Vuoden kolmas päivä ja eka postaus

Teksti
Aivan ensiksi: HYVÄÄ UUTTA VUOTTA 2016!

Kuinka moni on ehtinyt jo kirjoittaa uuden vuoden viimeisen numeron väärin tai kosahtaa uudenvuodenlupauksiensa kanssa? Onneksi lupaukset on tehty rikottaviksi ja vitosesta saa pienellä korjauksella helposti kutosen – ehkä jopa uskottavasti! 😉
Kun vuosi 2015 vaihtui vuoteen 2016, totesin, että minusta tullut virallisesti tylsä kotihiiri! Vielä vuosia sitten vuoden vaihtuminen tarkoitti juhlimista ainakin siihen maagiseen kello kahteentoista asti tai edes sitä, että olimme ulkona katselemassa raketteja! No se sijaan olin tänä vuonna pyjama-asuinen pirttihirmu, joka istui sohvalla sälekaihtimet tiiviisti suljettuina, etten vain näkisi kuinka paljon naapurit räjäyttävät rahaa taivaalle vuoden viimeistä villasukkaa neuloen! Vaihtuihan se vuosi niinkin, vaikka heti toivotettuani Isimiehelle hyvää uutta vuotta ja 11. kihlajaispäivää, suuntasin yläkertaan treffeille Nukkumatin kanssa. No okei, katsoin ensin Facesta kavereiden maittavimmat uuden vuoden kunniaksi tehdyt kännipäivitykset, joista osa poistui varmasti samaan tahtiin, kun promillet heidän verestään!


Ei meidän vuosi onneksi vaihtunut pelkästään olkkarin sohvalla möllöttäen, vaan vietimme tänä vuonna uutta vuotta vanhempieni ja A-murun enon ja kummisedän kanssa. Myöhemmin meille tuli kylään myös Isimiehen ja minun yhteinen ystävä hänen tyttöystävänsä ja taivaallisen herkullisen juustokakun kanssa. Herkuttelimme uuden vuoden kunniaksi tortilloilla ja koska meillä ei ole tapana räjäyttää tulevia lainan lyhennyksiä taivaan tuuliin, ostimme A-murulle paketin sädetikkuja ja kävimme katsomassa kotikaupunkimme järjestämän lasten ilotulituksen, joka oli upea! A-murua tosin hieman pelotti isommat raketit ja niiden pamaukset, mutta silti hän jaksoi reippaasti katsoa isänsä sylistä, kun taivas täyttyi välkehtivistä raketeista ja kimaltavista säikeistä, jotka lopulta jättivät jälkeensä pimeän taivaan ja savukiekuroita. A-murun mukaan ilotulitus oli jännittävä ja maa aivan tärisi, kun raketit paukkuivat! Uuteen vuoteen kului myös tinojen valaminen ja lopulta jännittävästä päivästä toennut A-muru nukahti yhdeksän aikoihin rakettien paukkuessa uuden vuoden vaihtumisen merkiksi.
A-murun tina muotoutui hänen mukaansa veneeksi, Isimiehen tina taipui viikon teemaan mukaan nuoreksi jääkiekkoilijaksi ja jääkiekkomailaksi. Niin ja minun tinani on kuulemma pölypallo – hyvää uutta vuotta vaan äiti! 😉

Vuosi 2015 oli perheellemme monivivahteinen. Se sisälsi onnea ja rakkautta, mutta myös pelkoa, kipua ja pahaa oloa. Saimme kaksi ihanaa ja suloista kummilasta sekä suloisen tummatukkaisen siskontytön. Koimme vuoden 2015 aikana jokaisen elämän värin – onnea uusista elämän aluista ja suurta surua menetetystä rakkaasta. Vuosi 2015 oli todellakin monivivahteinen – ilosta suruun ja surusta iloon, mutta elimme koko vuoden täysillä!

Blogissa vuosi 2015 oli kasvun aikaa. Blogissa kelattiin sairautta, elämää ja uhmaa, mutta mukaan mahtui myös onnistumisia, matkustelua ja DIY-projekteja. Viime vuonna niin blogin kävijämäärät kuin seuraajat kasvoivat hurjasti, joka on yllättänyt minut täysin! Nöyränä ja kiitollisena lähden jatkamaan bloggaamista vuodelle 2016 ja katsomaan mitä kaikkea ihanaa ja jännittävää uusi blogivuosi tuokaan tullessaan!
Vuoden 2015 luetuin postaus oli Se monesti kysytty: sairauteni syy, postaus, jossa kerroin miksi olen vammautunut ja postaus, jota minun ei pitänyt koskaan kirjoittaa. Hoitovirheestä kirjoittaminen tuntui aluksi vaikealta, koska olen sairastunut vakavasti toisen ihmisen virheen vuoksi. Olen kiitollinen läheisteni kaikesta tuesta ja kannustuksesta kirjoittaa hoitovirheesta ja siitä, että uskalsin klikata sitä julkaise-nappia! Te tykkäsitte myös herkullisten Kettukarkki-villasukkien ohjeesta, avautumisestani ihmisten asennevammasta ja kirjoittamastani avoimesta kirjeestä kipupotilaita hoitaville.

Vuosi 2016 on alkanut ja tänään eletään jo vuoden kolmatta päivää. Ulkona sataa vihdoin kaunista valkoista lunta ja tälle päivälle ei ole tiedossa mitään ohjelmaa. Voi että olenkin nauttinut Isimiehen joululoman suomista kalsaripäivistä, jolloin ei ole ollut mitään suunnitelmia hektisen loppuvuoden jälkeen! Vuoden ensimmäiset päivät ovat menneet perheen kanssa puuhastellessa ja neuloessa. Olemme ulkoilleet paljon, käyneet luistelemassa ja katsastamassa alet pariin kertaan. Alesta on tarttunut kotiin viemisiksi muun muassa pitkälle A-murulle uusi turvaistuin, jossa hänen on helpompi ja mukavampi matkustaa sekä lankoja – Neuloosi, kuinkas muutenkaan!

Uusi vuosi uudet kujeet – ei, ei minulle! Odotan eniten vuodelta 2016 sitä tasaista perhearkea! Uusi vuosi on perinteisesti lupausten aikaa, mutta tänäkään vuonna en tehnyt niitä maagisia uudenvuodenlupauksia kellon lyödessä kaksitoista.  Lupausten sijaan tein vuoden 2016 bucket listin, johon olen kirjannut mitä kaikkea haluan tehdä ja kokea tänä vuonna!

Vuonna 2016 haluan…
 
…satsata enemmän A-murun ulkoleikkeihin. Joululahjaksi saadut sukset ja viime talvena ostetut luistimet pääsevät käyttöön ja aion laittaa uuden pyörätuolin kunnon talvitestiin käymällä pyörätuolilenkeillä A-murun kävellessä vierellä.
…matkustaa (ainakin kerran) ulkomaille. Ulkomaanreissu on suunnitelmissa, mutta matkustammeko kylmästä lämpimään vai pysyttelemmekö laivamatkan päässä kotimaasta?
…lukea ja kommentoida enemmän toisten blogeja. Syksyn ja joululoman aikana blogien lukeminen ja varsinkin kommentoiminen on jäänyt harmittavan vähälle! Tähän on kuitenkin tulossa muutos!
…antaa Neuloosille vallan! Jo joululoman aikana sukkia on tullut neulottua paljon, mutta intoa vielä riittää!
…toteuttaa haaveita. Haaveet antavat syyn elää ja kantavat pitkälle!
…tehdä jotain sellaista, mitä en olisi ikinä uskonut tekeväni. Tästä lisää myöhemmin! 😉
…kehittää itseäni ihmisenä, bloggaajana ja äitinä.
…karata hotellilomalle kahdestaan Isimiehen kanssa. Romantiikkaa, söpöilyä ja laatuaikaa – paras resepti jokaiseen parisuhteeseen!
…harjoitella manuaalikuvausta ja ostaa uuden objektiivin. 
…olla onnellinen vaikeuksista huolimatta.
…käydä elokuvissa Isimiehen kanssa. Viime kerrasta onkin jo 6 vuotta!
…tarjota itselleni hemmottelupäivän.
…leipoa leipää oikeaa taikinajuurta käyttäen. Tavoitteena on tietenkin rapea kuori ja herkullinen ja pehmeä sisus!
…toteuttaa postaustoiveita. Minulla on esimerkiksi ollut vuoden luonnoksissa postaustoive apuvälineistä, hups!

…nautiskella elämän pienistä ja suurista asioista.
 

Toivon, että vuosi 2016 tulee olemaan teille antoisa, ikimuistoinen ja hyvä, ja että viihdytte blogini parissa tänäkin vuonna!

 

♥: Selina

 

Miten teidän uusi vuosi on alkanut ja teittekö uudenvuodenlupauksia?

Kommentit

33 kommenttia
Avatar

Voi sinua ihanaa! 🙂 Ja kiitos kehuista! <3

Avatar

Tule vuotesi kuulostaa hyvälle! Ihanaa uutta vuotta <3

Avatar

Samoin sinulle ihana! <3

Avatar

Kiva postaus!! U go girl! <3

Avatar

<3!!!!

Avatar

Tulevan vuoden suunnitelmat kuulostaa loistavilta 🙂 Ja ei mekään mitenkään erikosiemmin vuodenvaihdetta juhlittu, herkkuja ja nakkeja syöden! Upeita muuten nuo sun raketti kuvat,mä sain vain jotain ihme suttuja 😀 Ja oikein ihanaa uuttavuotta teidän poppoolle ♡

Avatar

Kiitos! Kurkkasin Isimieheltä saadusta kirjasta äkkiä millaisilla manuaaliasetuksilla raketteja kannattaa kuvata. 🙂

Ihanaa tätä vuotta teidänkin perheelle! <3

Avatar

Ihanaista Uutta vuotta 2016 sinulle ja perheellesi! Uuden vuoteni otin vastaan pitkälti samoin, kun teilläkin. Tinoja emme valaneet, mutta jopa tortillat täsmäävät. Uuden vuoden lupaukseni… langanostolakkoni jatkuu kolmatta vuotta putkeen. Painoni vaatii toimenpiteitä. Paikallaanistuminen ja herkuttelu on huono yhdistelmä.
Mieltäni kaihertaa vieläkin limenvihreä seiskaveikka. Oletko saanut sitä?

Avatar

Samoi teidän perheelle! Ja kiitos kun aina kommentoit, arvostan sitä todella paljon! <3

Langanostolakko kuulostaa kidutukselta tämän hetkisen neuloosin oireisiini nähden! 😀 Tsempit sinulle lakkoiluun!

Löysin anopin lankavarastosta lähes saman vihreää. Lanka on aavistuksen vaaleampaa kuin sukassa käyttämäni väri, mutta toimii varmasti, enkä usko kenenkään huomaavan eroa kun sukat ovat jalassa. 🙂 Ihana sinä kun huolehdit! <3

Avatar

Kiva juttu, että sopiva lanka löytyi. Minuakin asia jäi kaihertamaan, vaikkei ollut kyse edes omasta lankapuutoksesta.
Yritän aina jättää edes pienen kommentin, jos kerran luen postauksen. Jos minulla on aikaa lukea postaus, on minulla oltava aikaa kommentointiinkin. Tiedän omasta kokemuksesta, miten iloiseksi kommentit bloggaajan tekevät. Sinä saat ihanan runsaasti aina kommentteja postauksiisi. Olet niin hyvä kirjoittaja ja valokuvaaja.

Avatar

Onnellista uutta vuotta! <3 bucket listakin kuulostaa hyvältä! Itsekään en enää nykyään tykkää tehdä lupauksia, mutta toiveita ja tavoitteita uudelle vuodelle on aina kiva miettiä. Ilman turhaa stressiä 🙂

Avatar

Kiitos Nelli ja samoi teidän perheelle! <3

Avatar

Ihanaa uutta vuotta <3

Avatar

Samoin teidän perheelle! <3

Avatar

Ihanaa tätä vuotta!<3 Nykyään kyllä tekee itelläkin tiukkaa valvoa sinne 12 asti, kun vielä muutama vuosi sitten olisi voinut/jaksanut oikeasti valvoa aamuyöhön asti.. 😀

Avatar

Kiitos samoin Meri teidän kasvavalle perheelle! <3

Avatar

Hihi, no noiden uudenvuodensuunnitelmien myötä pitää jäädä entistä tiiviimmin seuraamaan Kun äiti kelaa:ta! Ei passaa missata mitään 🙂 🙂 Hyvää alkanutta vuotta sinne! Tuokoon se teidän perheelle kaikkea ihanaa, suurta ja pientä <3

Avatar

Kiva kuulla!;) <3 Ihanaa alkanutta vuotta myös teidän perheelle!
Ps. kiva uusi nimi blogillasi!

Avatar

Onnen, ilon ja hyvän mielen täyteisiä päiviä tälle vuodelle koko teidän pesueelle!
Muuten, minä penkasin lankalaatikoitani tänään, ja… täällä olisi sitä limeä seiskaveikkaa, jos satut olemaan vielä sitä vailla!
-Minski-

Avatar

Ihana sinä! <3 Ja sitä samaa teille!

Löysin anopilta lankaa joka on hyvin lähellä limeä! Kiitos sinulle vaivannäöstä! <3

Avatar

Parin rytinävuoden jälkeen tein "itsekkyyslistan" ts. mitä suon itselleni tänä vuonna. Pari konkreettista asiaa, muutama ajatus, joku vaatii vain hieman enemmän aikaa jne. Ei ihmeellisiä, mutta jääneet muiden tarpeiden alle. En tätä ihan hirvittävän vakavissani ota, mutta katsotaan nyt 😉

Kiitos viime vuodesta ja oikein antoisaa vuotta 2016!

Avatar

Itsekkyyslista on huippuidea!

Hyvää tätä vuotta teidän perheelle! <3

Avatar

Iloista uutta vuotta Selina teille!
p.s. sulle on haaste mun blogissa 🙂

Avatar

Samoin sinulle ja teidän perheelle! <3

Käyn kurkkaamassa, kiitos! 🙂

Avatar

Ihana postaus <3 Ja hyviä suunnitelmia sulle tälle vuodelle! 🙂

Avatar

Kiitos Niina! <3

Avatar

Hyvää alkanutta vuotta teille. Hauska bucket-lista. Monia tekisi mieli toteuttaa omallakin kohdalla. Ehkä jo lähempänä eläkeikää saan noista toteutettua ulkomaanmatkan, hotelliviikonlopun insinöörin kanssa ja leffateatterissa käynnin. Ei tarvi enää kuin 15v malttaa odottaa. 😉
Ja mä pääsin harjoittelemaan 6 kirjoittamista vuosilukuun heti tuoreeltaan, kun istuin uudenvuodenyön valvomonhoitajana. Hyvin sujuu jo. 🙂

Avatar

Kiitos samoin teidän perheelle! <3 Hyvä kuulla ettei vitosen vaihtuminen kutoseksi ole aiheuttanut sinulle ongelmia! 🙂

Avatar

Oikein ihanaa uutta vuotta myös sinne Selina <3

Ihanalta kuulostaa tuo 2016 vuoden lista 😉

Avatar

Kiitos samoin Liina! <3

Avatar

Oikein mukavaa uutta vuotta 🙂

Avatar

Kiitos samoin Jani! Ihanaa blogi vuotta teille! <3

Avatar

<3

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä