Kun äiti kelaa 13.10.2015
TEKSTI Selina

Lämpöä talveen ja blogin synttärihulinat

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu
Tällä viikolla on vaikea uskoa viime viikolla kokemaani paniikkia kohdatessani A-murun pieneksi jääneen talvihaalarin. Pakkaset ovat vaihtuneet reiluiksi lämpöasteiksi ja täällä on saanut jopa paistatella päivää! Luontoäidin menkat ja mielialavaihtelut ottivat kuitenkin sen verran päähän, että aloin heti etsimään A-murulle uutta lämmintä kerrosta talveen. Sukelsin ensitöikseni internetin ihmeellisen maailman tarjoamiin lukemattomiin nettikauppoihin – virhe! Enhän minä oikeasti tiedä tarpeeksi talvivaatteista, sopivasta koosta, joka kestää varmasti koko talven tai mikä on hyvä merkki ja mikä ei, jotta voisin oikeasti shoppailla muruselleni haalarin omin päin! Helpompi tapa on mennä kauppaan setelinipun kanssa – itkien – ja antaa se myyjälle hänen kehumaa, ylistämää ja varmasti maailman parasta talvihaalaria vastaan! Harmi vain, että kotipaikkakunnallamme, jota jopa kaupungiksi kutsutaan, on vain yksi lastenvaateliike, joten suuntasimme sinne ja valikoima oli…sanotaanko, että se oli hyvin rajallinen. Minä toivoin haalarilta yksivärisyyttä, kestävyyttä, laatua ja lämpöä, kun taas Isimiehelle riitti se, että haalari pitää A-murun lämpimänä. No okei mustaa haalaria hän ei suodattanut, koska hänen mielestään lapsen vaatteissa pitää olla värejä ja minä olen kerrankin mukisematta samaa mieltä hänen kanssaan. Värikästä ja roppakaupalla pinkkiä saimmekin A-murun puuttuessa tulevan talvihaalarin ulkonäkökiistaamme ja ilmoittaen tomerasti, että ”TÄMÄ!”, ja niin talvihaalari tuli lopulta ostettua hyvin nopeasti!

A-muru valitsi talvea varten Reiman pinkki-mustan kuviollisen talvihaalarin. Uskon, että valintaan vaikutti sattumoisin viime viikolla ostetut samaa kuosia olevat Reiman talvisaappaat, joista on tullut A-murun lempparit. A-murun varpaita on lämmittänyt kaksi edellistä talvea nahkaiset Tepsut, mutta nyt pienelle kerholaiselle piti ostaa kengät, jotka hän saa helposti itse puettua ja riisuttua. Uskonkin, että juuri tästä syystä uudet kengät ovatkin niin kivat! Sanotaanko, että tätä yksiväristä haalaria etsivän äidin mieltä ei kamalasti lämmittänyt tuo haalarin kuosi, mutta (ehkä) pystyn elämään sen kanssa, kun tiedän lapseni pysyvän lämpimänä. Reima on myös merkkinä hyväksi ja laadukkaaksi todettu, joten mikäs tässä ollessa – pääasia, että A-muru tykkää!

Talvi ei kuitenkaan ole jatkuvaa pakkasta ja punaisia poskia, kuten olemme saaneet aiempina talvina kokea. Niin ja se paksuun ja lämpimään talvihaalariin puettu Michelin-lapsi kaupan ostoskärryissä hikihatussa huutamassa ei ole varmasti kenenkään äiti- tai isi-ihmisen mieleen, joten tulevan talven kauppa- ja kyläreissuja ajatellen hankimme vielä A-murulle kauppa-, söpöstely- tai hienostelutakin – kukin valitsee mieleisen käsitteen tälle vaatteelle. Tämän takin ei mielestäni tarvitse olla superlämmin tai erikoinen täynnä teknisiä ominaisuuksia, joten päädyimme jo syyskollaasissa vilahtaneeseen parkatakkiin tosin vaaleanpunaisena, kiitos Neiti Pinkin!

Haalarissa ja takissa on vielä reilusti kasvunvaraa, mutta mikäli vanhat merkit pitävät paikkansa, meidän nyt yli metrinen neiti kasvaa jälleen talven aikana niin paljon, että ensi syksynä pääsemme taas haalarikaupoille. Tuleva talvi, ja toivottavasti luminen sellainen, kaipaa vielä paksumman pipon, vähän hienommat talvikengät, rukkaset, uuden isomman kypärämyssyn ja kaulurin – hei meillähän on talven vaateus lähes kuosissa, mutta talvi, älä silti vielä tule!
Miltä teidän talvivaatteet näyttävät? Tuleeko uusia hankintoja vai mennäänkö viime vuotisilla?


Sain viime keväänä tehdä mahtavan blogiyhteistyön Jollyroomin kanssa, jolloin saimme A-murun kanssa testiin pyörätuolikäyttäjälle sopivat ja erittäin hyvät Beemoo Maxi Travel 2 in 1 -rattaat. Vaikka A-muru onkin pituuden suhteen jo hieman iso matkustamaan rattaissa, niin turvallisuussyistä hän matkustaa kaupungilla vielä rattaiden turvavöissä turvassa liikenteeltä ja ihmismassoilta. Näin kylmenevissä syyspäivissä ja tulevana talvena varmasti joka äidille tulee se sama ongelma: miten pukea lapsi rattaisiin, että hän pysyy lämpimänä? Minullapa on siihen nyt ratkaisu! Jollyroom antoi minulle blogin synttärihulinoiden kunniaksi arvottavaksi vapaavalintaisen upean ja laadukkaan Petite Chérie -lämpöpussin ja istuinpehmusteen, jotka sopivat useimpiin markkinoilla oleviin vaunuihin ja rattaisiin – eikö ole upeaa ja mieltä lämmittävää!

Äidin suosikit:  Istuinpehmuste / Lämpöpussi /
Kuvat: Jollyroom.fi 

Arvontaohjeet: 
Kun äiti kelaa synttärihulinoiden aikana järjestettävät arvonnat ovat
blogin rekisteröityneille lukijoille, joten voitte osallistua
arvontoihin seuraamalla blogia Bloggerissa, Facebookissa tai Bloglovinissa.
Ilmoitattehan seurantalähteenne ja toimivan sähköpostiosoitteenne
osallistuessanne arvontoihin. Ilmoitan voitosta arvonnan voittajalle
henkilökohtaisesti. 

Jollyroomin arvontaan voitte osallistua kurkkaamalla Petite Chérien valikoimaa ja kommentoimalla tähän postaukseen suosikkinne ihanista ja pehmeistä lämpöpusseista ja kaunis kuosista istuinpehmusteista. Arvonta-aikaa on viikko, eli tiistaihin 20.10 saakka. Onnea arvontaan! 🙂

♥: Selina

 

*Postaus toteutettu yhteistyössä Jollyroom.fi kanssa.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (33)

Hei kirjauduin vasta blogisi seuraajaksi blogvinissa:)Pitempään olen jo blogisi seurannut ja aivan ihana blogi sulla on kiitos siitä:)mun suosikki kuosi noista lämpöpusseista on Heritage navy.

1 vastaus

Mun suosikki taitaa olla Candy. Omat lapseni ovat jo niin isoja, ettei tällaisille ole enää tarvetta. Jos voitan, ilahduttanut ystävääni. Blogiasi seuraan Bloggerissa. anu.haukanheimo(ät)pp.inet.fi.

1 vastaus

Kyllä valkkaisin meidän typylle ihan yksivärisen vaaleanpunaisen eli pink ladyn.
Bloglovinin kautta edelleen seurataan.
pihka1@hotmail.com

1 vastaus

Mun kuosivalinta olisi angulus sekä lämpöpussiin että pehmusteeseen. Ja seuraan facebookin kautta.
nansku2@gmail.com

1 vastaus

Seurailen sekä facebookissa että bloglovinissa. Palkinto menisi siskoni talvella syntyvälle esikoiselle lahjaksi ^^
Candy on kuosina valloittava ja varmaan sen valitsisin lämpöpussiksi, istuinpehmusteeksi Paloma Grey 🙂

mimzzu_93@hotmail.com

1 vastaus

Seurailen Bloggerissa ja Facebookissa. Suosikki olisi Paloma Grey tai Heritage Navy 🙂
reetta.kylmakoski(a)gmail.com

1 vastaus

Rakastuin ensisilmäyksellä vaaleanpunaiseen Bebequin-kuosiin lämpöpussissa, se olisi niin ihana joulukuussa syntyvälle tyttövauvallemme! 🙂 saman näköistä kuosia löytyi myös istuinpehmusteesta, joten se sopisi passelisti lämpöpussin kaveriksi! 🙂 aivan ihanat!

Seuraan blogia bloggerissa.

plv75@luukku.com

1 vastaus

Paloma Grey istuinalusta ja Lämpöpussi meidän pienelle typylle olis kiva, Bloggerin kautta seurailen 🙂

1 vastaus

Musta moroccan ihastutti heti sivulle siirtyessäni ja kyllä se olisi valintani voiton osuessa kohdalle 😉 ja kuten varmaan tiiät,seurailen useamman kanavan kautta ihanan raikasta blogiasi :3

1 vastaus

Onpas kiva arvonta. Lempparini on Angulus lämpöpussi ja istuinalusta. Seuraan blogia fb:n kautta.
s.kansakoski(at)luukku.com

1 vastaus

Kiva arvonta! Ja ihanat pinkit vaatteet A-söpöläisellä 🙂 kyllä kelpaa! <3 mun lemppari on moroccan black lämpöpussi. Ja mä seuraan bloggerin kautta & sähköposti on kymppiplussanaiti@outlook.com

1 vastaus

Angulus!fasessa ja bloggerissa8)

1 vastaus

Oi mitä ihania pukuja A-murulla <3
Seuraan facebookissa ja bloggerissa 🙂
Värinä Heritage navy 😉

1 vastaus

Pussukoista suosikkikuosi on candy. Ja facebookissa seurailen. Sähköposti on henskuliini5@gmail.com

1 vastaus

Ihana tuo A-murun parkatakki! Meillä on taidettu kokeilla samaa takkia. Päädyttiin kuitenkin ostamaan tähtikuvioinen takki, joka menee haalarin lisäksi toisena toppa-asuna housujen kanssa, mutta myös kauppatakkina jonkun kivan pipon kanssa. Tuo parka kyllä houkuttelisi, mutta kai sitä pitää malttaa mielensä…

Ihania lämpöpusseja! Meidän musta-valkoisten rattaiden kaveriksi sopisi joku tyttömäisen söpö vaaleanpunainen pussi pikku S:lle…

Ja bloggerin kautta ihanaa blogiasi seurailen! 🙂

1 vastaus

Takki on kyllä tosi söpö, vaikkakin iso vielä. 🙂 Onnea arvontaan!

1 vastaus

Oih toi milky green! Heritage navykin on hieno 🙂 Bloggerissa seurailen.

1 vastaus

Ihania! Candy olis aika herkku. Seuraan bloggerin kautta.
fitsyy (at) outlook.com

1 vastaus

Onpas kivan näköisiä lämpöpusseja. Kuosina Bebequin Pink olisi ihana meidän kuukauden ikäiselle neidille. Bloggerissa seurailen.
satu.nieminen@hotmail.com

1 vastaus

Meillä menee nyt mieltymykset yksiin, koska minun lemppari on tuo sama minkä itsekin sanoit suosikiksesi! Tai sitten Candy. Antaisin lämpöpussin rakkaalle ystävälleni joululahjaksi lämmittämään pienen tytön tyllerön vaunuretkiä 🙂
Bloglovinissa seuraan blogiasi.
mansik.ka@suomi24.fi

1 vastaus

Mukaan arvontaan! Bloggerissa seurailen 🙂 moroccan black oli kivoin kuosi omaan silmään 🙂
Epspi@hotmail.com

1 vastaus

Nätit talvivaatteet A-murulla, etenkin tuo takki!
Meillä mennään vielä alkutalvi viimevuotisilla, tosin kengät piti ostaa uudet. Katselen sitten alennusmyynneistä uuden haalarin, joka toivottavasti menee sitten myös ensi talvenakin. 🙂

Aivan ihana arvonta, olipa vaikea valita mieluisinta kun kaikki niin ihania. Sanotaan silti tuo Milky Green.
Ja tosiaan bloggerin kautta seuraile.
ninni.poyry88@gmail.com

1 vastaus

Olipas vaikea valita nuista kaikista ihanista kuoseista, mutta tykkään yksinkertaisesta. Sen takia valintani on :Petite Chérie Lämpöpussi + Istuinpehmuste, Heritage Navy.

Tämä tulisi todella tarpeeseen, esikoinen syntyi elokuussa 🙂

Seuraan bloggerin kautta 🙂

anna_88@luukku.com

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kun äiti kelaa
Millaista mahtaa olla elämä lapsiperheessä, kun äiti kelaa? Tervetuloa lukemaan hieman erilaista, elämänmakuista ja välillä ihan sairasta perheblogia harvinaissairaan Selina-äidin elämästä, haaveista ja arjen haasteista. Mukana seikkailevat myös perheen isä ja sydänkasvoiset murumme A (-12) ja L (-17). Yhteydenotot: kunaitikelaa@outlook.com

Arkisto

Instagram

  • Blogissa uusi postaus liian monen hiljaisen viikon jälkeen.

Tämä jakamani pieni hetki hiljentää nyt blogin hetkeksi. Nyt tarvitsen kaiken voimani, oman pienen hetken, selvitäkseni kivuista ja ollakseni perheeni kanssa.

Kiitos tuesta ja siitä, että olet ajatellut minua ja perhettäni. Minä tulen vielä takaisin ja kirjoitan teille jälleen elämästä kun äiti kelaa hymyillen!
.
.
.
©️Anna Giss #uusipostausblogissa #newblogpost #linkkiprofiilissa #linkinbio #kunäitikelaablogi #kipu #pain #tauko

kunaitikelaablogi

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: