Kun äiti kelaa 7.12.2015
TEKSTI Selina

Mitä sinä näet?

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Mitä sinä näet kuvassa? Lelun, joka on rikki ja jonka joku on hylännyt? Näetkö ensimmäisenä sen puuttuvan hännän ja takuisen harjan? Entä rajuissa leikeissä rikkoutuneen vartalon?
Mitä A-muru näkee? Hän näkee maailman parhaimman kylpykaverin, kiharoita, kimalletta ja  vaaleanpunaista. Hän näkee yhden lempileluistaan, joka kulkee mukana kauppareissuille, kerhon lelupäiviin ja mummolaan – A-muru rakastaa tätä hevosta!

Tämä lelu on A-murun aarre, joka maksoi vain maitopurkin verran kirpputorilla – toisen roska on toisen aarre! Uskon, että jos aikuiset katsoisivat elämää joskus lapsen silmin, niin hekin voisivat nähdä maailman kauneuden! Katsoessani tätä hevosta A-murun silmin, huomasin, että puuttuva häntä ja takkuinen harja ei häiritse minua enää ollenkaan! Tämä pieni hevonen on sittenkin kaunis kuin mielikuvissani auringonpaisteessa kimalteleva lumihanki. Sen vaaleanpunainen harja näyttää ihan hattaralta ja siniset silmät loistavat aivan kuten A-murulla tätä hevosta katsellessaan. Tämä hevonen on leluaarre! 

♥: Selina

Onko lapsillanne leluaarteita tai onko teillä omia lapsuuden leluaarteita tallessa?
Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (10)

Voi miten harmi!

1 vastaus

Aivan ihana A-muru ja hevonen! <3 Aikuiset ei voi koskaan arvata, mikä on se kaikista mieluisin lelu!

1 vastaus

<3 Niin totta!

1 vastaus

Voi miten ihana A ja poni <3 Meillä on sellainen soittolelu mikä on ihan nyppyyntynyt ja kulahtanut mutta Henni rakastaa sitä eikä suostu mennä nukkumaan ilman sitä!

1 vastaus

<3 Meillä on sellainen pupu pehmolelu, joka oli joskus myös soittorasia…ja valkoinen! 😀 Se on aina A-murun vieressä hänen nukkuessaan! <3

1 vastaus

Tuo on kyllä totta! Itsekin kun joskus näkisi lapsen silmin.

1 vastaus

Meidän aikuisten pitäisi opetella sitä enemmän. 🙂

1 vastaus

ihana postaus <3 Itselläni on vieläkin vanhat unileluni tallella, erityisesti herra hylje jolta on jo turkin pörröisyys hävinnyt vuosikausia sitten ja jonka molemmat "tassut" ovat jääneet menneisyyteen <3 niin rakas edelleen ja jos kämpässämme sattuisi tulipalo ja yhden ainoan esineen saisin pelastettua niin se olisi herra hylje <3 olen uhannut monesti, että jos sitä en saa kuollessani hautaan mukaan niin taatusti tulen ja haen sen! 😀

1 vastaus

Kiitos Spireida! <3 Hahaa, minullakin on pupu tallella..tai sen pää ja yksi korva ja käpälä! 😀 Ihana ja niin rakas, mutta PIILOSSA! 😀

Ihana herra hylje! <3

1 vastaus

Ei oo tallessa omia leluja, harmi :((

1 vastaus

Voi miten harmi!

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kun äiti kelaa
Millaista mahtaa olla elämä lapsiperheessä, kun äiti kelaa? Tervetuloa lukemaan hieman erilaista, elämänmakuista ja välillä ihan sairasta perheblogia harvinaissairaan Selina-äidin elämästä, haaveista ja arjen haasteista. Mukana seikkailevat myös perheen isä ja sydänkasvoiset murumme A (-12) ja L (-17). Yhteydenotot: kunaitikelaa@outlook.com

Arkisto

Instagram

  • Olen täällä. ✨

Blogiin on tulossa postaus, tai oikeastaan kaksi, siitä mitä minulle kuuluu ja mitä kaikkea lähiviikkoina tulee tapahtumaan.

Tulevat viikot eivät ole ihan sitä, mitä odotin, mutta toivoa on, koska en olisi muuten saanut neurokirurgiltani kahta vaihtoehtoa, joista toisesta voin saada apua kipuihini.

Jotkut eivät saa yhtään vaihtoehtoa. Koskaan. Joidenkin pitää vain opetella elämään sairauden kanssa ilman toivoa paremmasta.

Olen siis kiitollinen näistä kahdesta vaihtoehdostani, vaikka samalla ihan kamalan peloissani.

#kunäitikelaablogi #uusipostausblogissa #newblogpost #linkkiprofiilissa #linkinbio #crps #dystonia #kipu #pain #spoonie

kunaitikelaablogi

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: