Mitä sinä näet?

Teksti

Mitä sinä näet kuvassa? Lelun, joka on rikki ja jonka joku on hylännyt? Näetkö ensimmäisenä sen puuttuvan hännän ja takuisen harjan? Entä rajuissa leikeissä rikkoutuneen vartalon?
Mitä A-muru näkee? Hän näkee maailman parhaimman kylpykaverin, kiharoita, kimalletta ja  vaaleanpunaista. Hän näkee yhden lempileluistaan, joka kulkee mukana kauppareissuille, kerhon lelupäiviin ja mummolaan – A-muru rakastaa tätä hevosta!

Tämä lelu on A-murun aarre, joka maksoi vain maitopurkin verran kirpputorilla – toisen roska on toisen aarre! Uskon, että jos aikuiset katsoisivat elämää joskus lapsen silmin, niin hekin voisivat nähdä maailman kauneuden! Katsoessani tätä hevosta A-murun silmin, huomasin, että puuttuva häntä ja takkuinen harja ei häiritse minua enää ollenkaan! Tämä pieni hevonen on sittenkin kaunis kuin mielikuvissani auringonpaisteessa kimalteleva lumihanki. Sen vaaleanpunainen harja näyttää ihan hattaralta ja siniset silmät loistavat aivan kuten A-murulla tätä hevosta katsellessaan. Tämä hevonen on leluaarre! 

♥: Selina

Onko lapsillanne leluaarteita tai onko teillä omia lapsuuden leluaarteita tallessa?

Kommentit

10 kommenttia
Avatar

Voi miten harmi!

Avatar

Aivan ihana A-muru ja hevonen! <3 Aikuiset ei voi koskaan arvata, mikä on se kaikista mieluisin lelu!

Avatar

<3 Niin totta!

Avatar

Voi miten ihana A ja poni <3 Meillä on sellainen soittolelu mikä on ihan nyppyyntynyt ja kulahtanut mutta Henni rakastaa sitä eikä suostu mennä nukkumaan ilman sitä!

Avatar

<3 Meillä on sellainen pupu pehmolelu, joka oli joskus myös soittorasia…ja valkoinen! 😀 Se on aina A-murun vieressä hänen nukkuessaan! <3

Avatar

Tuo on kyllä totta! Itsekin kun joskus näkisi lapsen silmin.

Avatar

Meidän aikuisten pitäisi opetella sitä enemmän. 🙂

Avatar

ihana postaus <3 Itselläni on vieläkin vanhat unileluni tallella, erityisesti herra hylje jolta on jo turkin pörröisyys hävinnyt vuosikausia sitten ja jonka molemmat "tassut" ovat jääneet menneisyyteen <3 niin rakas edelleen ja jos kämpässämme sattuisi tulipalo ja yhden ainoan esineen saisin pelastettua niin se olisi herra hylje <3 olen uhannut monesti, että jos sitä en saa kuollessani hautaan mukaan niin taatusti tulen ja haen sen! 😀

Avatar

Kiitos Spireida! <3 Hahaa, minullakin on pupu tallella..tai sen pää ja yksi korva ja käpälä! 😀 Ihana ja niin rakas, mutta PIILOSSA! 😀

Ihana herra hylje! <3

Avatar

Ei oo tallessa omia leluja, harmi :((

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä