Kun äiti kelaa 5.12.2015
TEKSTI Selina

Kahdet juhlat, kaksi kakkua

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu
Elämä on yhtä juhlaa! Tänään juhlimme itsenäisyyspäivää ja samalla rakas kummipoikamme juhlii kaksivuotissyntymäpäiviään sekä hänen suloinen ja kuukauden ikäinen pikkusiskonsa saa nimen. Niin synttäreihin kuin ristiäisiin tarvitaan tietenkin kakku, joten tämä täti-ihminen pääsi pöllyttämään jauhoja ja kaulimaan sokerimassaa kaksinverroin! 

Kummipoikamme on suuri junafani! Junat kulkevat kummipoikamme mukana kaikkialle ja hän jopa  nukkuu yönsä junat kainalossan, joten mikäs olisikaan sen parempi syntymäpäiväkakku meidän reippaalle ja juuri isoveljeksi tulleelle kaksvelle kuin junakakku!

Kakku on perinteinen sokerikakku, jonka välissä on diplomaattikreemiä ja kaksoissiskoni tekemää uskomattoman hyvää mansikkahilloa. Kakun pinta ja koristeet ovat sokerimassaa ja sitä kiertää puinen junarata, jolla ajelee pattereilla toimiva veturi tärkeän kuorman kanssa. Tästä veturista ja junaradasta saa kiittää meidän suvun toista junafania – A-murua! En malta odottaa kummipoikamme ilmettä, kun hän näkee kakun!
Päivän toinen sankari, pieni tuhiseva siskontyttöni, juhlii kastejuhlaansa herkän vaaleanpunaisen kakun voimin. Kaksoissiskoni toivoi vaaleanpunaista kakkua ripauksella pitsiä, helmiä ja herkkyyttä ja luulen, että niitä hän saikin, vai mitä mieltä te olette?

Kakku noudattaa samaa täyte- ja kuorrutekaavaa kuin vauvan isoveljen junakakku. Tein aiemmin tällä viikolla kakun koristeiksi sokerimassasta vauvan ja orkidean. Käytin koristeisiin apuna muotteja, samoin kuin helminauhaan ja kakun alareunassa olevaan pitsireunaan. Kaksoissikoni olisi toivonut kakkuun vielä pikkuneidin nimen, mutta sitäpä ei kaikille paljastetakaan! 😉

Ihanaa ja rauhallista itsenäisyyspäivää kaikille!

 

♥: Selina

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (23)

Voi kiitos! <3

1 vastaus

Vautsi mitä kakkuja! Oot kyllä taitava 🙂 oikein ihanaa päivää teille! <3

1 vastaus

Kiitos Nelli! <3

1 vastaus

Oi kun sä oot taitava! Mielettömän hienoja! 🙂

1 vastaus

Kiitos Anne! 🙂

1 vastaus

Tosi upeita kakkuja!!

1 vastaus

Kiitos! <3

1 vastaus

Ihania kakkuja! Siis niin suloisia, että tuntuisi pahalta leikata eka pala 😀 Hyvää itsenäisyyspäivää!

1 vastaus

Kiitos Elisa! 🙂 Toivottavasti sinullakin oli mukava itsenäisyyspäivä! 🙂

1 vastaus

ihania :)tosi kiva toi junanrataidea!

1 vastaus

Kiitos! 🙂

1 vastaus

Wau miten kauniita kakkuja <3 😮

1 vastaus

Kiitos! <3

1 vastaus

Makeita KAKKUJA! Mikä on diplomaattikreemi? Ihanaista juhlapäivän!

1 vastaus

Kiitos!

Diplomaattikreemi on kakkublogeista opittu termi. Siinä on puolet vispattua kermaa ja saman verran vaniljakreemiä. Vaniljakreemin valmista jauheesta, jota saa ihan mistä tahansa marketista. 🙂

1 vastaus

Vautsi mitkä kakut!
Tuo junarataidea on kyllä huippu! 😀

1 vastaus

Kiitos! 🙂 Täytyy sanoa, että Isimies keksi sen! 😀

1 vastaus

Upeita kakkuja! 🙂

1 vastaus

Kiitos! 🙂

1 vastaus

Vau mitä kakkuja! Olet todella taitava. Junakakussa mainio idea! Rauhaisaa itsenäisyyspäivän iltaa!

1 vastaus

Vau! Onpa kauniita! 😮 <3

1 vastaus

Kiitos paljoN! <3

1 vastaus

Upeita kakkuja! 😮 <3

1 vastaus

Voi kiitos! <3

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kun äiti kelaa
Millaista mahtaa olla elämä lapsiperheessä, kun äiti kelaa? Tervetuloa lukemaan hieman erilaista, elämänmakuista ja välillä ihan sairasta perheblogia harvinaissairaan Selina-äidin elämästä, haaveista ja arjen haasteista. Mukana seikkailevat myös perheen isä ja sydänkasvoiset murumme A (-12) ja L (-17). Yhteydenotot: kunaitikelaa@outlook.com

Arkisto

Instagram

  • Olen täällä. ✨

Blogiin on tulossa postaus, tai oikeastaan kaksi, siitä mitä minulle kuuluu ja mitä kaikkea lähiviikkoina tulee tapahtumaan.

Tulevat viikot eivät ole ihan sitä, mitä odotin, mutta toivoa on, koska en olisi muuten saanut neurokirurgiltani kahta vaihtoehtoa, joista toisesta voin saada apua kipuihini.

Jotkut eivät saa yhtään vaihtoehtoa. Koskaan. Joidenkin pitää vain opetella elämään sairauden kanssa ilman toivoa paremmasta.

Olen siis kiitollinen näistä kahdesta vaihtoehdostani, vaikka samalla ihan kamalan peloissani.

#kunäitikelaablogi #uusipostausblogissa #newblogpost #linkkiprofiilissa #linkinbio #crps #dystonia #kipu #pain #spoonie

kunaitikelaablogi

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: