Kahdet juhlat, kaksi kakkua

Teksti
Elämä on yhtä juhlaa! Tänään juhlimme itsenäisyyspäivää ja samalla rakas kummipoikamme juhlii kaksivuotissyntymäpäiviään sekä hänen suloinen ja kuukauden ikäinen pikkusiskonsa saa nimen. Niin synttäreihin kuin ristiäisiin tarvitaan tietenkin kakku, joten tämä täti-ihminen pääsi pöllyttämään jauhoja ja kaulimaan sokerimassaa kaksinverroin! 

Kummipoikamme on suuri junafani! Junat kulkevat kummipoikamme mukana kaikkialle ja hän jopa  nukkuu yönsä junat kainalossan, joten mikäs olisikaan sen parempi syntymäpäiväkakku meidän reippaalle ja juuri isoveljeksi tulleelle kaksvelle kuin junakakku!

Kakku on perinteinen sokerikakku, jonka välissä on diplomaattikreemiä ja kaksoissiskoni tekemää uskomattoman hyvää mansikkahilloa. Kakun pinta ja koristeet ovat sokerimassaa ja sitä kiertää puinen junarata, jolla ajelee pattereilla toimiva veturi tärkeän kuorman kanssa. Tästä veturista ja junaradasta saa kiittää meidän suvun toista junafania – A-murua! En malta odottaa kummipoikamme ilmettä, kun hän näkee kakun!
Päivän toinen sankari, pieni tuhiseva siskontyttöni, juhlii kastejuhlaansa herkän vaaleanpunaisen kakun voimin. Kaksoissiskoni toivoi vaaleanpunaista kakkua ripauksella pitsiä, helmiä ja herkkyyttä ja luulen, että niitä hän saikin, vai mitä mieltä te olette?

Kakku noudattaa samaa täyte- ja kuorrutekaavaa kuin vauvan isoveljen junakakku. Tein aiemmin tällä viikolla kakun koristeiksi sokerimassasta vauvan ja orkidean. Käytin koristeisiin apuna muotteja, samoin kuin helminauhaan ja kakun alareunassa olevaan pitsireunaan. Kaksoissikoni olisi toivonut kakkuun vielä pikkuneidin nimen, mutta sitäpä ei kaikille paljastetakaan! 😉

Ihanaa ja rauhallista itsenäisyyspäivää kaikille!

 

♥: Selina

Kommentit

23 kommenttia

Voi kiitos! <3

Vautsi mitä kakkuja! Oot kyllä taitava 🙂 oikein ihanaa päivää teille! <3

Kiitos Nelli! <3

Oi kun sä oot taitava! Mielettömän hienoja! 🙂

Kiitos Anne! 🙂

Tosi upeita kakkuja!!

Kiitos! <3

Ihania kakkuja! Siis niin suloisia, että tuntuisi pahalta leikata eka pala 😀 Hyvää itsenäisyyspäivää!

Kiitos Elisa! 🙂 Toivottavasti sinullakin oli mukava itsenäisyyspäivä! 🙂

ihania :)tosi kiva toi junanrataidea!

Kiitos! 🙂

Wau miten kauniita kakkuja <3 😮

Kiitos! <3

Makeita KAKKUJA! Mikä on diplomaattikreemi? Ihanaista juhlapäivän!

Kiitos!

Diplomaattikreemi on kakkublogeista opittu termi. Siinä on puolet vispattua kermaa ja saman verran vaniljakreemiä. Vaniljakreemin valmista jauheesta, jota saa ihan mistä tahansa marketista. 🙂

Vautsi mitkä kakut!
Tuo junarataidea on kyllä huippu! 😀

Kiitos! 🙂 Täytyy sanoa, että Isimies keksi sen! 😀

Upeita kakkuja! 🙂

Kiitos! 🙂

Vau mitä kakkuja! Olet todella taitava. Junakakussa mainio idea! Rauhaisaa itsenäisyyspäivän iltaa!

Vau! Onpa kauniita! 😮 <3

Kiitos paljoN! <3

Upeita kakkuja! 😮 <3

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä