Meidän pieni ballerina!

Teksti
Eilen oli ihana, jännittävä ja ikimuistoinen päivä! Eilen A-muru tanssi ensimmäistä kertaa balettinäytöksessä kaupunginteatterin lavalla ison yleisön edessä. Eilen sain seurata tytärtäni liikuttuneena kyyneleet silmissä, kun hän ihasteli peilistä kaunista kampaustaan suloisella helmi tiaralla, valkoista balettiasuaan ja siipiään. Juuri ennen hänen esityksen  alkua, kuiskasin pienelle ballerinalle rakastavani häntä ja sain pienen suloisen suukon huulilleni jännittyneen halauksen kera. Sitten hän lähti reippaasti E-siskoni kanssa kohti lavaa ja ensiesitystään. Meidän pieni ballerina!

A-murulla oli elokuussa ensimmäinen balettitunti. Muistan elävästi, kuinka A-muru oli yhtä hymyä ekan balettitunnin jälkeen, kuinka hän käveli pitkään vain varpaillaan ja kuinka hän hoki jatkuvasti ensimmäistä oppimaansa ranskankielistä balettisanaa, ”POOOOIIIIINT!”. Baletti vei siis A-murun mennessään jo ensimmäisellä balettitunnilla! Nyt neljä kuukautta myöhemmin innostus on jatkunut. Hänen hiukset pitää laittaa samalla tavalla nutturalle kuin baletissa ja hän varmasti nukkuisi balettitossut jaloissaan ja balettiasu päällään, jos vain saisi! Voitte siis varmasti kuvitella eilisen päivän onnen, kun A-muru sai pukea päälleen kauniin valkoisen esiintymisasunsa, balettia varten ostetut sukkahousut, balettitossut ja kauniin tiaran! Katsokaa nyt häntä! Voi miten suloinen meidän ballerina onkaan! ♥

A-murun ensimmäinen balettinäytös sujui alun hämmennyksestä huolimatta hienosti! Näytöstä oli katsomassa meidän lisäksemme A-murun isovanhemmat, A-murun täti ja toiset kummit pienen vauvaserkun kanssa. Voisi kuvitella, että A-murun mielestä parasta balettinäytöksessä olisi ollut se upea ballerinan asu tiaroineen, mutta parasta olikin kaikki ne näytöksen jälkeen saadut kukat, joita ihastellaan varmasti vielä pitkään!

 

 

♥: Selina

Löytyykö sieltä pieniä tai isoja ballerinoja?

Kommentit

39 kommenttia
Avatar

<3

Avatar

Oi että, mikä suloinen ballerina!!!! <3 <3 Voin vain kuvitella, miten liikuttunut olo sinulla on ollut! Itse jo ihan jännitän noita ensimmäisiä joulujuhlaesityksiä ym. ja minulla on oltava aivan varmasti talouspaperirulla kaulassa esityksen ajan 😀 Ihana A-muru!

Avatar

Kiitos! <3 Suosittelen tosiaan rullaa! Nessupaketilla ei tee mitään! 😀

Avatar

Voooooooooooiiiiii… tätä ei voi kommentoida mitenkään muuten, kuin <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 ja vielä <3

Avatar

<3

Avatar

Voikun toinen on vain yhtä hymyä <3

Avatar

Todellakin! Eilinen oli ihana päivä hänellekin! <3

Avatar

Todella suloinen pieni ballerina. 🙂
Mulla olisi vastaavassa tilanteessa kulunut varmaan puolet metsäserlan vuoden pehmopaperituotannosta. Toivoin toipuvani yliherkkyysliikutusitkupillityskohtauksista raskaus/imetyshormonimyrskyjen loputtua. Ja kilin kellit.
Jälleen kerran taas tunnen pienen omantunnon kolkutuksen, kun en ole pojille mitään harrastusta järjestänyt. :/

Avatar

Kiitos! <3

Älä pode huonoa omaatuntoa! Harrastaa kerkeää vaikka mikä ikäisenä! 🙂 <3

Avatar

On kyllä niiiiin söpö ballerina!! 🙂

Avatar

Kiitos! <3

Avatar

Niin suloinen balleriina<3

Avatar

<3 Kiitos!

Avatar

Ihana ballerina. Tiedä vaikka joskus nähdään suuremmillakin lavoilla vielä 🙂

Avatar

Kiitos! <3 Eihän sitä koskaan tiedä!

Avatar

Ihana! <3 En kestä miten sulonen. Voin kuvitella miten onnellinen A-muru on ollut :')

Avatar

<3 EN MÄKÄÄN! 😀 A-muru oli kyllä tosi onnellinen!

Avatar

Eeikää mun sydän sulaa! I H A N A balleriina siellä <3 <3

Avatar

<3

Avatar

Suloinen ballerina.<3 Esitys oli ihana. Olin itsekin katsomassa samaa näytöstä, koska kaksi pientä serkkuani tanssi siellä.

Avatar

Oi kiva että olit näkemässä! Itsehän en ole vielä esitystä nähnyt, kun vietin sen ajan takahuoneessa pukijan roolissa! DVD:tä odotellessa! 😉

Avatar

Avatar

<3

Avatar

Voi kun ihana <3 Muistan omasta lapsuudesta kaikki ne balettiesitykset, sen jännityksen ja puvut ja tunnelman kulisseissa ja pukuhuoneessa ja kuinka piti mennä paljon aikaisemmin esityspaikalle että kerettiin meikata ja laittaa hiukset. Ja vanhempana kun sain esiintyä kahdessa esityksessä niin sen parin tunnin odotuksen kavereiden kanssa vaikka vanhemmat olisi tarjoutuneet hakemaan kotiinkin siksi ajaksi. Voi että <3

Avatar

<3 Ihania muistoja! <3 Baletti on hieno harrastus!

Avatar

Oi <3 mun sydän sulaa <3
Niin kaunis tyttö ja varmasti oli upea näytös 🙂

Avatar

<3 Niin munkin jo miljoonia kertoja näiden kolmen vuoden aikana!

Avatar

Voi kuinka suloinen!! Varmasti aivan ihanan liikuttava näytös 🙂

Avatar

Kiitos! <3

Avatar

Suloinen tyttö! Valitettavasti monen pikkuballeriinan ura katkeaa siihen ettei ole synnyinlahjana saanut balleriinan vartaloa tai notkeutta.Tyttäresi notkeudesta en voi kuvien perusteella tietää,mutta balettitanssijan vartaloa hänellä ei ole.Leikkiä voi tietysti tuossa iässä vaikka mitä.

Avatar

Kiitos, niin hän onkin! 🙂 En tiedä millainen kolmevuotiaan ballerinan vartalon pitäisi mielestäsi olla, mutta A-muru nauttii baletista ja siksi hän harrastaa sitä. Toivon, ettei pienet aloittelevat ja suloiset ballerinat joudu koskaan kuulemaan tuollaista suustasi. Lapset ovat yllättävän teräviä pienestä pitäen ja muistavat asioita, samoin kuin leijonaäidit ja heidän hampaat!

Avatar

No mutta täällähän puhuu oikein tanssitaiteen asiantuntija..

Avatar

Ihana A-muru, pikkuinen ballerina!

Meidän pieni ballerina rakastaa myös balettia ja esiintymistä. Vuosi sitten ensimmäisen näytöksen jälkeen hän totesi, että voisi vähän mököttää, kun sai esiintyä vain yhden kerran (loppukiitoksia ei ilmeisesti lasketa…). Harva se päivä meillä hoetaan erilaisia balettitermejä toisinaan oikein ja toisinaan vähän sinne päin, mutta harrastus on vienyt meilläkin siis mukanaan…

Avatar

<3 Meillä on niin ihanat ballerinat! <3

Avatar

AWWWWWW. Näyttääpä ihanalta. :)))

Avatar

<3

Avatar

Oi muru… <3

Avatar

<3

Avatar

Tää on kyllä ihana postaus!! <3 Sulonen A-muru 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä