Kotitalouskriisi 26.11.2013
TEKSTI Maria

Tuike pimeydessä

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

IMG_3420

Pimeys jysähti. Kaamosmasennus on jo ovella. Aamun ensimmäisten työmatkalaisten jäljiltä lätäköt leviävät sirpaleina pitkin katua. Kesä ja talvi eroaa. Riita jauhaa mustat lehdet ja rusahtelevat korret. Yhteinen astiasto on paiskattu maahan.

Mutta aivan pian sataa ensilumi! Ja peittää jäljet. Erotuomio valkoisella paperilla, valkoisessa kirjekuoressa. Se on talvi nyt, ja ensi kesä on uusi kesä.

(Innostuin runoilemaan)

Sanoin siis lapsille, että nyt on talvi, jotta saisin heidät vetämään ylleen taisteluvarustuksen: kaulurit, korvaläppäpipot, toppahanskat, haalarit. Mennään, ulkona on pakkasta!

Intoa askeleissaan sisarukset puskivat tamineissaan ulos. ”Ei tämä ole oikea talvi, ei ole lunta” sanoi kaksivuotias kadulla. On kylmä, on talvi ja lunta on pian.

Tytön kuva on otettu noin vuosi sitten. Mitä vuodessa on tapahtunut?

Tuntuu että, hetkittäin, järjen valon ensisäteet tavoittavat pienen tyttömme. Häneltä voi jo kysyä, mistä sinä pidät? Onko sinulla nälkä?

Hänen kanssaan voi keskustella!

nenä

Ai niin, koulukuvat saapuivat. Viehkeä yksityiskohta on napattu ryhmäkuvasta. Sehän koristaa monen kodin jääkaapin ovea. Jihuu!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (3)

Ei tartte huolestua. Luin Erkka Filanderin Heräämisen valkea myrsky -runoteoksen, inspiroiduin vähän liikaa. Taidot ei vaan taida riittää.

1 vastaus

Voi apua toi ryhmäkuva 😀

1 vastaus

Puhutaanko nyt säästä vai jostakin muusta? :O

1 vastaus

Ei tartte huolestua. Luin Erkka Filanderin Heräämisen valkea myrsky -runoteoksen, inspiroiduin vähän liikaa. Taidot ei vaan taida riittää.

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Maria Nordin - Kotitalouskriisi
Kotitalouskriisi on diagnoosi akuutille häiriötilalle, joka syntyy räpistellessä uran ja hellan välissä. Paineessa syntyy timantteja sekä gluteenittomia pannukakkuja. Tule vertaistueksi! Kirjoittaja on Maria Nordin, jolla on kaksi ja puoli lasta, lennokkaat puolivoltit ja paljon tietoa sisäilma-asioista.

Arkisto

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: