Kotitalouskriisi 2.5.2013
TEKSTI kaisa

Vappukylvöt

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu
kuva 1

Etkot

Pysyimme koko vapun parin korttelin sisällä! Aloitimme juhlat menemällä pojan leikkikoulun jälkeen Rakennetaan puutarha! -tontille, jonka ruohoalueille kylvimme ison kasan Hyötykasviyhdistykseltä saatuja siemeniä.

Kesäksi odotellaan ilmestyväksi:

  • etanaeste-kylvönauha (sis. useita yksivuotisia)
  • mansikkapaikka (sis. ahomansikka, aho-orvokki, harakankello, heinätähtimö, hopeahanhikki, jänöapila, keltamatara, ketoneilikka, kissankello, kissankäpälä, mäkitervakko, nuokkukohokki, nurmirölli)
  • perinnenniitty (sis. ahopukinjuuri, harakankello, isolaukku, keltasauramo, ketoneilikka, kultapiisku, kumina, käenkukka, mäkikuisma, mäkitervakko, niittysuolaheinä, nurmikohokki, peurankello, puna-ailakki, päivänkakkara, särmäkuisma)
  • mäkimeirami
  • puna-apila
  • puistolemmikki

kuva 2

Aattoiltana kylvimme lapsiin perinteitä: muutamat ilmapallot, iskän musaa keikalla ja vappuhärpäkkeitä.

Vappupäivänä lapset kyllästettiin sukulaisten hassuilla jutuilla ja perinneruuilla jokavuotisella vappubrunssilla isoisoäidin pihalla.

Valtava jänis oli kuulema syönyt edellispäivänä kaikki isoisoäidin istuttamat kukat. Onneksi, sillä muuten pupupaitainen tyttäremme olisi tehnyt sen…

Mutta hauskaa oli!

kuva 3

 

kuva 1

Jatkot

Oli niin hauskaa, että jatkamme tänäänkin vappufiiliksissä. Esikasvatuksessa olevat taimetkin ovat saaneet teemaan sopivan värityksen! Violetit parsakaalit erottaa hyvin salaattien joukosta.

EN MALTA ODOTTAA SATOA!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (4)

Tervetuloa! Toivottavasti nähdään, ja mua saa tulla moikkaamaan!

1 vastaus

Ihanat kuvat! Pitääpä tulla kesällä katsomaan tuota puutarhaa kun tullaan Helsinkiin käymään.

1 vastaus

Tervetuloa! Toivottavasti nähdään, ja mua saa tulla moikkaamaan!

1 vastaus

Kiitos ihanasta blogista! Kun lapset nukkuvat viimein ja on päivän ainoa hetki rentoutua, luen mielelläni juuri sinun kirjoituksiasi. Ne saavat kahden pienen lapsen äidille hymyn huulille rankankin päivän jälkeen! 🙂 Mukavaa kevättä teille koko perheelle!

1 vastaus

Jes. Tää on parasta palautetta! Kiitos Emppu! Hauskaa kevättä!

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Maria Nordin - Kotitalouskriisi

Arkisto

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: