Kotitalouskriisi 22.1.2014
TEKSTI Maria

Kutistin kakarat!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

IMG_1688Seikkailu mikrokosmokseen -työpajat ovat jatkuneet lasten leikkikoululla tälläkin viikolla. Kutistin luokan kakarat ja sukelsimme meren syvyyksiin Sea Lifessa. Katsoimme kaloja ja otimme niistä valokuvia. Kuvien pohjalta lapset tekivät akvarellimaalaukset, jotka viimeisteltiin piirtämällä valokuvien läpi kalojen ääriviivat.

Kun merenpohjamaisemat olivat valmiit, lapset rakensivat pienoismallilapsilleen vedenalaiset kodit ”mereen heitetyistä roskista”.

IMG_1896

IMG_1899

IMG_1923 IMG_1925 IMG_1926

Aurinkoista päivää!

 

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (4)

Aah, sehän se! Kiitos, listalla on nyt! 🙂

1 vastaus

Heimoi! Mikä se teidän linkki-koodinpätkä-homma nyt olikaan, jolla sai bloggeriinkin lisättyä lukulistalle vain tietyn (tässä tapauksessa sun) blogin, eikä kaikkia Kaksplus-blogeja? Päivin Uskola-blogin oon joskus lisännyt, mutta en muista enää mitä siihen piti laittaa…

1 vastaus

Ei hajuakaan. Kysyn!

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Maria Nordin - Kotitalouskriisi
Kotitalouskriisi on diagnoosi akuutille häiriötilalle, joka syntyy räpistellessä uran ja hellan välissä. Paineessa syntyy timantteja sekä gluteenittomia pannukakkuja. Tule vertaistueksi! Kirjoittaja on Maria Nordin, jolla on kaksi ja puoli lasta, lennokkaat puolivoltit ja paljon tietoa sisäilma-asioista.

Arkisto

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: