Vastauksia ja lisää vastauksia

Teksti
A-muru heitti teille pari viikkoa sitten kysymyshaasteen, jossa saitte mahdollisuuden kysyä äidiltä, eli minulta. Kysymyksiä tuli mukavasti, joten kiitos kaikille kysyjille! Nyt siis vastauksia ja lisää vastauksia!
Mikä on lempikirjasi? Minulla ei ole oikeastaan mitään erityistä lempikirjaa. Luen todella vähän kirjoja, mutta lukaisin korvat punaisina pari kuukautta sitten sen kohutun ja paljon puhutun Fifty Shades -trilogian ihan vain sen vuoksi, että tietäisin, mistä kaikki puhuvat! 
Tilaatko jotain lehteä, mitä lehtiä luet ja minkälaisista lehdistä pidät?  Vuosia sitten tilasin useampaa lehteä joiden seurassa viihdyin kaikki illat sohvalla viltin ja villasukkien kera. A-murun syntyessä tähän tuli muutos, kun neiti kuolamonsteri vei ensinnäkin kaiken ajan ja alkoi myöhemmin systemaattisesti tuhoamaan sitä lukemattomien lehtien lehtikasaa, mikä kertyi kuukausien aikana olkkarimme lattialle! Lehtisuosikkejani oli muun muassa Glorian koti, Avotakka, Kaksplus ja Koti ja keittiö -lehdet. Tällä hetkellä minulle ei tule mitään lehtiä, koska en yksinkertaisesti ehdi niitä lukemaan! Myös blogien lukeminen ja kommentointi on jäänyt harmittavan vähälle viime aikoina kiireiden ja jouluhössötyksen vuoksi.
Minä, kuukauden blogiäiti joulukuun Kaksplussassa!

Mikä on unelmienne lomamatka? Vietimme unelmiemme lomamatkaa huhtikuussa -14 Turkin Sidessä. Reissu oli superihana, aurinko paistoi ja lämpöä piisasi! Olimme olleet Isimiehen kanssa Turkissa kaksi kertaa ennen tätä reissua, mutta lomakohteemme oli molemmilla kerroilla Alanya. Side oli ihana ja rauhallinen lomaparatiisi vilkkaaseen Alanyaan verrattuna! Lomamatkalla oli perheemme lisäksi vanhempani ja osa sisaruksistani. Voi että kaipaankin taas etelän lämpöön! Jos nyt lähtisimme ulkomaille, niin ainakin tämä mamma kelaisi mielellään esimerkiksi Kyproksen tai Thaimaan rannoilla!

Paras ja vaikein asia äitiydessä? Oma kehu haisee, mutta olen paras äiti – ainakin lapseni mielestä! Parasta äitiydessä on kuulla ne kolme pientä sanaa: ”Minä lakastan sinua!”. Vaikeinta äitiydessä ovat ne hetket, kun haluan suojella lastani kaikelta pahalta ja ymmärrän jälleen kerran, ettei se ole mahdollista.

Millä ohjelmalla muokkaat kuvasi? Hah, ihan vain ilmaisella Picasalla! Se on riittänyt tarpeisiini vallan mainiosti. Kollaaseja teen joskus Picmonkeylla.

Millaisia jouluperinteitä sinulla on oman perheesi kanssa? Olemme vuosittain aaton joko minun tai Isimiehen vanhempien luona. Toisaalta on ihanaa viettää joulu jommankumman lapsuudenkodissa, mutta toisaalta nyt kun meillä on oma koti, niin olisi ihanaa laittaa joulua vähän enemmän tännekin ja viettää sitä ihan oman pienen perheemme kesken. Ehkä vielä joskus! Tänä jouluna olemme kuitenkin suunnitelleet hankkivamme ihan oikean joulukuusen ikivanhan muovikuusen tilalle!

Mikä on ollut tähän asti haastavinta vanhemmuudessa? Haastavinta vanhemmuudessa ovat olleet kaikki tunnemyrskyt, esim. vihan ja rakkauden tunteet yhtä aikaa. Ajatus siitä kuinka omaa lasta voi rakastaa ja samalla jopa vihata niin paljon, että sattuu oli aluksi hämmentävä. Olen kuitenkin tiedostanut, että nämä molemmat tunteet kuuluvat äitiyteen ja ne pitää myös hyväksyä. Olen myös kokenut leijonaemomaisen suojeluhalun haastavana. Miten voinkaan koskaan suojella A-murua kaikelta maailman pahuudelta? En mitenkään ja siinäkin on kestämistä!


Milloin olet onnellisin? Olen onnellisin, kun saan illalla A-murun nukkumaan ja katselen nukkuvaa lastani. Silloin tunnen rakkautta, kiitollisuutta ja onnea siitä, kun saan olla äiti terveelle, kauniille ja niin ihanalle tytölle! Mielestäni rauhallisesti nukkuva lapsi on kauneinta maailmassa!
Mistä iloitset juuri tällä hetkellä? Lähestyvä joulu saa huulilleni naurettavan hymyn, kun aamuisin A-muru herää poikkeuksellisen iloisena ja innokkaana ja suorastaan juoksee alakertaan joulusukalleen katsomaan, mitä tonttu onkaan tuonut hänelle yön aikana! Iloitsen myös ystävistä, joiden puoleen voin aina kääntyä – olette rakkaita kaikki!

Mitä tv-ohjelmia seuraat? En katso telkkaria ollenkaan! En oikeastaan edes tiedä, miksi meillä on telkkari! Tai no tiedän sittenkin. Siinä on Pleikkari kiinni, jonka kautta katson Netflixiä! 😀 Jos satun katsomaan telkkaria, niin katson yleensä uutisia tai A-murun kanssa jotain lastenohjelmia.

Minkä taidon haluaisit oppia? Haluaisin oppia tekemään kakkupitsiä pitsijauheesta. Okei, jokin järkeväkin taito voisi olla kiva…hmmm…haluaisin oppia paremmin englantia. Minun rallienkku on säälittävän nolo!

Mikä oli sun haaveammatti lapsena? Opettaja. Perheessäni on huomattava sukurasite tälle alalle! 😉
Jos ikinä voisit kuvitella tai ”toivoa” A-murulle tulevaa ammattia tai elämäntehtävää, niin mikä se voisi olla A-murun tämän hetken kiinnostuksen kohteiden ja luonteen perusteella? Voisin nähdä A-murun luonteen perusteella hänet hoitoalalla. Hänellä on suuri hoivavietti ja hän on todella empaattinen pikku tyttö! Ainoa toive aikuisen A-murun tulevaisuuden ammatista olisi se, että hän saisi tehdä sitä, mistä nauttii ja pärjäisi taloudellisesti.
Kuka (tai mikä) olisi sellainen henkilö (tai
asia/paikka), jonka haluaisit elämäsi aikana tavata ihan livenä? Tämän
henkilön ei siis tarvitse olla mikään suurin idolisi tai julkisuuden
henkilö, vaan tyyppi, joka on sinusta mielenkiintoinen.
Minulla ei ole tiettyä henkilöä, jonka haluaisin tavata, vaan useampi henkilö. Olisi ihana tavata blogini lukijoita ja kertoa heille, kuinka paljon he antavat minulle iloa elämään lukiessaan ja kommentoidessaan blogiini. Kiitos!

Ja nyt seuraa lisää vastauksia! Sain myös ihanalta Marialta 10 kysymyksen haasteen, joten tämä vastauspostaus jatkuu vielä vastauksilla Marian kymmeneen kysymykseen! Kiitos Maria haasteesta!

1. Mikä kaduttaa eniten? Minua kaduttaa, että stressasin teini-iässä kaikesta aivan liikaa! Voi miten helppoa elämä olisikaan ollut ilman jatkuvia suorituspaineita!
2. Oletko enemmän aamu- vai iltaihminen? Olen iltaihminen ehdottomasti! En tiedä mitään niin ihanaa kuin hiljainen talo, muutama kynttilä, bloggaaminen ja musiikin kuuntelu.

3. Miksi lopettaisit bloggaamisen? Bloggaamisen lopettaminen ei ole käynyt mielessäni ollenkaan. Blogi on minulle tärkeä ja rakas harrastus, joten sen lopettaminen vaatisi hyvin painavan syyn.
4. Miksi aloitit bloggaamisen? Aloitin bloggaamisen mielenkiinnosta blogimaailmaa kohtaan. Olin seurannut jo vuosia eri blogeja, myös Maria sinun blogiasi, joten halu kokeilla siipiäni blogimaailmassa oli suuri. Siitä ensimmäisestä ja paniikissa kirjoitetusta postauksesta on jo vähän yli vuosi aikaa, mutta silti tuntuu, että kirjoitin sen vasta eilen! Blogimaailma on imaissut minut täysin mukaansa ja voi että minä nautin!
5. Missä kasvatusasiassa haluat toimia kuin vanhempasi? Meillä lasten piti ja pitää edelleen osallistua kotitöihin. Tämä on mielestäni hyvä tapa ja se opettaa lapselle paljon tulevaa aikuisuutta varten.
6. Minne matkustaisit, jos nyt voittaisit matkan? Jos voittaisin matkan IHAN minne tahansa, niin haluaisin Malediiveille, huolimatta siitä, että mainitsin aiemmin tässä postauksessa halustani matkustaa Thaikkuihin tai Kyprokselle. 😉
7. Mitä teet työksesi? Olen kotiäiti ja työkyvyttömyyseläkkeellä.
8. Mikä on unelma-ammattisi? No tätä en kehtaa enää vaihtaa! 😉 Ennen sairastumistani halusin opettajaksi. Minua kiinnosti hurjasti uskonto ja psykologia, joten olisin varmasti opiskellut aineenopettajaksi. Nyt haaveilen pienimuotoisesta opiskelusta ja esimerkiksi valokuvauksen opinnot kiinnostaisivat.
9. Mikä on arkesi pelastus? Isimies, A-muru, perhe, ystävät ja Avustaja.
10. Oletko jouluihminen? En ole kamala jouluintoilija, mutta en myöskään antijouluihminen. Joulu on kerran vuodessa, joten kyllä sitä odottaa ja joulun aika on aina sitä ihanaa perheaikaa, josta nautin!

Tänään on jännittävä päivä! Tänään meidän pieni ballerina nousee lavalle ja esiintyy isolle yleisölle ensimmäistä kertaa baletin joulunäytöksessä. En pysty edes kuvittelemaan itkemättä pientä tytärtämme lavalle kovasti harjoitellun nutturan, valkoisen tutun ja niiden oikeiden balettitossujen kanssa!

 

 

♥: Selina

Mitä teille kuuluu juuri nyt?

Kommentit

8 kommenttia
Avatar

😀 Hyvä ettei punota!

Avatar

Oon ehkä joskus lukenut jostain että Selina ei oo sun oikea nimi, onko se siis sun bloginimi vaan? Tuli mieleen tosta kaksplus-lehden jutusta jossa puhuttiin myös Selinasta 🙂

Avatar

Kyllä, Selina on mun bloginimi! 🙂

Avatar

Kivoja kysymyksiä ja hyviä vastauksia!

Täytyypä hommata jostain tuo Kaksplus, kun siellä on esittelyssä noin mahtava ja kaunis bloggari! <3

Avatar

Kiitos! 🙂 <3 Ihana olet!

Avatar

Jee kiva ku vastailit! 🙂 Hyvä postaus <3

Avatar

Kiitos! <3

Avatar

Kiitos vastauksestasi! Minä kyselin kirjamieltymyksistäsi. Minulla on juuri nyt yöpöydälläni Fifty Shades- trilogian eka osa. Eivätkä korvani punoita yhtään.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä