Kotitalouskriisi 20.3.2016
TEKSTI Maria

Vitsa mulle, arpa sulle

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu
12325006_10154088226148442_189601398_n-2

Kuva otettu Olympus PEN-F-kameralla, jonka Reino sai.

Eiiii, onpa niin kurjaa. Taas vierähtänyt aivan liian pitkä aika viimeisestä postauksesta. Bloggaamisesta on tullut kyllä elämäntapa, kun huomaan, että koko ajan arjessani mietin aiheita, joista haluaisin kirjoittaa.

Pesukonetta ladatessa ja pyykkejä ripustaessa olen jo ainakin 100 kertaa päässäni puhunut läpi sen, mitä haluaisin teillekin kertoa pyykkirutiineistani. Tiedän, että moni siellä haluaisi jo tietää, mitä pesuainetta käytän.

Kemikaalipihissä keittiössäni on 101 vinkkiä, jotka olen listannut ihanaa hiiliteräspannua huuhdellessani. Sen vinkin annan jo nyt, teflon-pannua tai mitään muitakaan ”tarttumaton”-pintaisia keittiövälineitä en suosi.

Päätin uutena vuotena, etten osta vaatteita vuoteen. Neljäsosa vuodesta on jo takana, enkä ole siitäkään ehtinyt tilittämään. Tähän mennessä on mennyt helposti, mutta tänään näin Instassa RH-mekon, joka minun on PAKKO saada. Himoa lisää se, että talvivaatteet alkavat ahdistamaan. Tuo kuvan punatiilenvärinen takki suorastaan oksettaa. Yhtenä aamuna uskalsin jo laittaa vähän ohuemman, pinkin, 7-vuotta vanhan kevättakkini. Mutta ei sillä oikein vielä tarkene.

Ja lasten kasvatuksesta on kertynyt ainakin tuhat huomiota, jotka haluaisin heti naputella tänne näkyväksi. Paljon mokia, mutta myös todella suuria oivalluksia. Poikamme sai kutsun ekalle luokalle, se ei olekaan ihan läpihuutojuttu. Siitäkin minun on pitänyt kirjoittaa jäsennellyt ajatukseni.

Mutta.

En nyt ole ehtinyt.

Meillä on ollut ehkä hektisin elämänvaihe ikinä. Reinolla on ollut ennätysmäärä keikkoja ja minulla myös. Kävin eilen lauantaina kahdessa asunnossa ja tänään yhdessä. Ja uusiakin työjuttuja on suunnitteilla.

Hyviä nää mitä nää nyt olikaan. T: Coco "mä oon kissa, mulle vitsa" muutama jäi viel virpomiseen onneks. ?

A photo posted by Reino Nordin (@reinonordin) on

Mutta kaiken tämän keskellä yritän pitää huolen siitä, että minulla on myös aikaa lapsille. Tänään se tarkoitti virpomista. Vitsojen koristelusta ei tullut mitään. Kissa söi kaikki koristelemamme vitsat!

Virvottaviksi jäivät vain kaikista karuimmat naturellit pajut.

DSCF1094DSCF1110DSCF1115

Yritän nyt saada taas blogin raiteilleen ja rullaamaan.

Juhlamokka-haasteen voittajille lähetän kohta viestit.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (3)

Voin arvata… 😀 Tänään vieläkin keräilin pieniä pajunkissapalleroita ympäri asuntoa…
0
1 vastaus

Voi, kun saisin postia 🙂
0
1 vastaus

Arvaa kun meillä on 4kissaa….oli hiukka vaikeaa koristella pajunkissoja…niissä höyhenissä on vaan niin hyvä tuoksu…mutta olipa kissoillakin aktiviteettia.?
0
1 vastaus

Voin arvata… 😀 Tänään vieläkin keräilin pieniä pajunkissapalleroita ympäri asuntoa…
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: