Äiti testaa: KC Professional No nothing -tuotteita

Teksti Selina

Voitin ihanan Maarian Hulivilini -blogin arvonnasta joulun aikaan hiustenhoitosetin, joka sisälsi KC Professional No nothing -muotovaahdon ja hiussuihkeen.

Tämä arvontavoitto tuli minulle kuin tilauksesta, koska olen etsinyt sopivaa muotovaahtoa ja hoitotuotteita pitkään huonokuntoisten hiusten ja herkän hiuspohjan vuoksi.

KC Professional on kehittänyt uuden kotimaisen No nothing Very Sensitive -sarjan joka on hiustenhoitosarja kaikille herkkäihoisille ihmisille.
No nothing -tuotesarjan tuotteen eivät sisällä yleisesti herkistäviä tai ärsyttäviä raaka-aineita ja ne sopivat koko perheelle. Tuotesarjalle on myönnetty arvostettu Allergiatunnus.
No nothing -tuotteita myydään partuirkampaamoissa.

Muotovaahto:

Tuoteselosteessa luvataan näin: KC professional Very Sensitive & Strong Mousse on vahva muotovaahto, joka lisää runsautta, joustavuutta ja kiiltoa. Tuote sisältää UV- ja kosteussuojan, eikä lainkaan hajusteita, parabeeneja tai väriaineita. Muotovaahto on toteutettu yhteistyössä Allergia- ja astmaliiton kanssa.

Omat kokemukset: Pesin hiukseni ensin Doven kosteuttavalla shampoolla ja hoitoaineella, kuivasin pyyhekuiviksi ja lisäsin mutovaahdon.
Muotovaahto oli koostumukseltaan pehmeää ja ilmavaa, muttei jättänyt käsiin tahmaista tunnetta kuivuessaan, kuten jotkut muotovaahdot tekevät.
Tuoksu ei ollut aivan niin neutraali kuin tuoteselosteesta ja pakkauksen etuosassa lukevissa lupauksista oletin, mutta ei kuitenkaan paha ollenkaan. Minusta tuoksu on lähes sama, kuin tavismuotovaahdoissa.
Muotovaahto levittyi hyvin hiuksiin, eikä aiheuttanut kutinaa tai muita oireita, mitä monesti saan muotovaahdoista.

Muotovaahdon levittämisen jälkeen föönasin hiukseni kuiviksi ja samalla hieman muotoilin.

Hiukset olisi periaatteesa voinut jättää näinkin, mutta halusin kokeilla myös toista voittamaani hiustuotetta.

Hoitosuihke:

Tuoteselosteessa luvataan näin: KC Professional Very Sensitive Moisture Mist -suihke on syväkosteuttava hoitosuihke, joka sisältää avokadoöljyä, joka hoitaa ja pehmentää käsiteltyjä hiuksia sekä poistaa sähköisyyttä ja tekee hiuksista helposti käsiteltävät. Tuote sisältää myös UV- ja lämpösuojan, mutta ei hajusteita, parabeeneja tai väriaineita. Myös hiussuihkeella on Allergia ja astmaliiton tunnus.

Omat kokemukset: Suihkutin hoitosuihketta tasaisesti hiuksiini heti föönauksen jälkeen.
Tuote tuoksuu miedosti avokadolle, mutta mielestäni yllättävän paljon. Odotin  jälleen miedompaa tuoksua, mutta se ei tosin häirinnyt ollenkaan.

Suihkutin tuotetta etenkin kuiviin ja kärsineisiin latvoihini, mutta tasaisesti myös kaikkialle hiuksiin.
Tämän jälkeen suoristin hiukseni pikaisesti suoristusraudalla ja lopputulos on tässä:

Suoristusrauta liukui hyvin hiuksiani pitkin ja tuotteen käyttö helpotti suoristamista. Hiukset pysyivät myös kauemmin suorana, eikä luonnonkiharani päässeet valloilleen edes seuraavana päivänä.

Ainoa miinus, mitä tästä tuotekokeilusta voisin sanoa on se, että hiukset takkuuntuivat yön aikana aika pahasti. Kuitenkin pieni harjaus sai ne taas näyttämään lähes yhtä hyvältä kuin juuri laitettuna.

Kiitos vielä Maarialle kivasta arvonnasta!

 ♥: Selina

Onko tämän totesarjan tuotteet teille ennestään tuttuja tai haluaisitteko kokeilla?

Kommentit

6 kommenttia
Avatar

Hahaa kiva kuulla! 😀

Avatar

Mulla on vastaus sulle noihin hajusteisiin (näin kampaajan näkökulmasta): kun puhutaan hajusteettomista tuotteista, tarkoittaa se ettei tuotteisiin ole lisätty ylimääräisiä hajusteita (koska ne parfyymit ovat monesti se herkistäjä) 🙂 Mutta tuotteessa käytettyjen raaka-aineiden tuoksu siellä silti on. Kiva kun testailit <3

Avatar

Kiitos Maaria vastauksestasi. <3

Eh näin ummikkona kyselen, että oliko tämä postaus täysin huuhaata parturikammpaajan näkökulmasta? 😀

Avatar

Ei tietenkään ollut 😀 <3 hienosti kerroit omia käyttökokemuksia, ne päihittää kuusnolla kaikki myyntipuheet ❤️

Avatar

Mulla on saman sarjan hiuslakka käytössä ja se on ainakin ihan ok! En nyt sanoisi, että paras ikinä mutta ok 😀 Kiva lukea kokemuksia muistakin tuotteista!

Avatar

Mä ajattelin kans kokeilla muita sarjan tuotteita, mutta itsellä on sellainen periaate, että ostan uuden tuotteen vasta kun vanha on käytetty ja ostin juuri kesällä sellaisen "halon" hiuslakkaa! 😀 (joku supersäästökoko parturiliikkeen alesta 😉 )
Sarjan muut tuotteet pääsevät kyllä aiemmin kokeiluun. 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä