Haaste: Mitä postasit vuosi sitten?

Teksti
Nyt kun koko Suomi alkaa taas olla tasaisen harmaa sulaneen lumen jäljiltä, ajattelin että olisi ihana palata ajassa taaksepäin ja viime vuoteen. Vuosi sitten olin vasta aloittanut bloggaamisen ja se oli uutta, ihmeellistä ja jännittävää. Nyt onkin mielenkiintoista kurkata, mitä postasinkaan 25.11.2014!
Vuosi sitten postasin niinkin tärkeästä aiheesta kuin jääkaappimme sisällöstä! Voi elämä ja anna mun kaikki kestää! 

Kyseessähän oli kauan sitten blogeissa pyörinyt jääkaappihaaste, jossa bloggaajat esittelivät jääkaappiensa sisältöä. Meidän jääkaappi näytti olevan vuoden takaisessa postauksessa aika hyvin varusteltu! Onkohan postauksen kuvat kenties napattu kauppapäivänä? Tuosta vuoden takaisesta päivästä jääkaappimme on edelleen sama ja nököttää keittiössämme aivan samassa nurkassa hieman kylmemmän kaverinsa vieressä. Sisällöltään jääkaappi on kuitenkin vähän heikommalla varustetasolla – perjantain ruokaostoksia odotellessa!
Olipas hassua ja ehkä vähän pelottavaakin lukea postaus aivan blogin alkumetreiltä, mutta eihän haaste olisi mikään haaste, ellei sitä laiteta eteenpäin! Haastan siis Lindizin Tutipuu-blogista, Annen Lastenhuoneen kapina-blogista, Terhin Äiti ja melukylän lapset-blogista, Lauran Pintapuolta-blogista, Meriannen Meriannen mielessä-blogista ja Marian The Realm of Maria-blogista kertomaan, mitä postasitte vuosi sitten! Kurkatkaa blogiarkistoonne ja yllättykää! Kertokaa myös onko jokin asia muuttunut vuoden takaisesta postauksestanne tai mitä tunteita se teissä herättää. Niin ja haastakaa lisää bloggaajia mukaan! 🙂 Hauskaa haastetta ihanat! ♥

 

♥: Selina

 

Millaisia blogeja te luitte vuosi sitten?

Kommentit

14 kommenttia
Avatar

Kiitos! 🙂 Voithan sinäkin totettaa tämän pienillä muutoksilla! Minua esimerkiksi voisi kiinnostaa, mitä postasit vaikka 5 kk sitten! 😉

Avatar

Hih, ihana haaste varmasti tartun siihen ja arvaappa mitä, blogissani on sinulle haaste. 😀

Avatar

Kiva kuulla! 😀 Ihanaa! Kävin jo kuittaamassa ja toteutukseen menee! 😉 <3

Avatar

Minä luin vuosi sitten lähinnä vain käsityöblogeja. Nykyään luen vähän laajemmin erilaisia blogeja, mm. sairauksiin liittyviä. Toki käsityöt kiinnostaa edelleenkin.

Avatar

Kiva kuulla! 🙂

Avatar

Hauska haaste, en olekaan törmännyt tähän aikaisemmin! 😀

Avatar

Heh en minäkään! 😉

Avatar

Hauska haaste 🙂 Pitänee itsekin kurkata, mitä sitä on räpeltänyt vuosi sitten 🙂

Avatar

Kurkkaa ihmeessä ja toteuta haaste myös! 😉 Minua ainakin kiinnostaa mitä postasit vuosi sitten ihanaan blogiinne!

Avatar

kiitos haasteesta, kivan erilainen! pitääpä tehä kun ehtii 🙂

Avatar

Ole hyvä! 🙂

Avatar

Hahah mä muistan tän jääkaappibuumin =DD kiitz haasteesta muru

Avatar

😀 Ole hyvä! <3

Avatar

Voi ihanan haasteen kekkasit ! Ja hauska tuo jääkaappi aihe 😀

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä