Uusi kamera on täällä!

Teksti Selina

Säästäminen päättyi ja pääsin vihdoin pari päivää sitten kameraliikkeeseen lunastamaan pitkäaikaisen haaveeni, uuden kameran, Canon EOS 70D:n. Ostin runkoon vielä tässä postauksessa mainitsemani objektiivin, eli EF-S 18-135mm IS STM. Olo on onnellinen, kun kova säästäminen toi odotetun tuloksen ja olen nyt uuden kameran omistaja!

Kuvat: Googlen ihmeellinen maailma.

Nyt kovaa harjoittelua ja uusien, erilaisten ominaisuuksien testaamista. Tähän mennessä kamera on vaikuttanut aivan MIELETTÖMÄLTÄ! Onneksi järkkärikurssilta sain paljon oppeja ja olenkin kuvannut tällä uudella kameralla pelkästään manuaalisäädöllä. Harjoitus tekee mestarin! 😉

Uusi kamera ja tyytyväinen omistaja! 😉

Nyt aloitetaan säästäminen seuraavaan kohteeseen, nimittäin uuteen ja laadukkaaseen sohvaan!

Onko teillä mitään hintavia haaveita joihin säästitte tai säästätte rahaa?

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä