Minun kolmas äitienpäiväni

Teksti
Ei se mitään, vaikka äitienpäivästä onkin jo aikaa, mutta halusin silti kirjoittaa blogiini sen ekan äitienpäiväpostauksen. Vaikka kolmas äitienpäiväni olikin täynnä huolta tulevasta leikkauksesta ja päättyi sairaalaan, niin voin silti sanoa, että meillä vietettiin ihana, rakkauden täyteinen ja täydellinen äitienpäivä. ♥

Kolmannen äitienpäiväni aamuna heräsimme toivomuksestani yhdessä koko perhe seitsemän jälkeen. En halunnut tuhlata yhtään ylimääräistä aikaa nukkumiseen, joten menimme yhdessä katsomaan lastenohjelmia alakertaan.
Lastenohjelmien jälkeen A-muru lauloi minulle onnittelulaulun ja Isimies askarteli samalla äitienpäiväkorttia työhuoneessaan! 😀 Hahaa, onneksi hän löysi askartelulaatikostani kartonkia, koska voin sanoa, että se on TODELLA sotkuisessa kunnossa muutaman A-murun vierailun jäljiltä. 😉 Mutta hei, katsokaa miten valtavan ihanan kortin sainkaan!

Kirjoitin aiemmassa äitienpäiväpostauksessa, kuinka ihania kortteja voi saada aikaan lapsen kättä mallina käyttäen. Kortti on sinänsä jo muisto, koska se on lapsen tekemä, mutta näistä korteista näkee minkä kokoinen käsi lapsella on juuri kortin saamishetkellä ollut. Voin kuvitella kuinka muutamien vuosien päästä äitienpäivänä kaivamme A-murun kanssa juuri tämän kortin esiin ja vertailemme hänen käsiensä kokoa tähän korttiin. ♥ Äitienpäivälahjani liittyy valokuvausharrastukseeni, mutta siitä lisää myöhemmin omassa postauksessaan. 😉 Parasta tämän vuoden äitienpäivälahjassa on ajatus siitä, että Isimies arvostaa harrastustani ja se lämmittää sydäntäni suuresti!
Äitienpäiväämme kuului yhdessäolon lisäksi tietenkin myös herkuttelua. A-muru ja Isimies söivät toki kunnon ruokaakin, mutta jälkkäriksi oli Isimiehen ideoima jäätelöpuffetti – miehekkäästi tarjoiltuna suoraan paketeista. Paistoin A-murun toiveesta myös lättyjä, joten herkkuhetki ja sokerihumala oli taattu! 😉

Lättyjen paistamista.
”Yts tats tolme, HEITTO!”
Miehekäs jäätelöpuffetti ja valinnan vaikeus – maistoin kaikkia! 😉
Kolmas äitienpäiväni oli ihana ja ikimuistoinen. Saimme sairaalaan lähdöstä huolimatta vietettyä äitienpäivää ihan tarpeeksi ja niin kliseiseltä kuin se kuulostaakin, niin minulla on äitienpäivä joka päivä! Olen päivittäin kiitollinen lapsestani ja äitiydestäni, kun saan katsoa A-murun peuhaamista Isimiehen harteilla, kuunnella hänen hauskoja pohdintojaan tai kuulla kuinka hän kertoo rakastavansa minua – äitiään.
Äitiys on parasta maailmassa, rakastan sitä! ♥

♥: Selina

Toivottavasti teillä muillakin oli ihana ja ikimuistoinen äitienpäivä! Haluatteko vielä kertoa siitä minulle? 🙂

Kommentit

9 kommenttia
Avatar

Aivan ihana tuo saamasi äitienpäiväkortti! 😮 <3 Meillä käytiin lounastamassa perheen voimin eräässä kartanossa ja muustakin pienestä hemmottelusta tämä äiti sai nauttia. 🙂 Sinunkin äitienpäivä kuulosti todella kivalta, ja tosi hyvä idea oli tuo jätskipuffetti! 😉

Avatar

Myös minulla oli kiva äitienpäivä, ensimmäinen laatuaan. Oltiin tosin anoppilassa, mutta mies kiikutti lahjan sänkyyn jne 🙂 perinteisiin kuului käydä mummoja moikkaamassa, oli kiva päivä!

Avatar

Voi miten ihana äitienpäivä! ♥

Avatar

Ihana lukea kuinka kumminkin nautit äitienpäivästäsi! <3
Mutta hei eikö se niin ole että joka päivä on äitienpäivä ja myös ystävänpäivä! 😉 eikä se ole yhtään kliseistä! 🙂

Avatar


Aivan totta!

Avatar

Voi isimies ja A-muru, yhdessä taiteilleet koskettavan kortin <33 Tosi hienoa että saitte vihdoin viettää tekin äitienpäivää 🙂
Aivan ihana muuten tuo A-murun mekko/tunika, mistä tuommosia saa? 😉
Anjuska

Avatar

Kortti on kyllä ihana! ♥
A-murun mekko on Lindexiltä. 🙂

Avatar

Minulla on viisi lasta, joista kolme asuu vielä kanssamme. Nämä kolme ja mieheni tulivat "herättämään" minut kera korttien, lahjojen ja onnittelulaulun. Toki olin pyörinyt vuoteessa jo siitä saakka, kun mies nousi ylös. Eihän siinä kolinassa ja jännitykssessä voi nukkua. Mies ja lapset olivat tehneet minulle aamupalaa, jonka söin keittiön pöydän ääressä. En halua syödä sängyssä, kun se on niin hankalaa ja sotkuista. Päivän aikana myös kaksi vanhinta lastani, jotka asuvat jo omillaan, tulivat minua onnittelemaan. Esikoispoika jopa kahdesti. Sain lapsilta aivan ihania kortteja ja muistamisia.
Toi jäätelöpuffetti on aivan huippu ja tolleen miesmäisellä otteella. Ei mitään turhia hienosteluja.

Avatar

Ihana äitienpäivä sinullakin! ♥

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä