Vapun herkkupommi

Teksti

lettu

Se on siinä! Täydellinen vappupäivän aamiainen.

Moni fitness-intoilija varmaankin jo tuntee tämän reseptin. Minä kuulin banaanimunakkaasta eli banana eggs -herkun olemassaolosta vasta muutama päivä sitten lasten kummitädiltä Oonalta.

Lisäsin reseptiin kaardemumman ja markkinoin tuotteen lapsille banaanilettuna.

Banaanilettu yhdelle:

  • banaani
  • kaksi munaa
  • ripaus kaardemummaa
  • paistamiseen kookosöljyä

Muussaa banaani ja munat haarukalla ja mausta seos kaardemummalla. Laita pannulle nokare kookosöljyä (minä käytin Cocovin neitsytkookosöljyä, jota sain kokeiltavaksi). Paista munakas pannulla kahdelta puolelta, kuten paistaisit lättyjä. Tarjoile sellaisenaan tai marjojen, hillon tai siirapin kanssa.

Mutta tee kuitenkin mieluummin kaksinkertainen annos, TUPLANA KIITOS! Tätä herkkua nimittäin uppoaa.

Lapset lähtivät leikkikouluun hyvillä mielin, mahat letuista pinkeinä. Mennessä nappasimme narsissipenkistä kukat opettajalle synttärilahjaksi. Leikkikoulun jälkeen menemme lasten kavereiden luo juhlimaan ja huomenna perinteisesti isoisoäidin luo vappulounaalle koko päiväksi.

Jos vappulukemista kaipaa, niin Kotivinkissä oli kivoja juttuja. Ja yksi syvähaastattelu minusta.DSCF5549 2

Ja jos tylsä hetki iskee, täältä näkee eilisen Keidas-jakson, jossa oli Arman Alizad vieraana.

IMG_5711

Hauskaa vappua!

 

Kommentit

7 kommenttia
Maria

Hei, kiitos! Oli hauska vappu, tai tapahtumarikas ainakin…

Piti vain tulla sanomaan, että olit todella kaunis tuossa Armanin kanssa tehdyssä Keitaan jaksossa! Kivaa vappua koko perheelle!

Olen nyt Katsomosta katsonut kaksi ensimmäistä Keidas- jaksoa ja olen tykännyt todella paljon. Ensinnäkin, iloisuutesi välittyy, sinua on jotenkin ”helppo” katsella tv:stä, olet luonnollinen ”esiintyjä”. Lisäksi, ohjelman idea on tosi kiva.

Tästä toisesta jaksosta, minulle tuli mileen, että aion vinkata äidilleni tästä sarjasta ja nimenomaan siitä tokasta jaksosta sen lahopuutarhan takia. Se olisi oivallinen mökille ja sopisi hyvin siihen ympäristöön.

Muuten, tämä nyt on vähän typerä kysymys, mutta kun piirrät niitä suunnitelmia, niin mistä se sinun penaalisi on hankittu? Entä ne kukkakorvikset, jotka näkyvät alkukuvissa? Tiedä, että on typeriä kysymyksiä, mutta niihin nyt vain kiinnitin huomiota.

Kaiken kaikkiaan, tykkään tosi paljon tästä uudesta ohjelmasta, hienoa, että voit olla lahjakkuutesi avulla jakamassa ideoita sarjan seuraajille. Esim. tästä toisesta jaksosta jäi se mieleen, että vaikka ei olisi minkäänlaista omaa pihaa/puutarhaa, niin se lyhtyidea oli tosi kiva ja sen voi nyt toteuttaa lähes minne tahansa.

Maria

Hei, kiitos palautteesta. Sepä onkin juuri idea, että näitä vinkkejä voi tehdä minne vain. Vaikkei omista maansiirtokonetta tai hehtaarin pihaa. Oletko huomannut nämä nettivideot? Penaali tuli tuotantoyhtiöltä, en tiedä mistä se tuli. Ja kukkakorvikset? Sellaiset kultaisetko? En muista mitkä mulla on siinä alkukuvassa… Mutta jos ne on kultaiset kukat, niin ne on Tous-nimisestä kultakaupasta Espanjasta. Niillä on aivan superhienoja koruja, katsokaapas_ http://www.tous.com/ic-en/

oot mahtava!

Millä tavalla tätä blogiasi voisi seurata? Tämä on näköjään Blogilistalla, mutta se linkki ei toimi, eli se ei johda blogiisi. Tarkoitan vain, että miten voisi pysyä kärryillä, koska täällä on uusi kirjoitus?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä