Selinan kuulumisia

Teksti Selina
Heippa! Täällä koneen toisella puolella kirjoittelee tällä kertaa Selinan sisko Emma. Selina on vielä sairaalassa, joten hän pyysi minua kirjoittamaan hänen puolestaan postauksen.
Siskoni kaatui pyörätuolilla pari viikkoa sitten ja tietenkään hän ei voinut kertoa tästä kenellekään, vaan sinnitteli kipujensa kanssa. Muutaman päivän sinnittelyn jälkeen kivut ottivat vallan ja vaaleanpunaiset sairaalavaatteet ja teho-osasto kutsui. Siskoni yrittää aina sinnitellä viimeiseen asti. Toivottavasti hän nyt ymmärtää, että hänkin on vain ihminen ja saa tuntea kipua. Selina on niin älyttömän vahva ihminen – en ole koskaan tavannut ketään vahvempaa! 
Olen käynyt muutaman kerran katsomassa Selinaa sairaalassa. Siskoni oli muutaman päivän teho-osastolla, mutta onneksi nyt asiat ovat vähän paremmin ja hän on päässyt jo normaalille osastolle. 
Selinan selkä leikataan Tampereella parin viikon kuluttua ja tällä hetkellä hänen vointinsa on saatu lääkityksen avulla vakaaksi. 
Kiitos todella paljon vielä kaikille jotka ovat tukeneet siskoani! Selina on saanut teiltä todella paljon kommentteja, joista hän on saanut voimaa! Myös Selina halusi kiittää teitä, joten suuri kiitos!   

          Jos teille jäi jotain kysyttävää, niin vastailen mielelläni kysymyksiinne!                         

Kommentit

41 kommenttia
Avatar

Voi Saila…kiitos kauniista sanoistasi. Herkistyin. ♥

Avatar

Olenkin pohtinut mitä Selinalle kuuluu kun postauksia ei ole tullut. Tiesin hänen olevan sairaalassa ja siksi mietinkin, että miten asiat mahtavat olla.
Kiitos Emma kun kerroit Selinan kuulumisista.
Kurjaa että hän kaatui ja nyt edessä on leikkaus. 🙁 Toivottavasti hän paranee pian ja pääsee kotiin.
Hirmuisesti tsemppiä sisukkalle Selinalle ja toki hänen perheelleen ja lähipiirilleenkin. Olet ajatuksissani Selina ♡

Avatar

<3 Oon ihan sanaton ;( Voimia Selinalle ja koko perheelle <3

Avatar

Voi kamala! Tsemppiä hurjasti Selinalle! <3

Avatar

Paljon lämpöisiä terveisiä Selinalle ja voimia paranemiseen!

Avatar

Tsemppiä sinne suuresti <3

Avatar

Kiitos Selinan siskolle tilannepäivityksestä. Säännöllistä lukijaa alkoi jo blogihiljaisuus huolestuttamaan, kun ei tiennyt mitä on tapahtunut

Voimia Selinalle sairaalaan ja perheelle kotiin. Toivottavasti pian saamme taas seurata Selinan kirjoituksia (vaikkei siskossakaan mitään vikaa ole 🙂 )

Avatar

Voimia koko perheelle

Avatar

Kaikkea hyvää sinulle Selina! Toivottavasti kivut saadaan hallintaan! Hurjan iso tsemppihalaus täältä.

Avatar

Hurjasti tsemppiä sinne päin! <3

Avatar

En ole koskaan vielä kommentoinut kenenkään blogia, mutta tämän tekstin luettuani haluan sen tehdä. Toivon sydämestäni voimia sinulle tässä viimeisimmässä taistelussasi, joka olisi saanut jäädä tapahtumatta.♥ Olet niin paljon jo joutunut kärsimään kipua elämässäsi. Onneksi sinulla on ihana perhe, joka antaa sinulle uskoa parempaan raskaina päivinä.

Avatar

Kovasti tsemppiä Selinalle! <3 toivottavasti leikkaus ja kaikki menee hyvin!

Avatar

Paljon, paljon tsemppiä ja taistelutahtoa Selinalle! Kiva, että kävit täällä kertomassa kuulumisia. Toivottavasti Selinakin pian pääsee koneen äärelle!

Avatar

Olipa hyvä kuulla kuulumisi, onneksi asiat ovat vähän paremmin. Jännä miten voi kokea huolta aivan tuntemattomasta ihmisestä, jonka "tuntee" vain näin blogin lukijana. Voimia Selina, A-muru ja Isimies -ja muukin lähipiiri.
Pidän todella paljon blogistasi, kiitos kirjoituksistasi ja siitä että jaat elämääsi näin meille tuntemattomillekin!
-Viivi-

Avatar

Voimia Selinalle <3

Avatar

Terkkuja ja toipumista <3

Avatar

Voi ei apua. Paljon tsemppiä ja paranemista Selinalle! <3 Odotan kovasti, että Selina itse pääsee kirjoittamaan kuulumisiaan, mutta vasta sitten vasta kun vointi sen sallii. Olet ajatuksissani

Avatar

Voi hurja! Oikein paljon voimia , tsemppiä ja paranemista Selinalle!! Todella mukava kun kirjoitit Selinan kuulumisia. Olin jo ajatellut miten Selina voi. Lähetän paljon voimia ja pikaista paranemista!

Avatar

Ihana kuulla uutisia Selinasta <3 Täällä kun huoli on jo ollut kova hänen vointinsa takia :`( Onneksi hän on elossa ja hänen olonsa on saatu helpottumaan <3 Paljon halauksia, tsemppi ja paranemis toivotuksia täältä <3

Avatar

Paljon voimia ja tsemppiä Selinalle ja koko perheelle! <3

Avatar

Lähetän tsemppihalit Selinalle sinne! <3 kyllä sinä selviät.

Avatar

Voi ei 🙁 Onneksi Selinalla on luja luonne ja ihana pieni A-muru antamassa voimaa. Varmasti motivoi kestämään tän kaiken <3
Paljon jaksamisia koko perheelle!
-Anjuska

Avatar

Voimia koitokseen, Selina!

Avatar

Voi ei 🙁 Pikaista paranemista Selinalle

Avatar

Voi että..mutta onneksi Selina voi jo paremmin! Onko hän sinne leikkaukseen asti sairaalassa vai pääseekö välillä kotiutumaan? Voimia ja paranemista!!<3

Avatar

Kotiutuminen ei ole vielä varmaa. Selinalla on kamala ikävä A-murua, joten toivon aivan sydämmeni pohjasta, että lääkärit antaisivat kotona käymiseen luvan.
♥: Emma

Avatar

Voimia Selinalle sairaalaan ja onnea tulevaan leikkaukseen, toivotaan että kaikki menee hyvin <3 voimia ja jaksamista myös isimiehelle ja A-murulle!

Avatar

<3 Paljon voimia ja tsemppiä Selinalle <3 <3

Avatar

Hui! Nyt Selinalle suuuuuri tsemppihalaus ja sisua. Sisua ei tosin taida puuttua 😉 Paranehan pian, on jo ikävä sun huippujuttuja! <3

Avatar

Oikein paljon voimia Selina! Sinulla on onneksi ihana pieni perhe ja rakkaita sukulaisia ympärillä, jotka antavat voimia selviytyä vaikeiden aikojen keskellä. Olet kyllä yksi sisukkaimmista naisista, johon olen koskaan törmännyt. Muista kuitenkin antaa nyt kehon levätä! Me kaikki jaksamme kyllä odottaa postauksiasi. Hyvää kannattaa aina odottaa 🙂 Tsemppihalauksia! <3

Avatar

Voimia sinne. Täällä kaikki varmasti pitää peukkuja pystyssä, että Selina tervehtyisi mahdollisimman pian. Paljon tsemppiä leikkaukseen!

Avatar

Voimia Selinalle <3 Täällä me odotetaan sua !

Avatar

Valtavasti voimia Selinalle ja koko perheelle! Jäädään odottelemaan paluuta blogiin, mutta nyt tietysti tärkeintä saada Selina kuntoon! Varmasti leikkauksen jälkeen kivutkin helpottavat!

Avatar

Voimia sulle Selina! Oot niin sisukas että selviän tästäkin varmasti <3

Avatar

Toivottavasti toivut pian! Tsemppiä kovasti!

Avatar

Hurjasti voimia!<3

Avatar

Selinalle paljon paljon onnea tulevaan leikkaukseen! Toivon, että kaikki sujuu parhain päin ja sinulle ei tästä onnettomuudesta jää kuin korkeintaan ikävä muisto! Jaksamisia ja halauksia! Ja jaksamisia A-murulle, Isimiehelle ja kaikille Selinan läheisille! Parane pian Selina!! <3

Avatar

Hurjasti kiitos teille kaikille näistä kommenteista! Jos näillä ei parane, niin ei sitten millään! Ihania olette! ♥

Avatar

Hyvänen aika mitä mä just luin.. Kamalaa! Nyt voimia ja onnea leikkaukseen ja toipumisaikaan ♥

Avatar

Kiitos Janni! <3

Avatar

♥ Mä muistan ikuisesti sen päivän ja sun valoisuuden, säteen oman sairauteni synkkyyteen. Ne sanat, jotka sanoit, kasvattivat Toivoa hurjasti. Ja lujaa uskoa parempaan. Minulla on taas sellaista, mitä voin jakaa runsaasti – ♥ Toivo ♥ Sinulle Selina ♥

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä