Kun äiti kelaa 23.12.2015
TEKSTI Selina

Aatonaattona…

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu
Joulu, se on täällä! Koti on koristeltu, lahjat paketoitu ja Isimiehen valitsema joulukuusi tuoksuu taivaalliselle – aito kuusi tekee joulun! Joulukuusi on koristeltu tänään aatonaattona yhdessä perheen kesken ja lahjat odottavat jo kuusen alla avaajaansa, joka nukkuu jo sikeästi yläkerrassa. Aamulla meidän joulupukkia pelkäävä kolmevee saa kuulla tontun tuoneen lahjat kuusen alle ja niitä avataan yhdessä herkullisen ja joulun ensimmäisen riisipuuron jälkeen. Vietämme jouluaaton tänä vuonna anoppilassa ja joulupäivänä suuntaamme minun vanhempieni luokse jatkamaan joulunviettoa. Joulu, se on täällä ja tiedän, että joulustamme tulee ihana!

Haluan nyt toivottaa ihanaa ja piparintuoksuista joulua kaikille teille, jotka olette lukeneet ja kommentoineet pientä rakasta blogiani, ja myötäeläneet sen kautta perheemme elämää! Nauttikaa joulusta, toisistanne ja elämästä! Olkaa kiitollisia, onnellisia ja rakastakaa!  Hyvää joulua Teille kaikille! ♥ 

♥: Selina

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (20)

Kiitos! Samoin sinulle Niina! ♥

1 vastaus

lämmin virtuaalinen jouluhalaus. onnellista joulua teiän ihanalle perheelle sekä onnea uudelle vuodelle!<3 tonttuterkuin Laura

1 vastaus

Kiitos ihana Laura! ♥

1 vastaus

Kiitos samoin tunnelmallista joulua sinulle ja perheellesi!

1 vastaus

Kiitos! ♥

1 vastaus

Ihanaa ja rauhaisaa Joulua teille!!:)<3

1 vastaus

Kiitos Meri! ♥

1 vastaus

Hyvää joulua koko perheelle! <3

1 vastaus

Kiitos! ♥

1 vastaus

Oikein ihanaa joulua teidän perheelle! ♡

1 vastaus

Kiitos paljon! ♥

1 vastaus

Oikein hyvää joulua teidän perheelle!
Joulu todellakin on täällä, näin mulle ilmoitettiin aamulla klo 6:15. 😉

1 vastaus

Kiitos paljon! 🙂 Ihana herätys! 😀

1 vastaus

Iloista joulua!

1 vastaus

Kiitos Jani!

1 vastaus

Oi, niin paljon ihania kuvia <3 Hyvää joulua 🙂

1 vastaus

Kiitos ihana! ♥

1 vastaus

Tunnelmallista joulunaikaa!
-Minski-

1 vastaus

Kiitos Minski!

1 vastaus

Ihania joulukuvia, ihanaa joulua vielä näin myöhässä <3 🙂

1 vastaus

Kiitos! Samoin sinulle Niina! ♥

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kun äiti kelaa
Millaista mahtaa olla elämä lapsiperheessä, kun äiti kelaa? Tervetuloa lukemaan hieman erilaista, elämänmakuista ja välillä ihan sairasta perheblogia harvinaissairaan Selina-äidin elämästä, haaveista ja arjen haasteista. Mukana seikkailevat myös perheen isä ja sydänkasvoiset murumme A (-12) ja L (-17). Yhteydenotot: kunaitikelaa@outlook.com

Arkisto

Instagram

  • Tämä kuvassa hymyilevä tyyppi kävi eilen kotilomalla. Tämä päivä onkin mennyt sitten sängyssä hieman erilaisissa tunnelmissa, mutta oli se sen arvoista! 💙❤️ Eilen starttasi 7. sairaalaviikko. Rankkaa on ollut ja tulee varmasti vielä olemaan ennen kehoni jälleen korjaavaa leikkausta, mutta jo tämä muutaman tunnin piipahdus kotona antoi jälleen muistutuksen siitä, miksi jaksan taistella päivästä toiseen.

Ja taistelenhan minä. Loppuun saakka!
.
.
. 
#kunäitikelaablogi #äitisairastaa #erilainenäiti #crps #dystonia #sairaalassa #spoonie #hospital #kotiloma

kunaitikelaablogi

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: