Kun äiti kelaa 8.12.2015
TEKSTI Selina

Kymmenen lahjaideaa hänelle

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu
Voi miehet! Miksi heidän pitää olla aina niin vaikeita putkiaivoineen ja arvoituksineen? Olen todella huono keksimään hyviä joululahjoja, eivätkä kaksilahkeiset tee siitä poikkeusta! Kokosin joululahjapohdinnoistani miesmäisen lahjalistan ajatuksella, mitä ostaa miehelle joululahjaksi, jolla on jo omasta mielestään kaikkea.
1. Naiset eivät ole ainoita, jotka pitävät koruista! Kalevala Koru tarjoaa todelliselle Selänne-fanille upean K8SI-riipuksen, jonka etupuolella komeilee Teemun pelipaidan numero ja takapuolella NHL-tähden nimmari.
2. Rentouttava lahjakortti hierontaan tai kasvohoitoon kelpaa tosimiehillekin! Jos miehenne ovat kuitenkin jääräpäisempiä tapauksia, jotka eivät pysy hetkeäkään paikoillaan, niin elämyslahjakortti sopii heille täydellisesti! Miltä kuulostaisi esimerkiksi icekarting kahdelle? Lue lisää ElämysLahjat.fi sivustolta
3. Pehmeät paketit ovat aina aikuisille tervetulleita ja mieluisia lahjoja, ja mielestäni miehille paras yhdistelmä asialliseen pukeutumiseen on kauluspaita ja neule yhdistelmä!
4. Kello on varmasti klassisin ja ehkä kulunein lahjaidea ikinä, mutta toimiva ja näyttävä kello on silti erittäin hyvä lahja kiireiselle miehelle, joka on aina myöhässä!
5. Tuoksu on samaa sarjaa edellisen lahjan kanssa, mutta kurkkaamalla miehienne hajuvesihyllyille saatatte huomata, etteivät ne pihiperseet osta ikinä tuoksujaan itse, vaan hyllyssä komeilee edelleen se edellisenä jouluna omalta äidiltään saatu pullo lähes tyhjillään!
6. Joululomalla ehkä parasta ajanvietettä on uppoutua kirjojen maailmaan. Kirjalahja on siis mielestäni ehdoton pukinkontin täytteeksi!
7. Jotkut ostavat miehilleen joululahjaksi käsipainoja tai kuntosalilahjakortteja pienenä varovaisena vinkkinä joulukilojen tehokkaampaan karistamiseen, mutta itse suosin penkkiurheilua ja pitäähän silloin olla kanavat kohdallaan! SM-liigalla on hyvä aloittaa!
8. Kännyköiden suojakuoret ovat kehittyneet hurjasti viime vuosina! Nykyään on saatavilla todella tyylikkäitä suojakuoria, jotka toimivat myös lompakkoina! Helppoa, kätevää ja nykyaikaista! 
9. Tee se itse -lahjat ovat aina ihania ja rakkaudella tehtyjä! Neulokaa, askarrelkaa tai ommelkaa jotain omalle kullalle. Myös miehen osaavat arvostaa
ajatusta itse tehdystä lahjasta! Jos teillä on lapsia, ottakaa heidätkin mukaan
askartelemaan isille jotain erityistä ja ikimuistoista!
10. Kuvalahjat ovat myös joulun hitti. Tehkää suloisesta suukkoselfiestä tai miehen silmäterästä (on
se sitten auto tai lapsi), heille oma kahvimuki, hiirimatto tai vaikka
t-paita. Ifolor mahdollistaa monet hauskat ja persoonalliset kuvalahjat!
 

 

♥: Selina

 

 

Löytyikö tästä listasta teidän miehille sopivaa joululahjaa, vai olisiko teillä ehdottaa jotain vieläkin parempaa?
Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (20)

Sanos muuta! 😀 Mutta pehmeät peruslahjat ovat juuri tarpeellisia ja varmasti miehien mieleen! 🙂

1 vastaus

Ihania ideoita <3 Minun "hän" nappaisi varmasti tuon kellon 🙂

1 vastaus

Kiitos Nadja! <3

1 vastaus

Minä tilasin miehelleni Adlibriksestä Litmanen 10- kirjan. Hänellä oli se syksyllä lainassa kirjastosta, mutta eihän kiireinen mies ehtinyt lukea sitä 2 viikon laina- ajassa. Mieheni on mukana kahden nuorimman lapsemme partiotoiminnassa. Partioretkiä ajatellen hän saa vyölle kiinnitettävän ensiapupakkauksen. Uudet Kännykkäkuoret olisivat myös tarpeen.

1 vastaus

Kuulostaa tosi kivoilta lahjoilta! 🙂

1 vastaus

Jeps ideat paketissa =)

1 vastaus

😉 Hyvä kuulla! <3

1 vastaus

Mulla ei oo kyllä ongelmaa mitä ostais läheisille miehille (eli oma rakas, veljet, eno, serkku) jos vaan joku rahoittas 😀

Pelejä (konsoli), elektroniikkaa, lahjakortteja vaatekauppaan (tai vaatteita) ja lomailuun, automerkki kohtaista tuotetta, ravintola lahjakortteja tai yhteisiä illallisia, Vallilan sisutusjuttuja, Iittalan astioita jne… Mut tää nyt meneekin siihen kategoriaan etteivät omista kaikkea 😀 🙂

1 vastaus

Ai sellainen ongelma! 😀 No sitä on liikkeellä! 😉

1 vastaus

Kivoja ideoita! Pari vastaavaa löytyykin itseasiassa jo meidän paketeista 😉

1 vastaus

Kiva kuulla! 🙂

1 vastaus

Kivoja ideoita!! Miulla on miehen lahja vielä kokonaan keksimättä, ehkä joku kirja tai uusi lompakko tai.. ääh! Hankalaa sakkia. 😛

1 vastaus

Kiitos Minnaa! :)Miehet on! 😉

1 vastaus

Miehet on kyllä hankalia lahjojen suhteen..täällä lasten lahjat jo pääosin hankittu. Kirjat on minusta aikuisille parhaimpia lahjoja, joulun pyhinä kun aikaakin lukea. Hyviä kirjoja paljon, joten sieltä löytyy varmasti joku sopiva.

1 vastaus

Sanos muuta! 😀 Kirjalahja on munkin mielestä hyvä ja turvallinen valinta!

1 vastaus

Tämän joulun lahjat on jo miehelle hankittu (huh, kerrankin ajoissa!), mutta onhan tuolla synttärit jo muutaman kuukauden päästä, joten vinkit olivat tervetulleita 🙂

1 vastaus

Isimiehellä oli myös juuri syntymäpäivä joten täällä pähkäiltiin saman ongelman kanssa! 😀

1 vastaus

Kivoja ideoita! Taidan hankkia miehelleni langattomat kuulokkeet salitreeneihin. Onneksi tykkää käytännöllisistä lahjoista 😉

1 vastaus

Kiitos! Kuulokkeet kuulostaa hyvältä! 🙂

1 vastaus

Miehelle on kyllä niiiiin vaikea keksiä mitään! 😀
Sain just tänään todella pitkän pohdinnan jälkeen ostettua perus lahjat: villapaidan, boxerit ja perus pikeepaidan 😀

1 vastaus

Sanos muuta! 😀 Mutta pehmeät peruslahjat ovat juuri tarpeellisia ja varmasti miehien mieleen! 🙂

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kun äiti kelaa
Millaista mahtaa olla elämä lapsiperheessä, kun äiti kelaa? Tervetuloa lukemaan hieman erilaista, elämänmakuista ja välillä ihan sairasta perheblogia harvinaissairaan Selina-äidin elämästä, haaveista ja arjen haasteista. Mukana seikkailevat myös perheen isä ja sydänkasvoiset murumme A (-12) ja L (-17). Yhteydenotot: kunaitikelaa@outlook.com

Arkisto

Instagram

  • Olen täällä. ✨

Blogiin on tulossa postaus, tai oikeastaan kaksi, siitä mitä minulle kuuluu ja mitä kaikkea lähiviikkoina tulee tapahtumaan.

Tulevat viikot eivät ole ihan sitä, mitä odotin, mutta toivoa on, koska en olisi muuten saanut neurokirurgiltani kahta vaihtoehtoa, joista toisesta voin saada apua kipuihini.

Jotkut eivät saa yhtään vaihtoehtoa. Koskaan. Joidenkin pitää vain opetella elämään sairauden kanssa ilman toivoa paremmasta.

Olen siis kiitollinen näistä kahdesta vaihtoehdostani, vaikka samalla ihan kamalan peloissani.

#kunäitikelaablogi #uusipostausblogissa #newblogpost #linkkiprofiilissa #linkinbio #crps #dystonia #kipu #pain #spoonie

kunaitikelaablogi

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: