sekavaa viestintää.
Tässä viimein oikea resepti.IMG_1238

Reinon todelliset suklaa–kookos-pallerot

  • 2dl kaurahiutaleita
  • 1,5dl kookoshiutaleita
  • 1dl sokeria
  • 1dl aitoa kaakaojauhetta
  • 50g voita
  • muna
  • ripaus suolaa
  • ripaus aitoa vaniljaa tai vaniljasokeria
  • (aikuisten satsiin voi laittaa lusikallisen konjakkia)

Pinnan koristeluun

  • kaakaojauhetta
  • kookoshiutaleita

Ainekset sekoitetaan tasaiseksi massaksi. Työtä helpottaa, jos voi on huoneenlämpöistä. Massasta muotoillaan palleroita, jotka pyöräytetään kaakaojauheessa tai kookoshiutaleissa. Pallerot tarjoillaan viileänä hyvän kahvin kanssa.

IMG_1213

 

Jääkaapin ovi kävi koko illan siihen tyyliin, että meillä taidetaan tehdä huomenna uusi satsi, tuplana. Tämä herkku kuuluu nimittäin ehdottomasti jouluumme.

Ja alla video, joka sai minut melkein pyörtymään. Jos olisin ollut paikalla, taustalla kuuluisi kiljuntani.

”Sori vaimo, pidä lapsista huolta!”

Kommentit

2 kommenttia

[…] Suklaa-kookos-kaura -palleroita […]

Huima video!
Ja kiitos teille tuosta pallero-ohjeesta(ja myös siitä kaurakeksiohjeesta). Noitahan voisi vaikka molempia tehdä jouluksi, mutta ainakin noita palleroita on ehdottomasti tehtävä. Nuo maistuu varmasti hyvin myös lapsille.
Hyvää joulua teidän perheelle! 🙂

Maria

Ja vielä lisävinkki: molemmat reseptit voi muovata kakkupohjiksi! Jouluja!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä