KPBP TRE

Teksti
Jos joku mietti otsikon nähdessään, että mikä hiton otsikko tuo nyt on, niin voin kertoa, että tämä postaus kertoo parhaasta lauantaista pitkään aikaan, eli Kaksplussan blogipäivästä Tampereella!
Tervetuloa minun ja blogikollegoideni tulevien postausten myötä kurkkaamaan, mitä kaikkea kivaa ikimuistoinen blogipäivämme sisälsikään!
Iloiset Kaksplussalaiset Tampereella! 

Viime perjantaina minulla oli jännittävä ja kutkuttava tunne, koska tiesin, että lauantaina aamuviideltä minun ja pikkusiskoni herätyskellot herättäisivät meidät uuteen päivään, joka jatkuisi OnniBussilla kohti ihanaa Tamperetta ja Kaksplussalla bloggaavia kollegoitani. Voisi kuvitella, että äiti-ihminen tarvitsee paljon unta, mutta edes kolmen tunnin yöunet eivät olleet innostukseni tiellä, kun kännykkäni pirahti aamulla soimaan ja singahdin alakertaan. Avustajakseni lupautunut pikkusiskoni E ei tosin ollut aivan yhtä pirteässä kunnossa, kun sain herätellä häntä pariin otteeseen – kännykän torkkuhälyjen lisäksi. 😉 Aamukoomailusta huolimatta ehdimme saada kaiken valmiiksi ja pääsimme matkaan.

Matkustaminen Onnibussilla sujui hyvin näin pyöriskäyttäjänkin kannalta. OnniBusseissa invaystävällisyys on huomioitu kuskin apuna ja pyöriksellä pääsee kelaamaan bussiin luiskaa pitkin. Matka meni yllättävän nopeasti, kun puhuimme E:n kanssa niitä näitä ja odotin jännittyneenä muutaman tunnin päästä alkavaa blogipäivää. Mietin kovasti, millaisia bloggaajat mahtavat olla näppäimistön toisella puolella ja odotin innolla, että pääsisin tutustumaan heihin!

Blogipäivä vietettiin Holiday Club Tampereen kylpylässä, joka myös majoitti siellä yöpyvät bloggaajat edulliseen blogihintaan. Tartuin tietenkin tilaisuuteen ja varasin hotellista minulle ja E:lle esteettömän huoneen. Pääsimme hotellille paria tuntia ennen blogipäivän alkua ja saimme poikkeuksellisesti hotellihuoneemme aiemmin omasta toivomuksestani, että pääsin levähtämään pitkän bussimatkan jälkeen ennen muiden bloggaajien tapaamista. Huone oli isohko hotellihuone ja siellä oli tilava WC ja kylpyhuone. Huoneessa oli myös iso parveke järvinäköalalla Näsijärvelle (ei merinäköalalla, mikä alkuperäisessä postauksessa luki, noloa! :D), mikä oli aivan ihana!

Tampereen kylpylä oli hotellina erittäin viihtyisä, invaystävällinen ja siisti. Ravintolasta sai tilattua À la carte annoksia, syödä runsaasta buffetista tai mennä herkuttelemaan pizzalla. Hotellin aamiainen onkin sitten taas aivan oma lukunsa – voi mitä ihania herkkuja sieltä löytyikään! E kysyikin osuvasti reissumme aikana, että jos saisin yhden päivän, jona pystyisin syömään ihan mitä vain, niin mitä söisin. Minun ei tarvinnut miettiä vastaustani kauaa, koska katsokaa nyt tätä Tampereen kylpylän upeaa aamiaista – nam!

Kun olimme asettuneet hotelliin, vaihtaneet vaatteet ja meikanneet koitti vihdoin aika, kun saimme lähteä kohti kokoustiloja, missä blogipäivä oli tarkoitus viettää. Nappasin kokeneen bloggaajan elkein järkkärin kaulalleni ja suuntasimme jännittyneinä kohti vanhoja ja uusia blogiystäviä.


Blogipäivän järjestäjät Eveliina ja Paprika olivat tehneet valtavan
ihanat järjestelyt meille kymmenelle blogipäivään osallistuvalle bloggaajalle.
Tarjolla oli alkumaljan lisäksi pientä naposteltavaa, kahvia ja teetä.
Blogipäivän yhteistyökumppani Tampereen Baby Style järjesti meille ihanan tuote-esittelyn tuotteistaan ja ihastuin erityisesti uutukaisen Done by Deer -tuoteperheeseen. Tampereen Baby Stylen Elina ja Niina ilahduttivatkin meitä bloggaajia goodie bagiin päässeellä supersuloisella Done by Deerin seepralla, josta tulikin heti A-murun suosikki! Käykää siis kurkkaamassa Baby Stylen nettisivuilta Done by Deerin tuotteita ja ihastukaa!
Blogipäivään kuului myös odotettu valokuvauskurssi, jonka piti luova ja taitava valokuvaaja Raisa Taurinka. Raisa oli erinomainen opettaja, joka opetti ihan kädestä pitäen käyttämään kameran pelättyä manuaali-asetusta. Moni bloggaaja saikin ihania ahaa-elämyksiä ja minä sain kullanarvoisia vinkkejä salamakuvaamiseen. Kiitokset siis opetuksesta Raisa!
 
Blogipäivän järjestäjät: Paprika ja Eveliina. 

Me bloggaajat saimme ihanien kokemusten ja uusien tuttavuuksien lisäksi blogipäiviltä myös goodie pag-pussukoita, jotka sisälsivät muun muassa suklaaherkkuja, alekoodeja, luonnonkosmetiikkaa ja leluja tuliaisiksi lapsille.
Blogipäivä Tampereella oli ihan mahtava ja naurua riitti pitkälle iltaan, joten onnistuneesta päivästä saan kiittää ihania järjestäjiä Eveä ja Paprikaa, yhteistyökumppaneita, E siskoani, joka oli isona apuna koko päivän sekä tietenkin teitä ihania kollegoita, jotka osallistuitte blogipäivään. 

Koska tavataan uudestaan! 😉 ♥

 

♥: Selina

#kaksplusbloggaajattampereella:
Big Mama’s, Frutti Di Mutsi, Höpsöä pientä, Ihanan karmea, Kadun aurinkoisella puolella, Kasvukausi, Kun äiti kelaa, Lastenhuoneenkapina, MiruMaru, Munakoisoni ja minä, My Miracle X Girl ja Äiti on vihannes.

Menossa mukana:

Kommentit

28 kommenttia
Avatar

Onneksi kuvassa ei ole useampi pyörätuolissa, koska näemmä se on sinulle ongelma. Mielestäni silmälasit ja pyörätuoli ovat minulle varsin toimiva yhdistelmä – silmälasit auttavat näkemään mitä kirjoitan, esim, yhdyssanat oikein, ja pyörätuoli liikkumaan.

Avatar

Näin Tampereen kyljessä asuvana en ookkaan ennen onnistunut bongaan Tampereelta merinäköalaa mistään 😉 mutta en ookkaan kyseisessä hotellissa ikinä käynyt, ehkä sieltä on näkymät tooooooodella kauas 😀

Avatar

Huomasin juuri itsekin mokani! 😀 Taitaa vähän väsyttää! 😀 Näsijärvihän se siinä! ;D

Avatar

Hah, ihanat merinäköalat täällä tampereella 😉 vaikuttaa kyllä mukavalle päivälle 🙂

Avatar

Heh eikö vain! 😀 Korjataan! Vissiin blogipäivät verottavat vieläkin! 😀

Avatar

Oli ihana päivä! :*

Avatar

Niin oli! <3

Avatar

Kiva postaus!! Ihana mekko sulla =)

Avatar

Kiitos! 🙂

Avatar

vaikuttaa huippu hauskalta päivältä! 🙂
ja ihana toi seepra lelu, hennikin varmaan tykkäis hulluna tommosesta 😀

Avatar

Meillä oli tosi mukavaa ja tuo seepra on kyllä ylisöpö! 🙂 <3

Avatar

Voi miten kiva päivä, ja soppelisti mielenkiintoista ohjelmaa 🙂

Avatar

Niin oli – kiitos vain järjestäjille! 🙂

Avatar

Ihana postaus! Varmasti ollut hieno päivä! 🙂

Avatar

Kiitos Anna! 🙂 Päivä oli kyllä todella mukava!

Avatar

Tosi kiva postaus jälleen! Varmasti ollut ihana päivä !

Avatar

Kiitos! 🙂

Avatar

Kuulostaa ihanalta päivältä. 🙂

Avatar

Sitä se olikin! 🙂

Avatar

Oli TOSI kiva tavata! Toivottavasti nähdään taas 🙂

Kiva postaus ja sinähän olet jaksanut kuvia räpsiä. Meidän termiitit ehkä hieman vaikutti kuvaamiseen 😀

Avatar

Voi niinpä! 🙂

Heh, sisko räpsi päivän aikana suurimman osan! 😉

Avatar

Kiva postaus ja ihana tunnelma näissä kuvissa <3 Oot hurjan kaunis !

Avatar

Kiitos Niina! <3 Ihana olet!

Avatar

Ahhahah, sattuu noita virheita muillekkin, itse selitin joku päivä tohkeissani meidän pienelle että viikonloppuna päästään näsiMEREEN uimaan. 😀 onneksi oli puoliso vieressä korjaamassa… kuulostaapa kyllä kivalta päivältä! 🙂

Avatar

😀 Hyvä kuulla! Itsekin vitsailin Isimiehelle mokani huomattuani, että taisi NäsiMERI tehdä vaikutuksen! 😉 Päivä oli kyllä todella mukava! 🙂

Avatar

Oi, kuulostaa kyllä mukavalta päivältä! 🙂 valokuvauskurssi on varmasti jokaiselle bloggaajalle tarpeellinen. 🙂 ainakin itsestä tuntuu etten tiedä läheskään kaikkia juttuja tuosta kamerasta ja kuvaan aina samoilla asetuksilla.:D

Avatar

Voi se oli! 🙂 Kävin itse järkkärikurssin viime vuonna, mutta opiskelu jatkuu! 🙂 Manuaalilla kuitenkin kuvaan ihan kaikki ja se oli ehto uuden kameran saamiseen. 😀

Avatar

Iso ryhmä kuva ja yks vaan istuu pyörätuolissa ja silmälasit päässä voi ei mikä yhdistelmä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä