DIY: Persoonallinen lahja

Teksti
Synttäreitä, isänpäivä, äitienpäivä, joulu… Vuoteen mahtuu paljon juhlia ja paljon paketoitavaa, mutta moni paketti päältä kaunis – olen surkea keksimään persoonallisia lahjoja! Olen arvostanut aina itsetehtyjä lahjoja, koska niissä on ajatus aidosti mukana, toisin kuin minun antamissa lahjakorteissa! A-murun syntymän jälkeen olen alkanut neulomaan enemmän ja neuloosin tuotoksia onkin päätynyt niihin vihattuihin ja rakastettuihin pehmeisiin paketteihin perheelle ja ystäville. Kuitenkin kun puhutaan käsillä tekemisestä, niin kaikkein eniten nautin A-murun kanssa askartelusta ja tänä isänpäivänä teimme isille persoonallisen t-paidan ja papoille niin suloiset tyynyliinat, että minun aivan teki mieli pitää ne itselläni – kyllä papan ja faarin nyt kelpaa!
 Pieni tyynyliina-taiteilija työn touhussa:


Näiden persoonallisten ja suloisten tyynyliinojen teko oli helppoa, mukavaa ja edullista. Tunnearvo tällaisilla lahjoilla on kuitenkin mittaamaton – nykyyhän näissä pienen kolmeveemme kädenjälki! Pappojen isänpäivälahjoihin tarvittiin tietenkin myös persoonalliset kortit ja tänä vuonna pappoja ilahdutettiin A-murun toiveesta suloisilla perhosilla. 

 

♥: Selina

 


Paketoitteko te tänä jouluna joulupaketteihin itsetehtyjä joululahjoja?

Kommentit

20 kommenttia

Kiitos Anne! Hahaa niin meilläkin! 😀 Teimme viime isänpäivänä mustekalat, äitienpäivänä kukkaruukut, jossa kukkavarsi oli tehty A:n kädestä. Niin ja sitten on tehty myös siilejä, norsuja ja pupuja… 😀 Parasta näissä korteissa on se, että niistä näkee juuri minkä kokoinen käsi lapsella on ollut. 🙂 Kuvakirjat kuulostavat ihanilta – varsinkin sinun ottamilla upeilla kuvilla!

ois ihana tehä käsitöitä, jos suinkin osais ja ois kärsivällisyyttä…:D joten joululahjat tulee kaupanhyllyltä. pienenä tehtiin usein iskälle ja äitille noita tyynyliinoja ja kaikki sai piirtää niihin, niitä on nii hauska kattoo nyt myöhemmin mitä on piirretty!:D ps. satoko sinne lunta? täälä on ihan valkoinen maa, jippii 🙂

Oi teidän vanhemmat varmasti pitivät tyynyliinoista! Ja ajatushan lahjoissa on tärkeintä. 🙂

Kyllä täälläkin on lunta! IHANAA! 🙂

Mä pyrin tekemään mahdollisimman paljon joulumuistamisista itse. Viime vuonna neuloij yötä myöten joulun alla, jotta saan kaikki lahjat ajoissa valmiiksi. Tänä jouluna otan rennommin. Yleensä teen aina joulukortit itse. Nyt ostin valmiit kortit, kun tuotto menee hyvään tarkoitukseen poikani luokan retkikassaan.
Muuten, lasten oikeuksien päivän teema oli tänä vuonna " Anna lapsesi pukea sinut". Muutamissa blogeissa oli ihania äitejä lastensa valitsemissa vaatteissa.

Ihanaa että pystyt tekemään itse lahjoja tänä vuonna rennommalla otteella! 🙂 Me ei viime vuonna lähetetty joulukortteja ollenkaan vaan laitettiin rahat hyväntekeväisyyteen. Tänä vuonna en tiedä mitä tehdään. Toisaalta tekisi mieli lähettää ja toisaalta ja jatkaa samalla linjalla kuin viime vuonna. 🙂

Huomasin tämän haasteen ja harmitti kun se meni minulta ohi! Toisaalta mikä estää toteuttamasta sitä myöhemmin! 😉

Toteuta ihmeessä haaste myöhemmin. Haluan nähdä sut A- murun valitsemissa vaatteissa.

Pitää laittaa korvan taakse! 🙂 Kiitos vinkistä!

Hieno idea ja muutamat tyynyliinat ja kangaskassit ollaan tehty! Tänä vuonna kummit saavat käsipyyhkeet:)

Oi miten kiva! 🙂 Käsipyyhkeistä tulee varmasti ihanat!!

Ihanat tyynyliinat. 🙂

Kiitos! 🙂

Tosi hyvä idea! 🙂

Kiitos Niina! <3

Suloisia lahjoja ja kortteja!
Meillä on ollut jo monena vuotena tapana äitini ja sisarusteni kanssa, että teemme joululahjat itse. Ihana perinne, joka tosin vie aina aikaa mutta on sen arvoista. 🙂

Kiitos! 🙂

Ihana tapa teillä! <3

Vau, ihanat tyynyliinat! A-muru on taitava piirtäjä. 🙂

Kiitos! A-murun tekemät pääjalkaiset ovat kyllä huippuja! Varsinkin nuo silmälasit tuossa faarin tyynyliinassa (keltainen pääjalkainen) pistivät naurattamaan! 😀

Todella hienot tyynyliinat.
Pitääkin tutustua tekstiiliväreihin. Josko jokin laatu olisi sen verran myrkyttömämpi, että uskaltaisi niillä tehdä noita jalanjälkiperhosia. Ne sopisivat varmaan mummin tyynyliinaan ja ukille voisi kokeilla tehdä esikoisen ja kuopuksen räpyläyhdistelmällä hirviä. Jossain näin jalanjäljistä tehtyjä hirvikortteja. Kiitos ihanasta ideasta. 🙂

Kiitos! 🙂

Itse mietin myös kangasväreillä painamista, mutta jäin miettimään värin myrkyllisyyttä. Sormivärit ovat onneksi turvallisempia korttiaskartelussa, mutta ei niillä paljon tyynyliinoja painella vaikka lähtivät tuon askartelun jälkeen hieman huonosti vaatteista pesussa. 🙂 Ole hyvä!

Ihania ideoita! Meillä taitaa jokainen itsetehty kortti olla sellainen, että siihen on painettu käsillä tai jaloilla joku kuva 😀 Isovanhemmille olen tehnyt joululahjaksi kuvakirjat, missä on kuvia lastemme vuodesta sekä yhteisistä hetkistä isovanhempien kanssa. Vaikka ei olekaan ihan diy-juttu niin ihana muisto mistä ovat mummit ja ukit tykänneet 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä