Meidän ei sittenkään niin leppoisa loppiainen!

Teksti
HYI HITSI MITEN KYLMÄ! Tänä aamuna herätessäni luulin lämpömittarin vain kettuilevan minulle, mutta kyllä ulkona paukkui ja paukkuu edelleen -30 asteen pakkanen! Pakkanen on tänä päivänä tuntunut ja näkynyt aivan ylivilkaan neljän seinän sisään suljetun taaperon uhmailuna ja koiriemme suorastaan jäätyessä paikoilleen pikaisella pissatusreissulla takapihallamme – jos niitä saa edes ovesta ulos! Varsinkin Minikoira L on erittäin mukavuudenhaluinen yksilö, joka pitää lämmöstä ja etenkin nukkumisesta pehmeän villaviltin sisällä, jossa se nytkin kuorsaa makoisasti Minikoira M:n maatessa sen vieressä.

Aamun kovat pakkaslukemat laittoivat uusiksi meidän loppiaispäivän suunnitelmat, jonka piti sisältää paljon ulkoilua ja reippailua. Minun riekaleiset ja vaurioituneet hermoni eivät kestä ollenkaan kovia pakkasia, kylmä kun pahentaa kipujani, joten vietin tämän päivän ja tulen viettämään seuraavatkin päivät neljän seinän sisällä pakkasennätysten paukkuessa! Onnea näinä päivinä minulle tuo neuloosi ja blogimaailman lämmin tunnelma! 😉 Sään vuoksi meidän loppiaispäivä menikin ei niin leppoisissa merkeissä, nimittäin siivosin apinanraivolla keittiön alalaatikot, joka on roikkunut To Do -listallani jo aivan liian kauan. Tiedättekö sen tunteen, kun työn aloittaminen on se suurin ponnistus? Taas se nähtiin, kun kaikki laatikot oli siivottu alle tunnissa! Päivään kuului muitakin pa*kanakkeja, kuten vihaamani silitys ja eteisen kaapin siivoaminen – kiitos vain Luontoäiti tästäkin! Laiska töitään luettelee, mutta kyllä nyt on taas helpompi hengittää, kun tajusin, että meillähän on jopa kolmet salaatinottimet yksien sijaan ja aivan liian monta pakasterasiaa! Hahaa!

Huomenna alkaa kirjaimellisesti kylmä paluu arkeen, pakkasta kun on luvassa tätäkin päivää enemmän. Meidän reilu kahden viikon joululoma on ollut ihana! Kahden viikon aikana emme ole tehneet mitään ihmeellistä joulun ja uuden vuoden juhlimista lukuun ottamatta. Olemme oikeastaan vain olleet pyhistä arkeen ja arjesta taas viimeiseen pyhään, eli tähän päivään. Loppuvuotemme oli kiireinen ja rankka, niin Isimiehen työelämässä kuin perheemme tavallisessa arjessa, joten nämä lomaviikot olivat todellakin tarpeen! Huomenna alkava arki tarkoittaa sitä, että Isimiehen työskennellessä virka-aikana ja vähän kotonakin, aloitan jälleen fysioterapiat kolme kertaa viikossa jalat kireinä kuin viulun kielet ja A-murun kerhot ja baletti jatkuu ensi viikolla. Parin viikon päästä minä suuntaankin sitten kohti Maskua ja viikon kuntoutusjaksoa, joten tammikuulle on tiedossa riittävästi puuhaa! Niin ja blogi, sen kanssa on ollut lieviä käynnistymisvaikeuksia. Jotenkin koneen avaaminen on tuntunut kovalta työltä, mutta tässäkin pätee varmasti sama juttu kuin niiden keittiön alakaappien siivouksessa – kun sen aloittaa, niin sitten postaus saattaakin syntyä kuin itsestään! 

Nyt päästän joululoman parhaaksi todetun yhdistelmän, eli neuloosin ja Netflixin valloilleen ja odottelen uuden vuoden ensimmäisten arkipäivien saapumista – ja sehän onkin pian täällä, onhan kello jo viittä vaille kaksitoista!
Arki, TERVETULOA!

 

 

♥: Selina

Miten teidän loppiainen sujui?

Kommentit

13 kommenttia

Ai! Mä oon kyllä sielläkin aina välillä käyny vaklaamassa =) mutta ei oo näemmä sit just silloin sattunu olemaan tarjolla.
Hassua sinänsä, kun en oikein oppinut pitämään siitä keltaisen sävystä, ja nyt kuit. haikailen sen perään… mutta kun tahon sittenkin ne kettukarkkisukat 🙂 <3
-Minski-

Ihana neulekuvio! Harmi kun en osaa enää neuloa, joskus osasin 🙂

Meillä kans meni päivä (taas) neljän seinän sisällä ja edelleen yhtä kylmä. Pakko käydä tänään kaupassa, mut ku tarkenis laittaa auton lämmitykseen. Inhoon pakkasia! 😀

Nyt vaan puikot takaisin käteen ja opettelemaan uudestaan tämä ihana taito! 🙂

Voihan pakkanen totta tosiaan! Meille asennettiin viime kesänä lämmitysjärjestelmään joku lisäjuttu ja nyt talossa mahtavat 16 astetta lämmintä! Loppiainen meni siis suurelta osin viltin alle, mutta leivottiin me keskimmäisen kanssa lämmikkeeksi pullaakin. Lapsilla on onneksi pikkuisten varpaidensa suojaksi tossut, mutta itse kaipailen kovasti meidän neuloomon jo syksyllä lupailemia sukkia. Odotellessa harkitsen vakaasti itse sukkapuikkojen esiin kaivamista senkin uhalla, että taas jää kesken. Talvea tässä on kuitenkin kovasti toivottu, joten ei auta valittaa 😀

VOi kuulostaa hurjalta! Toivottavasti teillä on jo lämpimämpi! 🙂

No siis vähänkö oon kade, kun sulla on tuota keltaista veikkaa, mitä ei saa enää mistään…! Ei mulla nyt muuta, toivottelen vain oikein neuloottista päivän jatkoa! =D
-Minski-

Mä tilasin Minski sitä suoraan Novitalta. Sillä on välillä aina myynnissä sitä, joten kannattaa kurkkia nettikaupan puolelta. Tilasin heti neljä kerää, ettei vaan lopu! 😀

Hrr… minä olen hyödyntänyt tämän päivän pakkasen. Sulatin pakastimen avustajani kanssa.

Järkevästi hyödynnetty! 🙂

Juu ihan järkyttävää tää pakkanen!! :/ me oltiin loppiaisena Tallinnassa Oliverin kanssa ja voin kertoa ettei ollut pakkasen takia niin kivaa. 🙁

Sielläkin oli varmasti todella kylmä!

Meilläkin oli suunnitelmissa luistelua ja mukavaa talviulkoilua. Hirmupakkanen päätti toisin. Jotain iloa kovasta pakkasesta kuitenkin oli, saatiin kaikki peitot ja tyynyt vietyä pakkaseen tuuletukseenn 🙂 Onneksi sää alkaa lauhtua!

Oi pakkasen raikastamat petivaatteet tuntuvat ihanalta! Onneksi sää on tosiaan jo lauhtunut!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä