Aatonaattona…

Teksti
Joulu, se on täällä! Koti on koristeltu, lahjat paketoitu ja Isimiehen valitsema joulukuusi tuoksuu taivaalliselle – aito kuusi tekee joulun! Joulukuusi on koristeltu tänään aatonaattona yhdessä perheen kesken ja lahjat odottavat jo kuusen alla avaajaansa, joka nukkuu jo sikeästi yläkerrassa. Aamulla meidän joulupukkia pelkäävä kolmevee saa kuulla tontun tuoneen lahjat kuusen alle ja niitä avataan yhdessä herkullisen ja joulun ensimmäisen riisipuuron jälkeen. Vietämme jouluaaton tänä vuonna anoppilassa ja joulupäivänä suuntaamme minun vanhempieni luokse jatkamaan joulunviettoa. Joulu, se on täällä ja tiedän, että joulustamme tulee ihana!

Haluan nyt toivottaa ihanaa ja piparintuoksuista joulua kaikille teille, jotka olette lukeneet ja kommentoineet pientä rakasta blogiani, ja myötäeläneet sen kautta perheemme elämää! Nauttikaa joulusta, toisistanne ja elämästä! Olkaa kiitollisia, onnellisia ja rakastakaa!  Hyvää joulua Teille kaikille! ♥ 

♥: Selina

Kommentit

20 kommenttia

Kiitos! Samoin sinulle Niina! ♥

lämmin virtuaalinen jouluhalaus. onnellista joulua teiän ihanalle perheelle sekä onnea uudelle vuodelle!<3 tonttuterkuin Laura

Kiitos ihana Laura! ♥

Kiitos samoin tunnelmallista joulua sinulle ja perheellesi!

Kiitos! ♥

Ihanaa ja rauhaisaa Joulua teille!!:)<3

Kiitos Meri! ♥

Hyvää joulua koko perheelle! <3

Kiitos! ♥

Oikein ihanaa joulua teidän perheelle! ♡

Kiitos paljon! ♥

Oikein hyvää joulua teidän perheelle!
Joulu todellakin on täällä, näin mulle ilmoitettiin aamulla klo 6:15. 😉

Kiitos paljon! 🙂 Ihana herätys! 😀

Iloista joulua!

Kiitos Jani!

Oi, niin paljon ihania kuvia <3 Hyvää joulua 🙂

Kiitos ihana! ♥

Tunnelmallista joulunaikaa!
-Minski-

Kiitos Minski!

Ihania joulukuvia, ihanaa joulua vielä näin myöhässä <3 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä