Kotitalouskriisi 11.6.2016
TEKSTI Maria

Tyttöjen ilta ja kemikaalipihi meikinpoistoaine

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

meikinpoistoaine

Vietettiin eilen hauskaa tyttöjen iltaa pienemmän kanssa. Meikattiin toinen toisemme.

Tällä videolla näytämme, miten meikit saa pois käyttäen mahdollisimman vähän ympäristölle ja terveydelle haitallisia aineita.

Meikinpoistoaineeseen tarvitset vain kahta ainetta: leivonnaisiinkin käytettävää kukkaisvettä ja emäksistä mineraalisuolaa.

PS. Kemikaalipihistä kosmetiikasta kiinnostuneet, Urtekram-arvonta on vielä avoinna.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (17)

Just näin.
Hyvä kun joku uskaltaa sanoa ääneen!

1 vastaus

ihana luna ??

1 vastaus

Voi mikä ihanuus sun tyttösi on, hihkuin ja kikattelin kun katsoin videota. Teidän täytyy tehdä näitä enemmänkin yhdessä. Ja todella, olette molemmat kauniita ilman meikkiä!

1 vastaus

Valloittava tyttö sinulla! Aivan ihana video, tehkää useamminkin yhdessä:)

1 vastaus

Tosi kiva video ? Ihana Luna? Ja hyvä vinkki !

1 vastaus

Apua, sun tytär on niin suloinen ja ihana! Niin hyvän mielen video että ?

1 vastaus

Ihan mahtava video, niiiiin suloinen Luna 🙂
Kiitos myös hyvästä meikinpuhdistusvinkistä!

1 vastaus

Hyvänmielen video?Ihana Luna.

1 vastaus

Ai mikä ihana pieni piristys tähän päivään, näitä lisää! 🙂 Kysymys tuohon mineraalisuolaan liittyen, eikö se kirvellä silmiä? Lähteekö vedenkestävä meikki myös hyvin pois?

1 vastaus

Ihana video! Tuli hyvälle mielelle kun sitä katseli 🙂 itse käytän kasvojen pesuun oikeastaan meine basea ja kosteutukseen argan-,kookos,hamppu tai muuta luonnollista öljyä. Ihoni on alkanut nyt kuoriutumaan kasvoissa. Varsinkin poskissa, silmäluomet ja nenän ympärys.Tuntuu edes että kookosöljy ei ole tarpeeksi rasvaista. Tavallista rasvaa en ole kyllä valmis laittamaan enään.

1 vastaus

Hei Maria, ohi aiheen kysymys: onko sulla suositella jotain kirjaa/kirjoja lastenkasvatuksesta?

1 vastaus

Myös ihan vaan jollain ruokaöljyllä saa hyvin meikit pois ja varsinkin vedenkestävä meikki ja esimerkiksi meikkivoide lähtee öljyllä paremmin ja perusteellisemmin. Itse olen käyttänyt kookosöljyä meikin poistoon, mutta ärsytti se rasvakalvo, jonka se jätti iholle eli ois tarvinnut vielä jonkun saippuan sen jälkeen, joten nyt käytän Kicks:istä saatavaa kasvojenpuhdistusöljyä, jossa on muutamia eri reilun kaupan kasviöljyjä ja emulgaattoria eli se lähtee vedellä kokonaan pois iholta.

1 vastaus

en mä noista meikkivinkeistä nii mutta sun tytär on ihana <3

1 vastaus

Ihana video! Mahtava pikku apulainen sulla siellä 🙂 Itse käytän kookosöljyä meikin poistoon, mutta siitä jää kyllä vähän inha rasvainen kerros iholle pesun jälkeen.. Ehkä kokeilen tuota sun niksiäsi!

1 vastaus

Hahah voi Luna! Ja kuinka iso tenava hän on jo!

1 vastaus

Nyt on kyllä pakko kommentoida, kun sain niin makeat naurut, että! Aivan todella hauska ja ihana tuo tyttösi! Näin hasukaa mulla ei ole ollut aikoihin, kiitos tästä! 😀 😀 😀 ”Mun äiti tietää paljon, jopa enemmän ku mä” vai miten se meni. 😀

1 vastaus

Mulla ei oo koskaan jääny kookosöljystä minkäänlaista pientäkään kalvoa tai ylimäärästä tuntua iholle, mutta olen kyllä käyttänyt kaverina puhdistussientä myös tms. froteepalaa. Mutta kaikki kasviöljyt tosiaan sopivat.
Se on vaan kun kosmetiikanteollisuus ei siitä mitään ois netonnu, niin niiden on täytynut keksiä sit muita ei-niin-hyviä :))
(vähän niinku lääketeollisuus myös..)

1 vastaus

Just näin.
Hyvä kun joku uskaltaa sanoa ääneen!

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Maria Nordin - Kotitalouskriisi
Kotitalouskriisi on diagnoosi akuutille häiriötilalle, joka syntyy räpistellessä uran ja hellan välissä. Paineessa syntyy timantteja sekä gluteenittomia pannukakkuja. Tule vertaistueksi! Kirjoittaja on Maria Nordin, jolla on kaksi ja puoli lasta, lennokkaat puolivoltit ja paljon tietoa sisäilma-asioista.

Arkisto

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: