Kotitalouskriisi 5.8.2014
TEKSTI Maria

Viereen

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Huh hellettä!

kuva kopio 2

Pitkään lapset ovat nukkuneet jo omassa kerrossängyssään. Mutta nyt, helteiden aikaan, molemmat lapset heräilevät ensin janoon, sitten tietenkin pisulle ja lopulta päätyvät vanhempien viereen.

Hikistä on, kun herää kahden ihoon liimautuneen nakin välistä.

Ainoa apu, jonka olen keksinyt on meri. Pyöräilemme uimarannalle aamuin illoin. Eilen iltauinnilla tapaismme taas rantakummin, joka pitää huolta rannasta. Ei mene ihan napiin kaikilla. Autoimme kummia ja keräsimme hetkessä säkillisen tupakantumppeja.

Miksi ei voi laittaa roskia viereiseen roskikseen, en ymmärrä.

BuBQ2lgIcAA-qgo.jpg-large

Rantakummi-idea on mielestäni mahtava. Rantakummi on saanut välineet kaupungilta ja käy joka päivä siivoamassa rannan roskista. Ja me kummirantalapset autetaan.

Mikä on teidän keino selvitä helteistä? Ja vaikuttaako helle teidän lasten uniin?

Tällä videolla on myös hikiset paikat.

Viereen on Reinon ja Paperi T:n uusin biisi.

 

 

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (7)

Ihana tää eka kuva!

1 vastaus

kiva biisi 🙂 meidän 9kk poika rupesi heti heilumaan kun kuuntelin! Meidän lapset on muutenkin niin huonoja nukkujia, siihen vielä tää kuumuuden aiheuttama levottomuus päälle niin jes! Mä oon ihan böörnout!

1 vastaus

Meillä ratkaisu on ilmalämpöpumppu, joka on kyllä kullan arvoinen näin helteillä. Vaikka noin muutenkin kaksi vuotias lapsukainen löytää tiensä jokaisena yönä vanhempien sänkyyn..

1 vastaus

Millä rannalla käytte?

1 vastaus

Samaa mietin. Itä-Helsinki on ihan sinilevässä :\

1 vastaus

Eiranrannassa käydään useimmiten. Pihlajasaari toinen suosikki.

1 vastaus

Kyllä se on toi ilmalämpöpumppu mahtava keksintö. 🙂

Tulee nukuttua hikoilematta:)

1 vastaus

Ihana tää eka kuva!

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Maria Nordin - Kotitalouskriisi
Kotitalouskriisi on diagnoosi akuutille häiriötilalle, joka syntyy räpistellessä uran ja hellan välissä. Paineessa syntyy timantteja sekä gluteenittomia pannukakkuja. Tule vertaistueksi! Kirjoittaja on Maria Nordin, jolla on kaksi ja puoli lasta, lennokkaat puolivoltit ja paljon tietoa sisäilma-asioista.

Arkisto

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: