Kun äiti kelaa 14.12.2015
TEKSTI Selina

Meidän pieni ballerina!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu
Eilen oli ihana, jännittävä ja ikimuistoinen päivä! Eilen A-muru tanssi ensimmäistä kertaa balettinäytöksessä kaupunginteatterin lavalla ison yleisön edessä. Eilen sain seurata tytärtäni liikuttuneena kyyneleet silmissä, kun hän ihasteli peilistä kaunista kampaustaan suloisella helmi tiaralla, valkoista balettiasuaan ja siipiään. Juuri ennen hänen esityksen  alkua, kuiskasin pienelle ballerinalle rakastavani häntä ja sain pienen suloisen suukon huulilleni jännittyneen halauksen kera. Sitten hän lähti reippaasti E-siskoni kanssa kohti lavaa ja ensiesitystään. Meidän pieni ballerina!

A-murulla oli elokuussa ensimmäinen balettitunti. Muistan elävästi, kuinka A-muru oli yhtä hymyä ekan balettitunnin jälkeen, kuinka hän käveli pitkään vain varpaillaan ja kuinka hän hoki jatkuvasti ensimmäistä oppimaansa ranskankielistä balettisanaa, ”POOOOIIIIINT!”. Baletti vei siis A-murun mennessään jo ensimmäisellä balettitunnilla! Nyt neljä kuukautta myöhemmin innostus on jatkunut. Hänen hiukset pitää laittaa samalla tavalla nutturalle kuin baletissa ja hän varmasti nukkuisi balettitossut jaloissaan ja balettiasu päällään, jos vain saisi! Voitte siis varmasti kuvitella eilisen päivän onnen, kun A-muru sai pukea päälleen kauniin valkoisen esiintymisasunsa, balettia varten ostetut sukkahousut, balettitossut ja kauniin tiaran! Katsokaa nyt häntä! Voi miten suloinen meidän ballerina onkaan! ♥

A-murun ensimmäinen balettinäytös sujui alun hämmennyksestä huolimatta hienosti! Näytöstä oli katsomassa meidän lisäksemme A-murun isovanhemmat, A-murun täti ja toiset kummit pienen vauvaserkun kanssa. Voisi kuvitella, että A-murun mielestä parasta balettinäytöksessä olisi ollut se upea ballerinan asu tiaroineen, mutta parasta olikin kaikki ne näytöksen jälkeen saadut kukat, joita ihastellaan varmasti vielä pitkään!

 

 

♥: Selina

Löytyykö sieltä pieniä tai isoja ballerinoja?
Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (39)

<3

1 vastaus

Oi että, mikä suloinen ballerina!!!! <3 <3 Voin vain kuvitella, miten liikuttunut olo sinulla on ollut! Itse jo ihan jännitän noita ensimmäisiä joulujuhlaesityksiä ym. ja minulla on oltava aivan varmasti talouspaperirulla kaulassa esityksen ajan 😀 Ihana A-muru!

1 vastaus

Kiitos! <3 Suosittelen tosiaan rullaa! Nessupaketilla ei tee mitään! 😀

1 vastaus

Voooooooooooiiiiii… tätä ei voi kommentoida mitenkään muuten, kuin <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 ja vielä <3

1 vastaus

<3

1 vastaus

Voikun toinen on vain yhtä hymyä <3

1 vastaus

Todellakin! Eilinen oli ihana päivä hänellekin! <3

1 vastaus

Todella suloinen pieni ballerina. 🙂
Mulla olisi vastaavassa tilanteessa kulunut varmaan puolet metsäserlan vuoden pehmopaperituotannosta. Toivoin toipuvani yliherkkyysliikutusitkupillityskohtauksista raskaus/imetyshormonimyrskyjen loputtua. Ja kilin kellit.
Jälleen kerran taas tunnen pienen omantunnon kolkutuksen, kun en ole pojille mitään harrastusta järjestänyt. :/

1 vastaus

Kiitos! <3

Älä pode huonoa omaatuntoa! Harrastaa kerkeää vaikka mikä ikäisenä! 🙂 <3

1 vastaus

On kyllä niiiiin söpö ballerina!! 🙂

1 vastaus

Kiitos! <3

1 vastaus

Niin suloinen balleriina<3

1 vastaus

<3 Kiitos!

1 vastaus

Ihana ballerina. Tiedä vaikka joskus nähdään suuremmillakin lavoilla vielä 🙂

1 vastaus

Kiitos! <3 Eihän sitä koskaan tiedä!

1 vastaus

Ihana! <3 En kestä miten sulonen. Voin kuvitella miten onnellinen A-muru on ollut :')

1 vastaus

<3 EN MÄKÄÄN! 😀 A-muru oli kyllä tosi onnellinen!

1 vastaus

Eeikää mun sydän sulaa! I H A N A balleriina siellä <3 <3

1 vastaus

<3

1 vastaus

Suloinen ballerina.<3 Esitys oli ihana. Olin itsekin katsomassa samaa näytöstä, koska kaksi pientä serkkuani tanssi siellä.

1 vastaus

Oi kiva että olit näkemässä! Itsehän en ole vielä esitystä nähnyt, kun vietin sen ajan takahuoneessa pukijan roolissa! DVD:tä odotellessa! 😉

1 vastaus

1 vastaus

<3

1 vastaus

Voi kun ihana <3 Muistan omasta lapsuudesta kaikki ne balettiesitykset, sen jännityksen ja puvut ja tunnelman kulisseissa ja pukuhuoneessa ja kuinka piti mennä paljon aikaisemmin esityspaikalle että kerettiin meikata ja laittaa hiukset. Ja vanhempana kun sain esiintyä kahdessa esityksessä niin sen parin tunnin odotuksen kavereiden kanssa vaikka vanhemmat olisi tarjoutuneet hakemaan kotiinkin siksi ajaksi. Voi että <3

1 vastaus

<3 Ihania muistoja! <3 Baletti on hieno harrastus!

1 vastaus

Oi <3 mun sydän sulaa <3
Niin kaunis tyttö ja varmasti oli upea näytös 🙂

1 vastaus

<3 Niin munkin jo miljoonia kertoja näiden kolmen vuoden aikana!

1 vastaus

Voi kuinka suloinen!! Varmasti aivan ihanan liikuttava näytös 🙂

1 vastaus

Kiitos! <3

1 vastaus

Suloinen tyttö! Valitettavasti monen pikkuballeriinan ura katkeaa siihen ettei ole synnyinlahjana saanut balleriinan vartaloa tai notkeutta.Tyttäresi notkeudesta en voi kuvien perusteella tietää,mutta balettitanssijan vartaloa hänellä ei ole.Leikkiä voi tietysti tuossa iässä vaikka mitä.

1 vastaus

Kiitos, niin hän onkin! 🙂 En tiedä millainen kolmevuotiaan ballerinan vartalon pitäisi mielestäsi olla, mutta A-muru nauttii baletista ja siksi hän harrastaa sitä. Toivon, ettei pienet aloittelevat ja suloiset ballerinat joudu koskaan kuulemaan tuollaista suustasi. Lapset ovat yllättävän teräviä pienestä pitäen ja muistavat asioita, samoin kuin leijonaäidit ja heidän hampaat!

1 vastaus

No mutta täällähän puhuu oikein tanssitaiteen asiantuntija..

1 vastaus

Ihana A-muru, pikkuinen ballerina!

Meidän pieni ballerina rakastaa myös balettia ja esiintymistä. Vuosi sitten ensimmäisen näytöksen jälkeen hän totesi, että voisi vähän mököttää, kun sai esiintyä vain yhden kerran (loppukiitoksia ei ilmeisesti lasketa…). Harva se päivä meillä hoetaan erilaisia balettitermejä toisinaan oikein ja toisinaan vähän sinne päin, mutta harrastus on vienyt meilläkin siis mukanaan…

1 vastaus

<3 Meillä on niin ihanat ballerinat! <3

1 vastaus

AWWWWWW. Näyttääpä ihanalta. :)))

1 vastaus

<3

1 vastaus

Oi muru… <3

1 vastaus

<3

1 vastaus

Tää on kyllä ihana postaus!! <3 Sulonen A-muru 🙂

1 vastaus

<3

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kun äiti kelaa
Millaista mahtaa olla elämä lapsiperheessä, kun äiti kelaa? Tervetuloa lukemaan hieman erilaista, elämänmakuista ja välillä ihan sairasta perheblogia harvinaissairaan Selina-äidin elämästä, haaveista ja arjen haasteista. Mukana seikkailevat myös perheen isä ja sydänkasvoiset murumme A (-12) ja L (-17). Yhteydenotot: kunaitikelaa@outlook.com

Arkisto

Instagram

  • Blogissa uusi postaus liian monen hiljaisen viikon jälkeen.

Tämä jakamani pieni hetki hiljentää nyt blogin hetkeksi. Nyt tarvitsen kaiken voimani, oman pienen hetken, selvitäkseni kivuista ja ollakseni perheeni kanssa.

Kiitos tuesta ja siitä, että olet ajatellut minua ja perhettäni. Minä tulen vielä takaisin ja kirjoitan teille jälleen elämästä kun äiti kelaa hymyillen!
.
.
.
©️Anna Giss #uusipostausblogissa #newblogpost #linkkiprofiilissa #linkinbio #kunäitikelaablogi #kipu #pain #tauko

kunaitikelaablogi

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: