Syksyn suudelma

Teksti
970238_10151381391286910_1837686261_n

Kuva Max Delporte 2012

RAKASTAN syksyn värejä.

Kerroin vuosi sitten neuleprojektistani. Se oli mekko tytölle. Kätevissä kätösissäni neule muotoituikin  tunika-liiviksi! Meinasi käydä, kuten käsitöille yleensä, eli hautautua ikuisesti salaiseen neulelaatikkoon. Se on karmea kohtalo kauniille langoille.

Aamulla syksystä inspiroituneena otin kuitenkin neulan käteen ja kiinnitin olkasaumat yhteen napeilla. Tyttö sai mennä leikkikouluun sävy sävyyn luonnon kanssa.

syys

Todella helpon neuleen ohjet: Neulo putkulaa pyöröpuikoilla. Neulo suorilla puikoilla laput eteen ja taakse. Vuoden odottelun jälkeen ompele napit olkapäille.

kuva 1

kuva 2 kopio

Syysistutusvinkkini tulee tässä: Istuta isoon pataan maahumalaa, silkkimarunaa, hopeakehrää, koristekaaleja, kallunoita ja koristepaprikoita. Pestaa puutarhatonttu vartioimaan asetelmaa.

kuva 3

Tekisi mieli pussata tuota tonttuakin!

Onneksi kotonakin on pari.

 

 

 

Kommentit

3 kommenttia
Maria

Viikko! Onnea tosi paljon viimemetreille ja ensimmäisille yhteisille hetkille jo!

ihana maria! syksy on onnellisuuden ja onnistumisen aikaa ja teidän perhe näyttää nauttivan siitä kovasti. värit tekee vaan niin suuria tunteita ja herkistää hymylle; elämä on kaunista!

Ihana tunika/mekko! 🙂 Hui mulle iski nyt kamala ompeluinspis, kaksi viikkoa ennen laskettua aikaa! Apua, ehtiikö tässä enää mitään.

Aivan ihanat istutukset! Niin upeat värit 🙂 Täytyy muistaa seuraavaa vuotta varten!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä