Minä selviän, sittenkin

Teksti
Meinasin kirjoittaa postauksen, kuinka surullinen ja ahdistunut olen tästä tilanteestani, perheemme tilanteesta. Meinasin vuodattaa kaiken tuskan tänne blogiin, jota koen, kun minuun sattuu eivätkä kipulääkkeet vie kipua kokonaan pois. Meinasin itkeä ja kirjoittaa, kuinka paljon minua harmitti, kun hermostuin ja huusin A-murulle tänään aivan liian monta kertaa. Ei hän mitään tuhmaa tehnyt, oli vain oma itsensä – vilkas ihana ja uhmakas taapero. Meinasin paljastaa, etten tiedä kauanko jaksan vielä tätä kipua, pelkoa ja epävarmuutta, mutta sitten luin jättämiänne kommentteja postauksiin, jotka käsittelevät tätä onnettomuutta, sairaala-aikaa ja tulevaa leikkausta. Kommentti kommentilta vähän kerrallaan, minut valtasi hyvä ja kiitollinen olo. Jokainen kommentti sai paikkansa sydämestäni ja ymmärsin, että minusta välittää niin moni ihminen, että en voi yksinkertaisesti luovuttaa, antaa kivulle valtaa – en enää neljättä kertaa ja silloin se uhkaavasti täyttyvä ja minut valtaava kipukupla puhkesi!

Kiitos teille, kun revitte minut pois epätoivosta ja puhkaisitte kuplan lopullisesti! Kiitos, kun uskotte minuun ja välitätte! Nyt minun on helpompi ottaa vastaan perheeni antama tuki ja rakkaus, jonka olen sulkenut täysin ulkopuolelle vetäytyessäni hitaasti mutta varmasti kipukuplaani.

Olen sanaton siitä, kuinka paljon tämä minulle niin rakas blogi tuntuu merkitsevän teille lukijoille. Taidatte kelata juttujani ihan oikeesti! Olen vain hieman raottanut teille ovea elämäämme ja kertonut rehellisesti ja avoimesti millainen olen ja hei te tykkäätte – olettekohan ihan terveitä? No ei se haittaa, minäkään en ole!


En tiedä enää mitä muuta voisin sanoa…tuntuu, että sydämessäni olisi niin paljon asiaa ja niin paljon sanottavaa, mutta aivoni eivät saa muotoiltua siitä enää selviä ja järkeviä lauseita… Niin paljon poispyyhittyjä sanoja ja lauseita, mutta silti niin paljon hymyä ja tunteita niiden takana!
Itken, tunnen kiitollisuutta, uskoa ja toivoa ja olen onnellinen.  

Kiitos!

♥: Selina

Kommentit

56 kommenttia
Avatar

♥ Kiitos peppilotta! Ihana olet!
Niinpä, torstaihin ei ole enää kauaa! Ihania päiviä sinullekin!

Avatar

En voi kuin ihailla asennettasi elämää kohtaan! Todella surullista, että juuri sinä olet joutunut kokemaan niin paljon surua ja tuskaa, vaikka oler niin positiivinen ja kiitollinen elämääsi. Omat murheet tuntuvat nyt kovin pieniltä. Jännä miten voi olla niin surullinen takiasi, vaikka en edes tunne sinua kuin blogin perusteella. Tämä postaus toi onneksi iloakin. Jos joskus törmään sinuun, tulen rohkeasti juttelemaan ja saatanpa vaikka halatakin <3

Avatar

Älä vähättele omia murheitasi. Kaikki on suhteellista. ♥ Kiitos sinulle ja halaus ja juttutuokio sopii oikein hyvin! ♥

Avatar

*♡*

Avatar

Avatar

Voima-ajatukset kantakoot sinut haasteiden yli. Se on sanottava ääneen, että sattuu niin ** ettei jaksa viikkojen kipua, tuskaa, kivun pimeyttä. Sitten hengitä. Sellainen sivusto kuin calm.com on rentouttanut mua kivussa – vaikka ei pysty, niin laitan sen taustalle. Jos pystyt kuuntelemaan, niin muistathan Celia-kirjaston. Voit kuunnella kirjoja, niitä on digikirjastossa miljoonia ja sain käyttöoikeuden sinne viime viikolla kirjastosta. En tajunnutkaan, ettei se tarkoita niitä cd-levyjä vaan mieletöntä kirjastoa koneella tai kännykässä tai tabletilla! Kivussa olen hiljaisella pystynyt kuuntelemaan, vaikka en voi ajatella yhtään mitään kun kaikki tekee kipeää, mutta olen jopa muistanut jotain tarinasta, vaikka en ihan kaikkea – vähäinenkin on tuntunut maailman tärkeimmältä kivun aallokossa. Valoa päivääsi ♥

Avatar

Kiitos Ihana Saila! ♥ Olet mahtava ja tuot paljon valoa päiviini kommenteillasi!

Avatar

<3 <3

Avatar

Iso ♥

Avatar

Muakin rupesi itkettämään tätä lukiessani, enkä ole ihan varma onko se surusta vai ilosta. Toisaalta olen surullinen, että joudut kokemaan kipua, mutta toisaalta iloinen, että voit paremmin ainakin henkisesti. <3

Avatar

♥ Ihana sinä!

Avatar

Jaa mää vai, jaa terve vai 😀 Kuule, olit sää mimmonen tahansa niin kaveria ei jätetä <3 Jaksahan parantua, olet sen arvoinen!

Avatar

♥ Ihana olet!

Avatar

Onneksi leikkaukseen ei ole enää kauaa aikaa. Sitten kipusi helpottavat. Kuinka kauan kaatumisesta sinnitteli ennen sairaalaanmenoa? Sisukas mimmi! En voi muuta sanoa. Minua tietysti kiinnostaa, miten kaaduit pyörikselläsi. Minua pelottaa kaatuminen pyörikselläni. On siinä kaatumaesteet, mutta nehän estää kaatumisen vain taaksepäin. Nauti aurinkoisessa päivästä ihanan perheesi ja avustajasi seurassa.

Avatar

Niinpä! Leikkaus on ihan kohta ja sitten pääsen taas normaaliin rytmiin elämässä ja blogikin parantuu! Välillä harmittaa ja hävettää, että olen päästänyt sairauden blogiin näin paljon. Lukijoita lähtee, mutta hei tämä on minun elämää ja elämänmakuinen blogi. Ahdistaa varmasti jälkikäteen lukea näitä sairausjuttuja muttta juuri nyt saan niin paljon voimaa teistä lukijoista ja ihanista kommenteistanne, että tämä on ollut sen arvoista!

Kaaduin pyörätuoliluiskalla kun eturengas osui sellaiseen jalansijaan, josta lykkääjä voi ottaa jalallaan tukea työntäessään minut luiskaa pitkin ylös. Typerä virhe, mutta niitä sattuu. Eturengas jäi tähän jalansijan päälle jumiin ja yritin väkisin voimalla päästää ahdingosta irti. Silloin tuoli kaatui luiskalta suoraan kylki edessä asfaltille. Putoamismatka ei ollut korkea, mutta tarpeeki kuitenkin että kävi pahasti. Enää en suostu kelaamaan etupihan luiskaa pitkin yksin. – en ikinä. Minun aktiivituolissa ei ole kaatumaesteitä, mutta eivät ne olisi tuossa tilanteessa auttaneetkaan.

Nautin varmasti ja ihania päiviä sinullekin!

Avatar

<3

Avatar

Avatar

<3 Ei meinaa sanoja nyt löytyä <3 Mutta iso halaus ja paljon voimia, sinulle ja koko perheelle <3

Avatar

♥ Joskus vain olemassaolo riittää – kiitos Nadja! ♥

Avatar

<3 Olet vahva!

Avatar

♥ Kiitos! Tunnen itseni myös melko vahvaksi!

Avatar

Voi,niin koskettava postaus!<3 Toivon niin,että pääset kivuistasi ja saat taas nauttia elämästä perheesi kanssa!! Iloa ja aurinkoa päiviisi!

Avatar

♥ Kiitos!

Aurinkoa myös sinulle!

Avatar

Selina, olet kyllä huikea persoona! Ja niiiiin sisukas – no, olethan suomalainen nainen 🙂 Sinulla on taito löytää kurjistakin asioista myös se positiivinen puoli. Olet rautainen mimmi, jolla on asenne kohdallaan, joten todellakin selviät – mistä vaan! Tsemppiä edessä olevaan ja kaikkea hyvää sinulle ja läheisillesi! -Minski-
Ps. Ratkesin niin tuolle "olettekohan ihan terveitä?" Ollaan tai ei, niin kuulolla pysytään 🙂

Avatar

Kiitos Minski ihanasta kommentistasi! ♥

Avatar

<3

Avatar

Avatar

Todella paljon voimia sinulle ja perheellesi ja lämpöisiä ajatuksia ♥

Avatar

♥ Kiitos!

Avatar

Voi sinua! <3 Kyynelten takaa purskahdin nauruun kommentistasi "olettekohan ihan terveitä" 😀
Asterixin sanoin "Hulluja nuo roomalaiset" – sopii ehkä meille kaikille! Ihanaa kun jaksoit taas kirjoittaa – voimia ja halauksia sinulle ja Isimiehelle sekä ihanalle A-murulle!

Avatar

Ihana sinä! Kiitos! ♥

Avatar

Liikaa joutuu kaunis sieluinen ihminen kestämään :'( <3 toivottavasti kipusi helpottuvat pian ja että leikkaus menee hyvin <3 kiitos itsellesi että olet olemassa, sinun kaltaistesi ihmisten ansiosta maailmassa on paljon hyvää ja kaunista <3

Avatar

Ihana olet, kiitos että olet olemassa! ♥

Avatar

<3

Avatar

♥ ♥

Avatar

Ihana olet!<3

Avatar

Kiitos samoin! ♥

Avatar

Nyt onnistuin viimein nappaamaan pienen ajan ja kirjoittaa sulle ♥
Lämpimiä halauksia ja voimia ♥ En varmasti pysty kuvittelemaankaan kipujas 🙁 onneksi saat blogista voimaa ja paljon tukea lukijoilta. Oot kyl aikamoinen sissi 🙂

Avatar

Kiitos Nea! ♥

Avatar

Ei sitä koskaan toivoisi mitään pahaa kenellekään, mutta nyt harmittaa jotenkin ihan erityisesti… Siis että miksi juuri sinä. Onneksi sä olet noin (uskomattoman) vahva ihminen, joten uskon, että vaikka nyt onkin vaikeaa, selviät tästäkin koettelemuksesta. Toivottavasti pian helpottaa! <3

Avatar

Ehkä…tai siis on tosi klisesistä, mutta uskon että meille kaikille annetaan juuri sen verran kun jaksamme kantaa. Kiitos ♥

Avatar

Sä oot niin ihana<33 Kiitos itsellesi tämän kirjoittamisesta! Olen myös monet kerrat hämmästellyt sitä kuinka aidon kiinnostuneita ja välittäviä täysin tuntemattomat ihmiset voivat netissä olla. Ihanaa että voimme jakaa iloa ja lämpöä täältä omien ruutujemme takaa!

Avatar

♥ Ihana olet!

Avatar

Haluan kirjoittaa sinulle toisenkin kerran. Olen ihmeissäni, miten kauniisti kirjoitat, vaikka kipu on repimässä sinua toiseen suuntaan. Olen seurannut vierestä, kun läheiseni on kärsinyt kovasta kivusta, kun silmissä mustuu ja taju on lähteä. Sivusta seuraajans on vaikea löytää sanoja. Olla vain vierellä ja halata. Älä koe huonoa omatuntoa, kaikki ymmärtävät, jos joskus kivahdat, myös pikkuisesi. Olen yllättynyt siitä, että blogiisi kirjoittavien sanat auttavat sinua ja pystyvät kuljettamaan sinus eteenpäin. Jos pystyisin jotain sellaista sanomaan, olisin helpottunut. Olen kertonut sinusta miehellenikin, koska tarinasi on vienyt minut mukanaan. Lopuksi vielä haluan toivottaa sinulle voimia, joilla selviät vielä kaikesta voittajana. ♥

Avatar

♥ Kirjoittaminen antaa minulle voimia jaksaa kivun kanssa, kirjoitan sitten iloisia tai surullisia juttuja. En kuitenkaan kiellä, etteikö kipu vaikeuta sitä – tämä on todella vaikeaa ja virheitä tulee, mutta koen että saan silti sanotuksi jotain. 🙂

Kiitos sinulle ihanasta ja tsemppaavasta kommentista. Ei sinun tarvitse sanoa mitää, kiitos kun kirjoitit tämän kommentin. Se oli täydellinen, kiitos!♥

Avatar

Tahtoisin sanoa jotakin mutta en löydä sanoja. Toivon, että jaksat pienen hetken kerrallaan eteenpäin. Kivut eivät varmaan koskaan lopu, mutta toivottavasti ne helpottuu ja löytyy hyviä hoitokeinoja. Voimia!

Avatar

Kipu ei lopu koskaan, mutta uskon että leikkaus palauttaa taas minut entiseen elämääni. Tämä on koettu jo monesti. ♥
Kiitos Anniina! Voimia sinullekin kipujen kanssa! ♥

Avatar

paljon voimia ja tsemppiä! <3

Avatar

Kiitos! ♥

Avatar

Ihana kun kirjotit taas <3 Voimia !!

Avatar

Kiva kuulla, kiitos! ♥

Avatar

Voi Selina, olet niin ihana. Ehdottomasti lempi blogini ❤ paljon tsemppiä teille kaikille, toivotaan että leikkauksen jälkeen helpottaa ❤ olet ajatuksissa ❤

Avatar

Voi kiva kuulla, kiitos kunniasta! ♥ Jotenkin tuntuu, että blogini on tällä hetkellä yhtä kipeä kuin minä – olen päästänyt kivun tännekin ja se harmittaa. Kyllä tämäkin paranee, kunhan itsekin paranen, sihen luotan!

Kiitos sinulle ja aurinkoa ja iloa päiviisi! ♥

Avatar

Minusta on vaan ihanaa että kerrot täällä myös niistä ei niin kivoista asioista rehellisesti, elämän makuinen blogi. T, edellinen ano (Elena)

Avatar

Hei Elena, kiitos kommentistasi. Se helpotti minua suuresti! ♥

ps kiva kun kommentoit nimellä!

Avatar

Olet vain niin upea, täynnä sisua ja elämäniloa! Selviät tämän vastoinkäymisen yli voittajana! Ihana, että saat voimaa kommenteista. Annat niin paljon meille lukijoille tämän blogin kautta. Onneksi sinun ei tarvitse pitkään odottaa vaan leikkausaika tulee pian. Valoisia päiviä!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä