Kun äiti kelaa 19.10.2015
TEKSTI Selina

Eiks huonosta seuraa aina jotain hyvääkin?

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu
Tiedättekö tunteen, kun kaikki huono tsäkä ajoittuu samalle päivälle, viikolle tai kuukaudelle? No minä tiedän ja se on aika syvältä! Tämä kuukausi on totisesti käynyt kukkaron päälle, myös Isimiehen, koska oma pörssini kaatui heti sen jälkeen, kun päätin eräänä päivänä juuri laskujen maksun jälkeen testata Armanin kehysten kestävyyttä ja taipuisuutta istumalla niiden päälle – en suosittele!

Armanin kehykset eivät totisesti kestäneet luista persustaani, vaan taipuivat uuteen luonnottomaan muotoonsa alta aikayksikön kohtalokkaan naksahduksen kera! Luulin aluksi istuvani A-murun lelun päälle, mutta hei, se tunne, kun kaivat takapuolesi alta katkenneen sangan ja yhden yksinäisen linssin ei ole mikään kiva! Onneksi tämä puolisokea tohelo sai näkökykynsä takaisin optikkoliikkeen hätätapaamisessa ilman isompia ongelmia, ja kehykset olivat onnekseni vielä suhteellisen hyvännäköiset näin pakkotilanteessa ostetuiksi. Näin jo kauhukuvissani tulevaisuuteni myrkynvirheiden kissalasien omistajana – mau –  joten ehkä tämä Alatalon Miksa -look nyt kelpaa! Sininenhän on iha kiva väri!

Minulla on ollut jo pitkään ongelmia läppärini kanssa. Kenellekään ei liene yllätys, että muukin elektroniikka kituu ja lopulta kuolee käsissäni kuin Lumia-luurit  – olenhan tunnettu Lumioiden sarjamurhaaja! Viimeaikoina armas HooPeeni on alkanut osoittamaan heikkenemisen merkkejä ulisemalla ja huutamalla reisieni päällä kuin kohta räjähtävä ydinvoimala tai nousukiidossa olevan lentokoneen suihkumoottori! Jopa luusyövän mahdollisuus on käynyt mielessäni läppärin suorastaan kärytessä reisieni päällä näpytellessäni postauksia. Läppäristäni on tullut myös seinämalli, eli virtajohdon pitää olla jatkuvasti seinässä kiinni, jotta kone pysyy päällä. Virtajohto on myös äärimmäisen asentoriippuvainen, eli kone saattaa sammua hetkenä minä hyvänsä, jos johdon asento on vähänkin vääränlainen. Huoh, yritä sitten siinä nyt sitten blogata! Se viimeinen naula herra HooPeen kiiltävään ja mustaan arkun kanteen taisi kuitenkin olla pääsy minun vihanhallinnan välineeksi, kun paiskasin koneen kannen alas voimalla, joka ei ollut todellakaan tarkoitettu kestämään minkäänlaisia muovisia rakenteita saati tukkoisen tuulettimen väsyttämää konetta, ja niin koko näytön muoviosa halkesi! No nyt olen sitten nöyränä tyttönä sitkitellyt nämä kuukaudet läppärin kanssa, joka huusi hoosiannaa pelkästä käynnistymisestä, jos se edes suvaitsi käynnistyä, ja kannen avaaminen oli joka kerta riski. Tähän tuli kuitenkin muutos yllättäen samaan aikaan muiden isojen menoerien ja rikki-istuttujen silmälasien kanssa, kun syysloman aikana näyttö päätti irrota koko koneesta ja koneestani tuli varsin mielenkiintoinen käyttää – ehkä nyt jopa oikeasti vaarallinen!

Kelasin siis Isimiehen (ja hänen kukkaronsa) kanssa erääseen tietokoneliikkeeseen, joka myy käytettyjä yrityskoneita ja sieltä minulle kotiutui käsittääkseni erittäin hyvä ja kestävä yksilö – Lenovo ThinkPad T420. Minulle myytiin tämä kone myyntipuheella voit kaataa huoletta vesilasin koneen päälle, antaa sen uhmakkaan taaperon käyttöön, pudottaa, istua tai kelata päälle – myyty! Sain siis läppärin, jota käytetään muun muassa työmailla pölyn ja hiekan keskellä, joten eiköhän se yhden kotiäitieläkeläisen kestä, eikö niin? Toivotaan, että tämä kone kestää hieman kauemmin kuin kiiltävän musta elegantti ja räjähtäväksi ydinvoimalaksi muuttunut HooPeeni, snif!

Eiks huonosta seuraa aina jotain hyvääkin? Sanokaa pliis, että joo, ja se lottovoitto voisi olla myös kiva!

♥: Tohelo 


Löytyykö sieltä yhtään toheloa, vai uskallatteko tunnustaa? 😉

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (17)

Heippa! 😀 Joo sanos muuta!

1 vastaus

Toi on kyllä totta, että aina kun käy jotain huonoa, niin siitä seuraa jotain hyvää 🙂 Ja tommonen kone olis itellekki hyvä, ei ainakaa hajoaisi 😀 Tuntuu, että itekki saan rikki kaiken.. 😀

1 vastaus

Katotaan, niin saan tämänkin varmasti hajalle! 😀

1 vastaus

Aina tulee jotain :/ Mekin ollaan jo kaksi kertaa säästetty rahat uuteen sohvaan ja aina tulee jotain akuutimpaa eteen.. Nyt olis taas sohva rahat kasassa, katotaan mitä seuraavaksi tapahtuu ennenkuin pääsen kurvaamaan Ikeaan. Varmaan jääkaappi hajoo tai muuta vastaavaa 😀

1 vastaus

Sepä! Mulla on säästötilillä sellainen hätävara joka on isompiin paniikkitilanteisiin, kuten jääkaappiin tai pyykkikoneeseen, mutta läppäri ei valitettavasti täyttänyt kriteerejä ruveta sorkkimaan säästötiliä. 😀

1 vastaus

Toivottavasti saat pian sen uuden sohvan! 🙂

1 vastaus

Voi ei mitä säkää!! 😛 Mut hienot on nuo uudet rillut <3

1 vastaus

Sanos muuta! 😀 Kiitos! 🙂 Olisin saattanut valita nämä lasit muutenkin, jos olisi ollut laseja vaihtamassa.

1 vastaus

Tosi hienot nuo uudet lasit! 🙂 Ensi kuussa jos saisitte kaikki tämän kuun huonot takaisin tuplahyvinä 😉
-annina

1 vastaus

Kiitos Annina! 🙂 Sitä toivotaan!

1 vastaus

Nuo uudet lasit on tosi kivat! 🙂

1 vastaus

Kiitos Anna! 🙂

1 vastaus

Minä kyllästyin elokuussa läppäriin, menin ja ostin pöytäkoneen. Sain hieman käytetyn koneen tutulta, puolisollani on saman merkin kone työkoneena yliopistolla. Muutos oli uskomaton nopeudessa, sivujen aukenemisessa. Ennen en jaksanut lukea joidenkin hitaasti aukenevia sivuja. Läppäri meni AINA vuodessa ja vihasin uuden koneen alustusta. Tämän panin vain seinään. Särin läppärin vuodessa halvan tai kalliin. Yli tonnin kone ei kestänyt yhtään kauempaa, nyt nautin isosta näytöstä. Läppäri saa pysyä matkakäytössä.

1 vastaus

Mä en pystyisi elämään pöytäkoneen kanssa. En pysty istumaan koulutuolissa niin kauaa että saisi postauksen kirjoitettua. Tällainen sylimalli sopii minun käyttööni huonoista puolista huolimatta paremmin. 🙂

1 vastaus

En uskalla tunnustaa. Mutta miehelläni olis varmaan tähän jotain sanottavaa. Tunnistin itseni Lumia- tuholaiseksi. Pudotan Lumiani ainakin kerran päivässä laattalattialle. Osat vaan sinkoilevat erisuuntiin. Ilman tukevia nahkakuoriani näyttö olis haljennut jo tuhat kertaa.

1 vastaus

No kaikkea ei (kuulemma) kannata aina paljastaakaan! 😉 Tuntuu että uusimmat Lumiat tuhoutuu pelkästä läsnäolostani! 😀

1 vastaus

Täällä myös yksi! 😀 ja kyllä ne sattumukset sattuvat aina samalle päivälle tai viikolle ja aina silloin kun rahalle olisi muutakin kivaa käyttöä… 😀

1 vastaus

Heippa! 😀 Joo sanos muuta!

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kun äiti kelaa
Millaista mahtaa olla elämä lapsiperheessä, kun äiti kelaa? Tervetuloa lukemaan hieman erilaista, elämänmakuista ja välillä ihan sairasta perheblogia harvinaissairaan Selina-äidin elämästä, haaveista ja arjen haasteista. Mukana seikkailevat myös perheen isä ja sydänkasvoiset murumme A (-12) ja L (-17). Yhteydenotot: kunaitikelaa@outlook.com

Arkisto

Instagram

  • Olen täällä. ✨

Blogiin on tulossa postaus, tai oikeastaan kaksi, siitä mitä minulle kuuluu ja mitä kaikkea lähiviikkoina tulee tapahtumaan.

Tulevat viikot eivät ole ihan sitä, mitä odotin, mutta toivoa on, koska en olisi muuten saanut neurokirurgiltani kahta vaihtoehtoa, joista toisesta voin saada apua kipuihini.

Jotkut eivät saa yhtään vaihtoehtoa. Koskaan. Joidenkin pitää vain opetella elämään sairauden kanssa ilman toivoa paremmasta.

Olen siis kiitollinen näistä kahdesta vaihtoehdostani, vaikka samalla ihan kamalan peloissani.

#kunäitikelaablogi #uusipostausblogissa #newblogpost #linkkiprofiilissa #linkinbio #crps #dystonia #kipu #pain #spoonie

kunaitikelaablogi

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: