Kotitalouskriisi 28.3.2014
TEKSTI Maria

Viisi kysymystä

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

IMG_2195 2

1. Lempiväri sisustuksessa?
Tästä kysymyksestä pitää kirjoittaa kokonainen juttu! Pidän kaikista väreistä, paitsi pääväreistä: punaisesta, keltaisesta ja sinisestä. Perusvärit on liian teoreettisia. Kaikkien värieni pitää olla murrettuja tai taitettuja. Printtejä, varsinkin isoja, vihaan.

2. Design-esine/huonekalu, joka ei koskaan tule meille?
Eero Aarnion Puppy! Siis kuinka alikehittynyt design-taju on ihmisellä, joka tähän hurahtaa. Sanoinpa tuhmasti. Anteeksi, mutta kansan muotoilutietämystä olisi kehitettävä. Pentu näyttää siltä, että olisi truutattu viivoja CADilla ja sitten annettu niille paksuus. Suunnitteluväline näyttää ohjanneen muotoilua, ei käyttötarkoitus. Ja mikä se on? No Puppy on jonkinsortin statussymboli-leikkiväline-istuin. Mutta kun lapsi istuu koiran selkään, pyörähtää siitä helposti lattialle. Jaloilla ei saa otetta Puppyn ohuen muodottomasta vartalosta. Entä tasapaino, kun lapsi nojaa eteenpän, puppy keikkaa kuonolleen.

3. Hurmaavimmat henkilöhahmot tv:ssä?
Katson nyt puolison seurana toisen kerran House of Cardsia. Itse ahmin molemmat tuotantokaudet heti ilmestymisviikolla. Claire Underwood on suosikkini. Muuten katson aika vähän telkkaria. Paitsi tietenkin lastenohjelmia sivusilmällä. Katti Matikainen on hurmaava.

4. Suosikki leivonnassa?
Leivon aika harvoin, viimeksi taisin tehdä lettuja. Onko se leivontaa?  Uusin suosikkini on Gluteeniton maailma luomu brownies. En ole ennen käyttänyt sellaisia sekoita pussista ja paista -leivonnaisia. Olen aina ajatellut, että ne on teollista mössöä. Mutta tämä on 100% luomua sekä gluteeniton. Voin sijasta olen laittanut kookosöljyä ja raastoin sekaan hieman sitruunankuorta. Taivaallista.

5. Viisi suosikkiblogia?
Vähän noloa myöntää, mutta luen tosi vähän blogeja ja vielä vähemmän äitiysblogeja. Mutta näitä käyn aina silloin tällöin kurkkimassa:

  • Kasper Diem – työkalu elämänhallintaan. Kasperilla onkin juuri nyt blogihaaste ilmoilla! Kuka tarttuu?
  • Arkkivahti – Kollegani Tarja Nurmen arkkitehtuuritykitys. Hyviä näkökulmia arkkitehtuuriin ja kaupunkiin.
  • Kritiikkiblogi – myös arkkitehdin pitämä blogi. Tämä oli parasta ajanvietettä Marimekko-kohun aikaan. Päivittyy harvoin.
  • Rachel Khoo – Pieni keittiö Pariisissa -ohjelman juontajan blogi, jossa on ruokaa ja kauneutta. Rachel tekee ihania kuvituksia. Samaistun hieman…
  • Leluteekki on blogi, jonka pitäjän näen lähes päivittäin.

Sain siis viisi kysymystä Mamma rimpuilee -blogista.

kuva 3 kopio 3Käytiinpä alkuviikosta isoisän luona Tallinnassa! Poika paljastui arkkitehtuurifriikiksi. Kuljettiin koko päivä vanhaa kaupunkia tutkien. Siistiä!

 

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (5)

Jee, päihitin Puppyn, tämän voi varmaan jo laittaa cv:n jatkoksi. 🙂

1 vastaus

Olen niin samaa mieltä tosta puppysta! En tajua sen ”hienoutta” ollenkaan!

1 vastaus

Täällä myös yksi Puppy-antifani.. En ymmärrä. Pahinta on, että kaikilla tuntemillani ihmisillä joilla se on, se tuntuu olevan lähinnä statussymbolina.

1 vastaus

Mä mietin Puppyn ja Lokin välillä, mutta en uskaltanut laittaa Puppya 😀 Sä oot paljon rohkeempi.

1 vastaus

Hih! Olisin laittanut myös Lokin, mut sä veit sen jo. Menetinköhän nyt paljonkin lukijoita, kun arvostelin Puppya?

1 vastaus

Jee, päihitin Puppyn, tämän voi varmaan jo laittaa cv:n jatkoksi. 🙂

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Maria Nordin - Kotitalouskriisi
Kotitalouskriisi on diagnoosi akuutille häiriötilalle, joka syntyy räpistellessä uran ja hellan välissä. Paineessa syntyy timantteja sekä gluteenittomia pannukakkuja. Tule vertaistueksi! Kirjoittaja on Maria Nordin, jolla on kaksi ja puoli lasta, lennokkaat puolivoltit ja paljon tietoa sisäilma-asioista.

Arkisto

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: