Teiniselfie

Teksti

Teinit ottavat kuvia itsestään. Niin minäkin viisitoistavuotiaana tein. Viritin 6×6 peiliheijastinkamerani ajastimen tikittämään, otin koiran syliin ja odotin, kunnes kamerasta kuului ruksahdus ja naksahdus. Vein kuvat kehitettäväksi monta vuotta myöhemmin. Tässä tulos.

108893056_99d4ded3dc_oSylissäni on koirani Arthur, joka eli monta vuotta vanhemmaksi kuin minä tässä kuvassa olin. Arthur eli kahdeksantoistavuotiaaksi.

15-vuotiaana

  • harrastin lumilautailua ja telinevoimistelua
  • rakastin piirtämistä ja maalaamista
  • näyttelin harrastelijateatterissa
  • yhden kesän aikana ehdin lumilautailemaan Stryniin, kielikurssille Irlantiin ja tapaamaan sukulaisia Espanjaan (nyt olen päättänyt, etten ikinä anna omien lasteni matkustaa yksin 15-vuotiaina)
  • olin ihastunut Akkeen ja sitten Lauriin
  • lempibiisini oli

Mitä haluaisitte kysyä 15-vuotiaalta Marialta?

Kommentit

9 kommenttia
Maria

Tänne Helesinkkiin muutettuva minnuu ilikuttiin. Taesin sanoa ensimmäisenä päevänä että ”männäänkö linikalla”. Ja uuvvet kaverit ol että ”kuopio, me mennään sporalla”. sit se savo unohtu. Niin tylsää! Osaan hassutella savoksi, mutta ei se oikeasti enää suju. Olisi hauska itsestänikin kuulla, miltä kuullostin savoksi!

Miksi haluat tulla isona?

Maria

Haluaisin isona olla lääkäri, biologi tai taiteilija. Tai lumilautailija. Vaikea valita, kun kaikki on niin kiinnostavaa.

Mikä on parasta / pahinta koulussa?

Maria

Parasta on tietenkin kaverit. Ja matikka, bilsa ja kuvis.

Pahinta on liikunta ja ruotsi. Liikunta, koska siellä ei mennä koskaan lautailemaan. Ja tietenkin sen kerran kun mentiin, niin mulla meni käsi sijoiltaan. Heti ekassa boksissa. Ja ruotsi on aika tylsää, koska kaikki on mua parempia. Muutin vasta Kuopiosta Helsinkiin. Eikä Kuopiossa kukaan osannut puhua vielä kasilla ruotsia sanaakaan.

Puhuitko savvoo? 🙂

Voi kun olet ihan itsesi näköinen teininäkin! Kaunis Maria 🙂 tiesitkö jo 15-vuotiaana, että haluat lapsia

Maria

Sain juuri kuulla, lasten saaminen voi olla minulle vaikeaa. Mutta en ajattele asiaa ollenkaan.

Näytät samalta nyt kuin 15 vuotiaanakin! WoW!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä