Kotitalouskriisi 3.10.2013
TEKSTI Maria

Syksyn suudelma

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu
970238_10151381391286910_1837686261_n

Kuva Max Delporte 2012

RAKASTAN syksyn värejä.

Kerroin vuosi sitten neuleprojektistani. Se oli mekko tytölle. Kätevissä kätösissäni neule muotoituikin  tunika-liiviksi! Meinasi käydä, kuten käsitöille yleensä, eli hautautua ikuisesti salaiseen neulelaatikkoon. Se on karmea kohtalo kauniille langoille.

Aamulla syksystä inspiroituneena otin kuitenkin neulan käteen ja kiinnitin olkasaumat yhteen napeilla. Tyttö sai mennä leikkikouluun sävy sävyyn luonnon kanssa.

syys

Todella helpon neuleen ohjet: Neulo putkulaa pyöröpuikoilla. Neulo suorilla puikoilla laput eteen ja taakse. Vuoden odottelun jälkeen ompele napit olkapäille.

kuva 1

kuva 2 kopio

Syysistutusvinkkini tulee tässä: Istuta isoon pataan maahumalaa, silkkimarunaa, hopeakehrää, koristekaaleja, kallunoita ja koristepaprikoita. Pestaa puutarhatonttu vartioimaan asetelmaa.

kuva 3

Tekisi mieli pussata tuota tonttuakin!

Onneksi kotonakin on pari.

 

 

 

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (3)

Viikko! Onnea tosi paljon viimemetreille ja ensimmäisille yhteisille hetkille jo!

1 vastaus

ihana maria! syksy on onnellisuuden ja onnistumisen aikaa ja teidän perhe näyttää nauttivan siitä kovasti. värit tekee vaan niin suuria tunteita ja herkistää hymylle; elämä on kaunista!

1 vastaus

Ihana tunika/mekko! 🙂 Hui mulle iski nyt kamala ompeluinspis, kaksi viikkoa ennen laskettua aikaa! Apua, ehtiikö tässä enää mitään.

Aivan ihanat istutukset! Niin upeat värit 🙂 Täytyy muistaa seuraavaa vuotta varten!

1 vastaus

Viikko! Onnea tosi paljon viimemetreille ja ensimmäisille yhteisille hetkille jo!

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Maria Nordin - Kotitalouskriisi
Kotitalouskriisi on diagnoosi akuutille häiriötilalle, joka syntyy räpistellessä uran ja hellan välissä. Paineessa syntyy timantteja sekä gluteenittomia pannukakkuja. Tule vertaistueksi! Kirjoittaja on Maria Nordin, jolla on kaksi ja puoli lasta, lennokkaat puolivoltit ja paljon tietoa sisäilma-asioista.

Arkisto

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: