Kotitalouskriisi 7.1.2013
TEKSTI kaisa

Tervetuloa arki!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Loma on loppu! Jihuuuuuuuuuuuu!

Hetken tunsin syyllisyyttä tästä tunteesta. Aamulla nähdessäni tyytyväisen helpottuneita ilmeitä pojan koulukavereiden vanhempien kasvoilla antauduin itsekin ilolle. Lapset ovat nyt lähes kolmen viikon tauon jälkeen takaisin omissa päiväpuuhissaan: koulussa tai mummolassa. Ja minä saan hetken rauhaa. Kiitos maailmankaikkeus siitä.

Lasten saamisen jälkeen loma ei todellakaan ole lomaa.

Joulukuusipostaus aiheutti ihanan kiihkeää keskustelua. Aika monella pojan koulukaverilla oli muuten myös olleet korvat kipeinä joululomalla. Pitää ilmeisesti pitää varoituskamppanja ennen ensi joulua.

Olen ehkä maailman ärsyttävin tyyppi näissä asioissa. Itse kuitenkin nautin omasta seurastani, varsinkin nyt kun ei tarvitse vahtia että kukaan syö muovailuvahaa tai työntää korvapuikkoja lattianrakoihin.

Ihana olla yksin, siirrellä papereita ja viimevuotisia kuitteja eri pinoihin sekä tehdä suunnitelmia tälle vuodelle.

Hyvää alkanutta arkea, viikkoa ja vuotta!

(Tässä blogisysteemissä on nyt jokin vika, en saa ladattua kuvia. Toivottavasti korjautuu pian.)

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (10)

Moi, kirjoita silti vaikka kuvia ei voi laittaa! 🙂

1 vastaus

Ihanaa huomata etten ole ainoa äiti, joka kaipaa arkea. Loma oli kyllä niiin pitkä, että meinasi loppua tekeminen ja meinasi välillä seinät kaatua päälle kotona.

1 vastaus

Hah, voin niin kuvitella ja uskoa tämän. Ja meillä vasta yksi taapero, kokolailla taitaa Lunan ikäinen olla.. Ihanaa kun kirjoittelet blogia, tätä on piristävä lukea! Hyvää alkanutta vuotta teille!

1 vastaus

Mariaa…. Uutta tekstiä pliis!! 🙂

1 vastaus

Tekniikan pojat HOI!! Tää on vieläkin rikki, ei voi laittaa kuvia. Siksi on jäänyt kirjoittamattakin. Ihana, että huhuillan perään. Tänään menen Venla-gaalaan, huomenna kerron miten meni!

1 vastaus

Maria, tätä usein tsekkaillaan uuden tekstin toivossa vaikkei huhuollakkaan. Nii että saa tulla useemminki tekstiä. 🙂

1 vastaus

Mariaaa, odottelen innolla seuraavaa blogikirjoitusta 😛

1 vastaus

Hei kiireinen perheenäippä, me muut samaa sorttia odotellaan sun kirjoituksia! 🙂

1 vastaus

Heippa ! olet varmaan kiireinen, mutta kirjoituksia odotellen 🙂

1 vastaus

Kotiäidillä ei aina loma ja arki eroa toisistaan. Toki jotkut kerhot aukeaa loman jälkeen, muttei joka paikassa ole sellaisia, johon lapsen vois jättää ja itse tehdä sillä aikaa jotain muuta. Mutta vaikka välillä kyrsiikin, niin nautin tästä silti, koska kohtahan se OIKEA arki koittaa, kun alkaa työt ja lapset lähtee hoitoon.

1 vastaus

Moi, kirjoita silti vaikka kuvia ei voi laittaa! 🙂

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Maria Nordin - Kotitalouskriisi

Arkisto

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: