Kotitalouskriisi 6.10.2016
TEKSTI Maria

Tee se itse -vauva julkkarit

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

teeseitsevauva_byjanitaautio_1a7c4909teeseitsevauva_byjanitaautio_1a7c4935-3

Ah, olipas hauskaa nähdä pitkästä aikaa ex-bloginaapuria Karoliinaa. Tutustuin Karkkiin silloin kun aloitin bloggaamisen Kaksplussassa. Karoliinan Kolmistaan ja minun Kotitalouskriisi olivat pitkään sivuston ainoat blogit.

Karoliina on aivan käsittämättömän tuottelias kirjoittaja. Opettajan työnsä lisäksi hän kirjoittaa postauksen per päivä ja nyt on syntynyt vieläpä esikoisromaani! Olin kirjanjulkkareissa, jotka järjestettiin Ivana Helsinki -myymälässä Uudenmaankadulla.

Täytyy myöntää, että en vielä ole ehtinyt kiireiltäni kirjaa avaamaan. Takakannen (ja otsikon) perusteella teoksessa on tarttumapintaa erityisesti esikoista odottaville. Se oli kyllä ihanaa aikaa! Luulen, että lukisin kirjan kyyneleet silmissä, sillä se varmaankin laittaisi  minut muistelemaan omaa esikoisodotusta.

teeseitsevauva_byjanitaautio_1a7c4894-3teeseitsevauva_byjanitaautio_1a7c5031teeseitsevauva_byjanitaautio_1a7c5060

Sain kirjan mukaani Mellin sinisessä sulkakassissa. Siinä ovat tämän työviikon ajan kulkeneet luottotyövälineeni: hengityssuojain ja pintakosteusmittari.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (3)

Vesi,mikrokuituliina ja kuivain hyvä yhdistelmä siivoukseen
0
1 vastaus

Vuoden alussa tuli muutoksia koskien asbestihommia…meillä naapurissa oli kph:n vesivahinkoja ja siellä löytyi asbestia kaakelyen alta.oliko liimassa tms.Ei ennen tutkittu noin tarkkaan…nyt perhe joutui evakkoon pitkäksi aikaa..
0
1 vastaus

Sinituotteen kuivain ja mikrokuituliina hyvä yhdistelmä
0
1 vastaus

Vesi,mikrokuituliina ja kuivain hyvä yhdistelmä siivoukseen
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: