Kun äiti kelaa 7.10.2015
TEKSTI Selina

Söpöstellen syksyyn, hinnalla millä hyvänsä ja upea kilpailu

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu
Syksy on tuonut tullessaan kylmeneviä ilmoja, villatakit, villasukat ja lämpimät välikausihaalarit. Nyt kun lämpötila on alkanut laskea pakkasen puolelle, niin ainakin minulla alkaa olla vaikeuksia päättää toppaanko lapseni välikausivaatteiden alle villalla vai puenko hänelle suosista talvihaalarin – meillä oli juuri melkein -10 astetta pakkasta!

Välikausi on monesti järkevien valintojen aikaa. Silloin ostetaan välikausipuku, jota pidetään muutaman kuukauden ja seuraavana välikautena äidit toivovat ja rukoilevat, että sama välikausipuku mahtuu vielä päälle – näin ainakin meillä. Välikautena suljen aina kaikki söpöt röyhelöt, rusetit ja kaiken tyttömäisen mielestäni ja yritän ajatella, mikä on järkevää, lämmintä ja kestävää. A-murua on palvellut viime kevään ja tämän syksyn välikausien ajan Reimalta blogiyhteistyön kautta saatu pirteä kokonaisuus, johon en voisi olla tyytyväisempi, mutta hei katsokaa nyt näitä rusetteja, pitsineuletta, saappaita ja tuota pehmoista karvahuppua!


Kun kokosin tätä ensimmäistä kollaasia, huomasin ihmeellisen asian. Etsin kollaasissa näkyvät vaatteet vain tutuista nettikaupoista ja laskin jokaisen euron, vaikka vain haaveshoppailin. Näin kotiäitinä pienen eläkkeen kanssa joutuu monesti miettimään raha-asioita ja siksi päätinkin höllätä mieleni kukkaron nyörejä, mennä merta edemmäksi kalaan tutustuen minulle vieraampiin nettikauppoihin ja tehdä teille vielä toisen vastaavanlaisen kollaasin, jossa en katsonut hintoja ollenkaan – söpöstellen syksyyn hinnalla millä hyvänsä!

Ensimmäisen kollaasin söpö syystyyli laihduttaa kukkaroa 118,90€ ja toinen vastaava hintasokkona koottu, mutta silti aivan yhtä söpö kokonaisuus laittaakin jo kukkaron superdieetille 256,70€ hinnalla. Näiden kahden kollaasin hintaero on huikeat 137,80€ – saahan sillä jo perheemme kahden viikon ruoat tai vaikka uuden talvihaalarin A-murulle! Kumpi kollaaseista on enemmän teidän mieleenne?

Oletteko huomanneet, että Kaksplussalla on meneillään upea kilpailu, jossa voitte voittaa 200€ arvoisen lahjakortin Punavuoren peikkoon? Käykää ihmeessä osallistumassa ja jos voitto osuu kohdalle, ostakaa jotain spesiaalia, sellaista mitä ette yleensä raaskisi pienellenne ostaa tähän meneillään olevaan väli- tai alkavaan talvikauteen! Kannattaa kurkata myös nettikaupan alekoodi, jolla saatte yli 50€ arvoisesta kertaostosta 10€ alennuksen.

♥: Selina


Miltä teidän välikausi näyttää ja onko lämpöiset talvivaatteet jo hankittuna?
Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (22)

😀 Hahaa! Toimii! 😉

1 vastaus

Eka kollaasi on kivempi. Siinä on ihana neulemekko. Kilpailu- linkkiä en saanut toimimaan.

1 vastaus

Mäkin tykkään ekan kollaasin neulemekosta kamalasti! 🙂 onpa kummallista, minä ainakin sain linkin kännykällä toimimaan. Tarkistan asian vielä kotona koneella. 🙂

1 vastaus

No nyt onnistuin, kun kokeilin läppärillä. Tabletilla en jostain syystä päässyt eteenpäin.

1 vastaus

Hyvä että onnistui! 🙂

1 vastaus

Noi lasten villakangas takit saa mun polvet tutisemaan, niin ihania ne on! Helmilläkin on harmaa yksilö enkä malta että päästään käyttämään sitä! 😀 Mutta sulle ois haaste mun blogissa http://nede93.blogspot.fi/2015/10/blogisitarina.html

1 vastaus

Sama! 😀 Kiitos haasteesta, käyn kurkkaamassa! 🙂

1 vastaus

Ihanat kollaasit! Minäkin pidän tuosta ensimmäisestä enemmän, ehkä juuri tuon mekon takia – voi kun meilläkin olisi pieni tyttö pikkumiesten lisäksi…. 🙂

1 vastaus

Kiitos! 🙂 Ekan kollaasin mekko on myös minun suosikkini!

1 vastaus

Kauniita! Meillä ei oo vielä kasassa, kun budjetti vähän hukassa. Isompi valitteli, että vk-kengillä palelee varpaita. Pitäis raaskia ostaa talvikengät.

Mä jemmasin keväällä molemmille nova starin toppasetit mut nepä onki pienet.. Kiva.

Po.pin kelta-musta takki ois ihana isommalle pojista ja pienemmälle ticketin tähtiä tai yksiväristä tai sit ihana racoonin tähtihaalari. 🙂 h&m:llä oli muuten tytöille tosi ihania sisävaatteita 🙂

1 vastaus

Kiitos! 🙂 Näitä oli hauska tehdä! 😉 Meillä on myös talvikengät hakusessa.

1 vastaus

Voi että kuinka suloisia vaatteita. 🙂 Varsinkin tuo alempi.

1 vastaus

Kiva, että tykkäsit! 🙂

1 vastaus

ihania kummatkin, mutta eka viehätti enemmän <3 oikein supersöpöstelyä <3 <3

1 vastaus

Kiva, että tykkäsit! Eka on myös minun suosikkini, mutta toisen kollaasin takin voisin kotiuttaa vaikka heti! ;D

1 vastaus

Aamuisin tosiaan huomaa, että lisäkerros vaatetta saa olla jo yllä 🙂

1 vastaus

Niinpä! Hyrr, meillä oli eilen 10 astetta pakasta!

1 vastaus

Tosi söpöt kollaasit, tykkään alemmasta enemmän. Täälläkin kylmä tuntui yllättävän tosi nopeasti, viime viikolla oli vielä paljon lämpimämpää ja nyt sai pienemmän haalariin lisätä jo fleecevuoren kiinni. Sieltä se talvi saapuu.. Toisaalta, nämä kirpeät syyspäivät ovat mitä parhaimpia ulkoiluun, tykkään tosi paljon <3

1 vastaus

Kiitos! 🙂 Meillä oli tietenkin taas talvihaalari pieni, joten haalariostokset kutsuu! Talvi tulee vauhdilla!

1 vastaus

Oi ihania! Mie rakastan tuollaisia söpöstelyjä ja meillä onkin Ellulle kauppatakkina villakangastakki ja siihen toki söpöt tykötarpeet.. Lastenvaatehullu mikä lastenvaatehullu. 😉 Ulkovaatteista tähän välikauteen menivät jalkineita lukuunottamatta samat kamppeet kuin keväällä, joten säästöä tuli edes siinä!

1 vastaus

Kiitos! Meillä ostetaan vuosittain sellainen kauppa- mummola- ja kylälook, jossa on ihania ja kauniita vaaatteita ja sitten se haalari talven pakkasiin ja lumileikkeihin. 🙂

1 vastaus

Heheheh, luin tässä että:
"Näin kotiäitinä pienen eläkkeen kanssa joutuu monesti miettimään raha-asioita ja siksi päätinkin höllätä MIEHENI kukkaron nyörejä"

Kas siinäpä vasta oiva ratkaisu olisi ollut 😀

1 vastaus

😀 Hahaa! Toimii! 😉

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kun äiti kelaa
Millaista mahtaa olla elämä lapsiperheessä, kun äiti kelaa? Tervetuloa lukemaan hieman erilaista, elämänmakuista ja välillä ihan sairasta perheblogia harvinaissairaan Selina-äidin elämästä, haaveista ja arjen haasteista. Mukana seikkailevat myös perheen isä ja sydänkasvoiset murumme A (-12) ja L (-17). Yhteydenotot: kunaitikelaa@outlook.com

Arkisto

Instagram

  • Olen täällä. ✨

Blogiin on tulossa postaus, tai oikeastaan kaksi, siitä mitä minulle kuuluu ja mitä kaikkea lähiviikkoina tulee tapahtumaan.

Tulevat viikot eivät ole ihan sitä, mitä odotin, mutta toivoa on, koska en olisi muuten saanut neurokirurgiltani kahta vaihtoehtoa, joista toisesta voin saada apua kipuihini.

Jotkut eivät saa yhtään vaihtoehtoa. Koskaan. Joidenkin pitää vain opetella elämään sairauden kanssa ilman toivoa paremmasta.

Olen siis kiitollinen näistä kahdesta vaihtoehdostani, vaikka samalla ihan kamalan peloissani.

#kunäitikelaablogi #uusipostausblogissa #newblogpost #linkkiprofiilissa #linkinbio #crps #dystonia #kipu #pain #spoonie

kunaitikelaablogi

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: