Voihan räkä ja putkiaivot!

Teksti Selina

Kello lähenteli jälleen kerran puoltayötä ja olin istunut illan koneella silmät punaisina ja väsyneinä.  
Miten tässä aina käy näin? Uppoudun välillä niin syvälle blogimaailmaan, että en tahdo päästä sieltä pois!
Ennen nukkumaan menoa kelasin vielä kodinhoitohuoneseen tarkistamaan, onko koirilla tarpeeksi ruokaa ja vettä tarjolla. Sitten katseeni kääntyi pyykkikoneeseen, joka oli täynnä märkiä pyykkejä.
”Kiinni jäit, meinasit itsekin unohtaa!”,  ajattelin ja mietin niitä lukuisia kertoja, kun olen mäkättänyt, saarnannut, käkättänyt tai valittanut ja ehkä vähän huutanutkin Isimiehelle hänen unohduksistaan. 
Sitä paitsi koneessa olisi vain muutamat farkut, huppari, verkkarit ja leggarit, pieni koneellinen tumma pyykkiä, eihän niiden ripustamisessa kauaa mene.

Avasin koneen luukun ja koneesta tulvahti puhtaiden pyykkien tuoksu. ”Onneksi ei haise tunkalle!”, ajattelin ja vedin ensimmäisen vaatekappaleen, mistä vain sain kiinni ulos koneen syövereistä.
Sitten se TAAS tapahtui: Ne helvetin portit kodinhoitohuonessa. Lieskat ja räjähdykset, muistatteko?  

Nyt on flunssakausi, HITTO! Arvaatte varmaan…. 

Nämä nessut eivät tainneet olla kestomallia.

Koko tummanpuhuva, märkä pyykkiläjä ja pian myös kodinhoitohuone oli täynnä valkoista moskaa, pesukoneen läpikäyneitä räkäliinoja, nessuja, nenäliinoja, joita Isimies keräilee jostain ihmeen syystä niistämisen jälkeen taskuihinsa ja pesettää ne sitten onnellisesti sekaisin muun pyykin kanssa. Ihanaa!
Ravistelin kiukkuisena märkiä pyykkejä paperimoskan leijaillessa ympäriinsä ja toivoin samalla, että  Isimiehen märkien farkkujen ravistelusta johtuva ärsyttävä läpsähtely kantautuisi aina yläkertaan asti hänen korviin -Forget it! Hän on niin sikeäuninen, ettei heräisi vaikka pommi räjähtäisi korvan juuressa.

Koko helvettini täyttyi pyykki pyykiltä valkoisesta räkäpaperilumisateesta ja löysin vaatteiden seasta ne pääpirutkin, kolme (!) nenäliinamyttyä, joista onneksi sentään räkä oli peseytynyt pois!

Katselin hetken ympärilleni luomaani helvettiin. Kodinhoitohuone näytti hupaisalta ja jostain syystä ja minua alkoi naurattamaan. Mietin, että jättäisin Isimiehelle lapun odottamaan kahvinkeittimen viereen, johon kirjoittaisin, että tee ”lumityöt” kodinhoitohuoneessa, heh.

Taas kerran se tuli todistettua: miehillä on putkiaivot!
Olen varmasti 593 950 kertaa sanonut Isimiehelle, että tarkista taskusi ennen kun laitat vaatteet pyykkikoneeseen, mutta….
Niin ja tämä ei ollut ensimmäinen eikä varmasti viimeinenkään kerta, vaan tämä on kausittaista ja toistuu taloudessamme jok’ikisen flunssakauden aikana.

Positiivista tässä asiassa kuitenkin on se, että hän muistaa niistää nenänsä! Ah, ihana mies!

 ♥: Selina

Yllättävätkö miehenne koskaan teitä näin ihanasti vai pesettekö itse rahanne ja nenäliinanne muun pyykin seassa? 😉

Kommentit

12 kommenttia
Avatar

😀 Voi räkä, sielläkin! 😉

Avatar

Ai että mikä ihana yllätys!! :/ Miehet…

Avatar

😀 Niinpä!

Avatar

Niin tuttua. Kerran rakas tyttäreni oli onnistunut laittamaan koneeseen käyttämättömän vaipan. Siitä vasta nöyhtää lähtee. Voit kuvitella mikä näky odotti, kun koneen avasin. Kaikki vaatteet jouduin huuhdella yksitellen lavuaarissa ja sitten vielä siivota pesukoneen. Sen jälkeen pyykit on syynätty todella tarkaan, että sinne ei livahda langanpätkäkään!!

Niina

Avatar

Voi ei! Olen kuullut että vaippa pesukoneessa saa aikaan pahaa jälkeä. Ja kyllä, voin kuvitella mikä näky odotti koneessa!
🙂

Avatar

Moi!

Mä en pese enää mieheni pyykkiä. Mulle riitti aikoja sitten. Miehellä on tapana heittää kaikki pyykit aina samaan koneelliseen välittämättä materiaalista ja väreistä, joten ollaan sovittu, että hän pesee omat pyykkinsä ;).

Sitten toiseen asiaan. Sun blogista on tullut lempiblogini hyvin lyhyessä ajassa. Sun tapasi kirjoittaa, myönteinen asenteesi ja lämpösi on koskettanut mua todella syvältä. Se on myös saanut ajattelemaan omaa elämää hyvin paljon. Lähinnä sitä mitä siltä haluan kaikesta huolimatta. Kunnioitan suuresti tyyliäsi pitää A-muru anonyymina ja se ei kuitenkaan ole yhtään blogin sisällöstä pois.

Toivon todella että saisit bloggaamisesta itsellesi edes jotain tuottavan ammatin laadukkaiden yhteistyökumppaneiden kanssa. Kirjallisen ilmaisun ja blogin ainutlaatuisuuden takia se on toivottavasti mahdollista. Teksteistäsi huomaa että olet älykäs ja sanavalmis ihminen. Hyvää viikonloppua teidän perheelle!

-Sannukka-

Avatar

Voi kiitos kauniista sanoistasi ja kehuista Sannukka! <3 Mukava kuulla että pidät blogistani. Mukava myös kuulla ettei A-murun anonyymiteetti ole blogin sisällöstä pois. 🙂
Kiitos vielä sydäntä lämmittävästä kommentistasi. Eihän sitä koskaan tiedä mitä täällä blogimaailmassa tapahtuu, mutta olen jo nyt ottanut siitä kaiken ilon irti ja nautin tästä hurjasti. 🙂

Avatar

Tästä olen samaa mieltä. Blogisi tuo aina hyvän mielen 🙂

Avatar

Voi kiitos! <3

Avatar

Mä tarkistin pesukoneen sihdin ykspäivä ja siellä oli luoti,.. Metsästävän miehen taskujen perua. Ei kyllä enää uskalla olla tarkistamatta taskuja, kun niitä pyykkejä koneeseen heittelee 😀

Avatar

Voi apua! :O Varmasti säikäytti ja tulee syynättyä tarkut tarkasti jatkossa.

Avatar

Niiiiiin tuttua.. 😀

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä