Kotitalouskriisi 15.8.2014
TEKSTI Maria

Voimala

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Sisäistä voimaa.
Kun minulla on kriisi tai istun vaikkapa hammaslääkärissä viisaudenhampaan poistossa, ajattelen lapsiani kukkakedolla juoksentelemassa. Ajattelen kauniisti heidän tulevaisuuttaan ja toiveita. Kuvittelen itseni kiikkustuoliin auringonlaskua katselemaan.

En haluaisi murehtia, vaikka joskus stressaankin ihan turhista asioista. Jos minulla on murheita, kerron lapsille olevani vähän surullinen. Mutta toivon, etten koskaan kaataisi omia ongelmiani lasteni päälle.

En halua antaa lapsillemme liian suurta taakkaa kannettavaksi. Esimerkiksi ydinvoimala, jonka turvallisuudesta ei ole takeita saattaisi olla heille hieman liikaa.

Toivon, että lapseni saavat isoina valita tien, joka heistä tuntuu oikealta. Ei heistä ole pakko tulla ydinfyysikkoja äidin mieliksi.

Poikamme toiveammatti on jo vuoden ajan ollut luututkija. Mitä se sitten tarkoittaakaan, kannustan häntä. Isoisoäidin hiekkalaatikkoon onkin jo kätketty kananluita tutkijan löydettäviksi…

Lisätietoa Venäläisen Rosatomin voimalahankkesta Suomessa.

Mikä sinun lapsesi haluaisi olla isona?

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (2)

100% kannatus tälle! Tulin niin iloiseksi kun näin kotimatkalla helsingin energian mainoksen aurinkovoimalasta joka tulee meidän naapuriin! 🙂 Pistin heti omat paneelit varaukseen meille, http://www.helen.fi/aurinkovoimala/ (pakko nyt mainostaa!). Ydinpelleilyt sais kyllä loppua, niin paljon muitankin vaihtoehtoja on!

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Maria Nordin - Kotitalouskriisi
Kotitalouskriisi on diagnoosi akuutille häiriötilalle, joka syntyy räpistellessä uran ja hellan välissä. Paineessa syntyy timantteja sekä gluteenittomia pannukakkuja. Tule vertaistueksi! Kirjoittaja on Maria Nordin, jolla on kaksi ja puoli lasta, lennokkaat puolivoltit ja paljon tietoa sisäilma-asioista.

Arkisto

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: