Kun äiti kelaa 25.11.2015
TEKSTI Selina

Haaste: Mitä postasit vuosi sitten?

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu
Nyt kun koko Suomi alkaa taas olla tasaisen harmaa sulaneen lumen jäljiltä, ajattelin että olisi ihana palata ajassa taaksepäin ja viime vuoteen. Vuosi sitten olin vasta aloittanut bloggaamisen ja se oli uutta, ihmeellistä ja jännittävää. Nyt onkin mielenkiintoista kurkata, mitä postasinkaan 25.11.2014!
Vuosi sitten postasin niinkin tärkeästä aiheesta kuin jääkaappimme sisällöstä! Voi elämä ja anna mun kaikki kestää! 

Kyseessähän oli kauan sitten blogeissa pyörinyt jääkaappihaaste, jossa bloggaajat esittelivät jääkaappiensa sisältöä. Meidän jääkaappi näytti olevan vuoden takaisessa postauksessa aika hyvin varusteltu! Onkohan postauksen kuvat kenties napattu kauppapäivänä? Tuosta vuoden takaisesta päivästä jääkaappimme on edelleen sama ja nököttää keittiössämme aivan samassa nurkassa hieman kylmemmän kaverinsa vieressä. Sisällöltään jääkaappi on kuitenkin vähän heikommalla varustetasolla – perjantain ruokaostoksia odotellessa!
Olipas hassua ja ehkä vähän pelottavaakin lukea postaus aivan blogin alkumetreiltä, mutta eihän haaste olisi mikään haaste, ellei sitä laiteta eteenpäin! Haastan siis Lindizin Tutipuu-blogista, Annen Lastenhuoneen kapina-blogista, Terhin Äiti ja melukylän lapset-blogista, Lauran Pintapuolta-blogista, Meriannen Meriannen mielessä-blogista ja Marian The Realm of Maria-blogista kertomaan, mitä postasitte vuosi sitten! Kurkatkaa blogiarkistoonne ja yllättykää! Kertokaa myös onko jokin asia muuttunut vuoden takaisesta postauksestanne tai mitä tunteita se teissä herättää. Niin ja haastakaa lisää bloggaajia mukaan! 🙂 Hauskaa haastetta ihanat! ♥

 

♥: Selina

 

Millaisia blogeja te luitte vuosi sitten?
Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (14)

Kiitos! 🙂 Voithan sinäkin totettaa tämän pienillä muutoksilla! Minua esimerkiksi voisi kiinnostaa, mitä postasit vaikka 5 kk sitten! 😉

1 vastaus

Hih, ihana haaste varmasti tartun siihen ja arvaappa mitä, blogissani on sinulle haaste. 😀

1 vastaus

Kiva kuulla! 😀 Ihanaa! Kävin jo kuittaamassa ja toteutukseen menee! 😉 <3

1 vastaus

Minä luin vuosi sitten lähinnä vain käsityöblogeja. Nykyään luen vähän laajemmin erilaisia blogeja, mm. sairauksiin liittyviä. Toki käsityöt kiinnostaa edelleenkin.

1 vastaus

Kiva kuulla! 🙂

1 vastaus

Hauska haaste, en olekaan törmännyt tähän aikaisemmin! 😀

1 vastaus

Heh en minäkään! 😉

1 vastaus

Hauska haaste 🙂 Pitänee itsekin kurkata, mitä sitä on räpeltänyt vuosi sitten 🙂

1 vastaus

Kurkkaa ihmeessä ja toteuta haaste myös! 😉 Minua ainakin kiinnostaa mitä postasit vuosi sitten ihanaan blogiinne!

1 vastaus

kiitos haasteesta, kivan erilainen! pitääpä tehä kun ehtii 🙂

1 vastaus

Ole hyvä! 🙂

1 vastaus

Hahah mä muistan tän jääkaappibuumin =DD kiitz haasteesta muru

1 vastaus

😀 Ole hyvä! <3

1 vastaus

Voi ihanan haasteen kekkasit ! Ja hauska tuo jääkaappi aihe 😀

1 vastaus

Kiitos! 🙂 Voithan sinäkin totettaa tämän pienillä muutoksilla! Minua esimerkiksi voisi kiinnostaa, mitä postasit vaikka 5 kk sitten! 😉

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kun äiti kelaa
Millaista mahtaa olla elämä lapsiperheessä, kun äiti kelaa? Tervetuloa lukemaan hieman erilaista, elämänmakuista ja välillä ihan sairasta perheblogia harvinaissairaan Selina-äidin elämästä, haaveista ja arjen haasteista. Mukana seikkailevat myös perheen isä ja sydänkasvoiset murumme A (-12) ja L (-17). Yhteydenotot: kunaitikelaa@outlook.com

Arkisto

Instagram

  • Blogissa uusi postaus liian monen hiljaisen viikon jälkeen.

Tämä jakamani pieni hetki hiljentää nyt blogin hetkeksi. Nyt tarvitsen kaiken voimani, oman pienen hetken, selvitäkseni kivuista ja ollakseni perheeni kanssa.

Kiitos tuesta ja siitä, että olet ajatellut minua ja perhettäni. Minä tulen vielä takaisin ja kirjoitan teille jälleen elämästä kun äiti kelaa hymyillen!
.
.
.
©️Anna Giss #uusipostausblogissa #newblogpost #linkkiprofiilissa #linkinbio #kunäitikelaablogi #kipu #pain #tauko

kunaitikelaablogi

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: