Kahdeksas blogikuukausi, miltä tuntuu? + ????

Teksti Selina
Tänään blogi täyttää jo kahdeksan kuukautta! Näihin kahdeksaan kuukauteen mahtuu paljon sairastamista, mutta silti sitä ihanaa elämää, arkea, iloa, rakkautta, valokuvausta, leikkejä ja leivontaa – joka kuukaudelle ja toivottavasti myös jokaiselle lukijalle jotain. Nämä kahdeksan kuukautta ovat myös menneet hujauksessa ja syksyn pimeinä iltoina aloitettu blogi on siirtymässä kovaa vauhtia kohti ihanaa kesää ja sen myötä hieman erilaiseen postaustahtiin.

Blogi on myös saanut viime aikoina paljon uusia seuraajia tänne Bloggeriin, mutta myös Facebookiin ja Blogloviniin. Pienenä uudistuksena blogia voi seurata Blogilistan lopettamisen vuoksi myös Blogipolun kautta. Lämpimästi tervetuloa kaikille uusille lukijoille! 

Olen iloinen ja kiitollinen teistä jokaisesta! ♥

Koska blogi on saanut uusia lukijoita ja sen kautta minulle on tullut paljon kysymyksiä, päätin uusien lukijoiden vuoksi järjestää perinteisen kysymyspostauksen. Apua, tehdäänkö näitä edes enää, vai onko kysymyspostaukset haudattu blogimaailman hautasmaalle täysin loppuun kulutettuna ideana?
Ei se mitään, kokeillaan, joten nyt niin te uudet kuin vanhat ihanat lukijat kysykää, niin minä vastaan! 🙂  
Teillä viikko, eli 28.5 asti aikaa esittää kysymyksiä ja toivon, että niitä tulee paljon!
Tämä blogikuukausi on sisältänyt paljon tunteita, hauskuutta ja muutaman kivan blogiyhteistyökin. Mahtavin blogiyhteistyö toteutui Jollyroomin kanssa, kun sain testata heidän valitsemiaan, minulle soveltuvia Beemoo Maxi Travel 2 in 1 -rattaita. Tämä postaus olikin yksi tämän blogikuukauden mukavimmista postauksista, koska sain siitä ja sarjan aiemmasta osasta paljon hyvää palautetta ja toivon, että ne auttavat muita pyörisvanhempia valitsemaan itselleen ja lapselleen sopivat rattaat. Muita mukavia postauksia olivat helpotuksen ja huokauksien kera kirjoitettu postaus lakon päättymisestä ja huumorimielellä kirjoitettu Ne terveet vammaiset -postaus. Tämä postaus on myös blogikuukauden ja itseasiassa koko blogin luetuin postaus ja herätti paljon keskustelua.

Iloista testailua.
Haastavimmat postaukset kertoivat tulevasta leikkauksesta ja kolmannen äitienpäivän osittaisesta menettämisestä  sekä toipumisestanämä eivät mahtaneet tulla kenellekään yllätyksenä. Silti tämäkin vaihe kuului elämäämme ja sitä kautta myös blogiini. 
Lämmin kiitos kaikille saamastani tuesta, se merkitsi minulle paljon!

Tärkein postaus kertoi onnesta ja siitä, kuinka voisinkaan olla onneton, kun minulla on elämässäni  niin paljon hyvää ja kaunista kaikista ongelmista huolimatta.

”Olen onnellinen, mitä sä luulit?”
Kiitos teille tästä blogikuukaudesta! Te teitte siitä jälleen kaiken työn, kirjoittamisen, ideoinnin ja hetkellisen tuskanhien arvoisen. Nautin bloggaamisesta oikeasti ja toivottavasti se nautinto ja ilo välittyy teillekin!

♥: Selina

 

Mitä teille jäi mieleen kahdeksannesta blogikuukaudesta?

Loppuun vielä muistutuksena blogin seurantakanavavat: Blogia voi seurata täällä Bloggerissa, Bloglovinissa, Blogipolussa ja Facebookissa. Jos et ole jo seuraaja, niin klikkaa näistä kuvalinkeistä haluamasi seurantakanava ja hyppää mukaan, olet lämpimästi tervetullut! Minulle voi myös edelleen lähettää sähköpostia osoitteeseen: [email protected]. Pyrin aina vastaamaan sähkäreihin mahdollisimman nopeasti. 🙂
https://www.google.com/friendconnect/signin/home?st=e%3DAOG8GaBx9tVLHAN4nk6FAqi70xHJzfB21%252BCXV%252BFwpJ1GrFYXAu%252BnYLQNP9UOXpeA%252FKUxvTH9wAqU0%252B9CKmHRxWji%252BeHx903Qc09VKRnqtO9OVrxLmdTSVAWmBl%252FCIn6yCr17ndJ%252FlGzi8QVTkDmVpGlGaRuwP7f6S%252FhLl4UrP5HwA7etP%252F%252BgaoXcE%252FKeS%252FJmuRMciDRLfJJnhr1VNzsN6U1g9%252FrKZvlTLAzSPIOCdqE6kMcHpsWTBkZSpMQyWFNH6hhgKkkjRsPW%252BIc8FNxVLdAfgWxHAXv%252FEGkdX8uzTpsIT5C2hBMpbHMCwNDYUwBzr1Cjt6PqlOpucvAPyq3lU6ZHcNnKBoBszdRHbDXSsCmyhjy5NJmB8mI%252FxYMCcukT8Be%252FhIkc3QjiCzVxiUKmYmMeije8Pt5utWDDmADpIqfkj8NeJujyRCOF7ZB2z8GoPDzw2QRZpjWeJhUMJow3vJtsU%252BTsjby8GkLXsNEsGxm5tbX8WlJrIavy6ETf5YFI0piDtwr%252BIa%252BtAVYPcJdXH3Uv%252BfqIJ1SnlR6OCZ2ocMbrUgkd6A9FR5VV3Sj%252B3p%252Bixr4J9kwHFHqetqpUbF1oGCU5yMJ2EA3JZ%252Fu2yPKp5TiyVtPaa00SPUeNwA9GybhBT5gRiNbwL9ikjGDMQdZvBeRg5V%252BoyP6GzK7H4eox%252FPm4A7UjFomCaV8ST2CWq4Zar26XcrdO7wBx8Ra6uQBuo%252FCDA820ZcNGUT%252BKFzJ9hR%252FRgMxbRh327vIucaBjhGH47TG8XU9%252BUsyXoYtquHCaNUVcS3P9JwOVK6dpJgJx0J2EKrgp8l2U542LtwPsbjpCY25leffe45zG%26c%3Dpeoplesense&psinvite=&subscribeOnSignin=1https://www.bloglovin.com/blogs/kun-aiti-kelaa-12975911http://blogipolku.com/blogit/kun-aiti-kelaa-36https://www.facebook.com/pages/Kun-%C3%A4iti-kelaa-blogi/1518299528424041

Kommentit

27 kommenttia
Avatar

Kiitos! 🙂

Avatar

Löysin tänne blogiisi ihan vasta, ja lueskelin vanhempia postauksia läpi tosi suurella mielenkiinnolla. Kerrassaan ihana blogi sinulla, kaikkine iloineen ja suruineen. Jäin seuraamaan, tällaista kaikkea elämänmakuista ja vähän erilaistakin on ihana lukea.

Ja kysymyksiä…

Mistä haaveilet?
Haluaisitko matkustaa ulkomaille/oletko joskus matkustanut? Minne?
Tykkäätkö Muumeista? Onko sulla suosikkihahmoa?
Mikä on kauneinta maailmassa?

Avatar

Hei ja tervetuloa! 🙂 Kiitos ja kiva kuulla, että pidät blogistani. Kiitos myös kysymyksistä! Jee pääsen siis toteuttamaan vastauspostauksen! 😉

Avatar

Mikä on parasta/kivointa sairaudessasi (jos asian nyt näin voi ilmaista)?
Mitä kadut?
Millä sanoilla/teoilla lohduttaisit henkilöä joka on juuri joutunut pyörätuoliin?
Tuleeko sinulle usein sitä fiilistä että haluat heittää hanskat tiskiin ja ehkäpä tehdä jotain radikaalia ratkaisua?
Jos sinulla ei olisi Isimiestä tai A-murua, missä näkisit itsesi nyt? Mitä olisit tehnyt tai mihin tähtäisit?

Aurinkoista kevään ja kesään jatkoa koko poppoolle! Peukut ja varpaat pystyyn tulevan kannalta, kiitokset sinulle teksteistäsi. Useat kyyneleet vierineet kauniista ja rohkeista sanoistasi <3 Epäilijöille: tätä naista ei kaada mikään!

Avatar

Minusta olisi mielenkiintoista jos vastaisit tähän kysymykseen "Jos sinulla ei olisi Isimiestä tai A-murua, missä näkisit itsesi nyt?", niin, että mitä tekisit jos sinulla ei olisi Isimiestä, mutta olisi kuitenkin A-muru; jos sinulla ei olisi A:ata mutta olisi Isimies ja jos sinulla ei olisi kumpaakaan 🙂 Millaisia asioita tekisit,mistä unelmoisit ja mikä olisi toisin.

Avatar

Anonyymi 1: Kiitos samoin sinulle! Kiitos myös ihanista sanoistasi ja kysymyksistä! 🙂

Anonyymi 2: Kiitos mielenkiintoisesta kysymyksestä! 🙂

Avatar

Minä olen eksynyt blogiisi parin mutkan kautta vasta vähän aikaa sitten. Tykkään tosi paljon blogistasi, sen tyylistä, kauniista kuvista ja pitkistä kirjoituksistasi. Ihan parasta on tiheä postaustahtisi. Saan sinulta myös vertaistukea, kiitos siitä! Suhtaudut sairauteesi niin positiivisesti, tai elämääsi sairautesi kanssa, että minäkin saan uusia näkökulmia omaan elämääni.
Minua itseäni kiinnostaa kovasti käsityöt ja kaikki kättentyöt ovat ykkösharrastukseni. Olisi kiva lukea lisää sinun käsitöistäsi. Jotain olen lukenut, mm. kettukarkkisukat, mutta en ole vielä lukenut kaikkia postauksiasi. En oikein uskalla kysyä mitään tiettyjä kysymyksiä, kun en tiedä, oletko jo kirjoittanut niistä. Mutta kaikki käsityöjutut kiinnostaa. Kiva olisi vaikka ihan oma postaus.
Mitä muuta harrastat, kuin käsitöitä?
Oman sairauteni myötä minulla on lähes kokoajan menossa taistelu jonkun viranomaisen kanssa minulle kuuluvista (minun mielestäni, ei myöntävän tahon mielestä!) asioista. Olisi kiva kuulla, miten sinulla sujuu vaikka Kelan ja vammaispalvelun kanssa.
Minkälaisia kesäsuunnitelmia sinulla ja perheelläsi on?
Tässä nyt muutamia kysymyksiä aluksi. Voi olla, että kohta palaan uusien mieleeni tulevien kysymysten kanssaa.

Avatar

Kiva kun eksyit ja lämpimästi tervetuloa lukijaksi! ♥
Kiitos kehuista! On aina mukava kuulla että tapani kirjoittaa miellyttää. Vertaistuen antaminen ja myös saaminen blogin kautta on minulle yksi tärkeimmistä asioista, mukava kuulla että saat vertaistukea blogini kautta.

Kaikkea saa kysyä ja vaikka olisinkin kirjoittanut jo aiheesta vastaan silti kysymyksiin. Eli kysy vain, jos tulee jotain vielä mieleen. 🙂

Käsitöistä olen kirjoittanut jonkin verran, mutta voisin kirjoittaa oman postauksen tästä ihanasta harrastuksesta, jota mummokerhoiluksi kutsun – kiitos ideasta! 😉 Kiitos myös kysymyksistä.

Avatar

Minusta sinulla on aivan ihana blogi! Postaukset ovat todella monipuolisia aina hulvattoman hauskoista-pohdintaan. Elämän ylä ja alamäkiä. Sinä nouset alamäistä aina entistä vahvempana! Sinulla on uskomaton vahvuus ja taito nähdä asioista valoisat puolet.
Tässä muutama kysymys. Mistä haaveilet? Onko sinulla suunnitelmia kesälle? Tykkäätkö lukea kirjoja/ millaisia? Onko joku uusi taito jonka haluaisit oppia? Mikä saa sinut iloiseksi juuri nyt? Mukavia kevätpäiviä!

Avatar

Voi kiitos sanoistasi peppilotta! ♥ Tätä blogia on kyllä mukava kirjoittaa ja saan siitä itselleni paljon. 🙂 Kiitos kysymyksistäsi! 🙂

Avatar

Kiitos elämänmakuisesta blogistasi! Tykkään lukea tätä juuri siksi, että kerrot arjestanne iloineen ja suruineen, lisäksi sinun erityisyys antaa blogille mielenkiintoisen ulottuvuuden. On hienoa, että haluat puhua asioista ääneen turhia silottelematta (tällaisen kuvan ainakin minä olen blogia lukiessa saanut), niitä kiiltokuvablogeja (siis niitä joissa kaikki on aina hyvin ja koti tiptop) näkee jo ihan tarpeeksi. Blogit, missä kerrotaan siitä ihan tavallisesta arjesta, on usein niitä parhaita. Täytyy myöntää: Selina, sinun blogisi on yksi suosikeistani! <3

Sitten niihin kysymyksiin. Minua kiinnostaa teidän arkipäiväiset asiat. Pystytkö hoitamaan teidän A-murua sairauksistasi huolimatta, vai tarvitsetko käytännön apua? Pystytkö lähtemään A-murun kanssa ulkoilemaan kahdestaan? Jos pystyt, niin miten käytännössä sen teet (otatko lapsen syliin, työnnätkö rattaissa vai käveleekö lapsi itse)? Miten sinua kohdellaan äitinä, kun esim neuvolassa tai muualla ovat huomanneet sinun istuvan pyörätuolissa? Tai miten sinua kohdeltiin raskausaikana pyörätuolista johtuen?

Huh, tulipa pitkästi kirjoitettua! 🙂

Avatar

Pitkät kommentit ovat aina tervetulleita! 🙂

Mukava kuulla, että pidät blogistani. Kiitos kauniista sanoistasi ja kivoista kysymyksistä! ♥

Avatar

Heiii, ei tämä kysymyspostaus ole yhtään loppuun kulutettu!;)

Oletko joskus ajatellut, että haluaist tavata esim muita bloggaajaäitejä joihin olet tutustunut blogin kautta?:)

Avatar

Kiva kuulla! 😀 ♥

Hyvä kysymys, vastailen siihen sitten omassaa postauksessa, hihi! 😉 Kiitos Meri!

Avatar

No nyt mä keksin uuden aiheen vaikka ihan omaan postaukseensa: teidä koirat. Itsekin koiraihmisenä (mun koirat näkyy tossa mun avattaressa) kiinnostais lukea lisää teidän koirista ja nähdä kuviakin.

Avatar

Olen huomannut ja ihania ovat! 🙂
Olen kirjoittanut yhden postauksen koirista. Tässä linkki postaukseen. 🙂 Voin kirjoitella lisääkin näistä kahdesta kirpusta, jos haluat. 🙂

Avatar

Kiitos tästä koirapostauksestasi! Luin sen heti. Oli mielenkiintoinen esittely koiristanne ja paljon oli samoja juttuja minun koirieni kanssa. Minun koirani ovat kumpikin pitkäkarvaisia chihuja, narttuja. Kuka on 4 vuotias ja Nita täyttää Juhannuksena 14 vuotta.

Avatar

Ole hyvä vaan! 🙂
Nitahan on jo iällä! Chihut ovat kyllä ihania ja sitkeitä! Minikoira L on tosiaan kokenut vaikka ja mitä ja silti se jaksaa porskuttaa. 🙂

Avatar

Kysymyspostaukset eivät todellakaan ole so last season! 🙂

Pystytkö liikkumaan itsenäisesti ilman pyörätuolia esim. kotona? Jos pystyt, niin miten?

Avatar

Hei kiva tietää! 😀
Kiitos kysymyksistä! 🙂

Avatar

Hei! Päädyin blogiisi Emilian blogin kautta, sillä "kun äiti kelaa" on ollut minulle todellisuutta koko ikäni. Olen siis kasvanut siinä tiedossa että pt-äiti voi olla yhtä hyvä ja kyvykäs kuin kuka muukin. Mistään en ole jäänyt paitsi ja samoja asioita meilläkin on harrastettu ja tehty kuin "terveitten" perheissä. En osaa kysyä mitään järkevää kun en ole vielä koko blogiasi lukenut läpi. �� kivaa kesänodotusta!

Avatar

Kiitos sinulle kommentistasi ja oli mukava kuulla, että et koe pyörätuolivanhemman rajoittaneen arkeasi mitenkään.
Ihanaa kesää sinullekin! 🙂

Avatar

Voiko sairaudestasi parantua (maybe leikkausten myötä) niin että voisit joskus vielä elää ilman pyörätuolia?
Ja kun asioit kaupassa tai muualla, niin puhutaanko sulle kuin "ihmiselle" vai selitetään asiat kuin olisit päästäsi vialla? Ja pystytkö käydä uimassa? 😀

Avatar

Kiitos kysymyksistäsi! 🙂

Avatar

Onnea 8kk ikäiselle! On ollut hienoa huomata, kuinka blogisi on kasvanut ja kehittynyt 🙂
Minä haluaisin tietää bloggaustrutiineistasi: missä ja milloin yleensä kirjoitat omaa blogiasi ja luet toisten blogeja?

Avatar

Kiitos! 🙂 Kiva kuulla, että olet huomannut kehitystä. Ainakin itsestä tuntuu, että teksti tulee helpommin kun alussa enkä enää niin stressaa sisällöstä. 🙂
Kiitos myös kivoista kysymyksistä!

Avatar

Onneksi olkoon 8 blogikuukaudesta! Ja inspiraatiota vielä monelle monelle monellle kuukaudelle 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä