A-muru postaa: 25 syytä, miksi äitini raivoaa kotona

Teksti
Hyvä äiti,
sinulta toivottiin postausta asioista, joista raivoat kotona. Kiillottelet ilmeisesti salaa sädekehääsi, joka ei ole ollenkaan niin kultainen kuin annat ymmärtää, koska kuvittelit pääseväsi tästä postaustoiveesta vain olkiasi kohauttaen! Nyt minä aion paljastaa kaiken. SINÄ_RAIVOAT_KOTONA ja se on ihan ok – oikeesti! Kaikki tekee sitä joskus. Raivoat kotona aika paljon ja se johtuu ehkä isistä, uhmastani tai sitten makeisveron poistumisesta – senkin karkkia pihtaava tylsimys! Siksi minä astun taas puikkoihin ja paljastan 25 syytä, miksi sinä raivoat kotona! Ja tiedoksenne, tässä ei ole kaikki!
Minun äiti raivoaa kotona, koska…
 1. …isi ja minä pureskelemme kynsiämme. Siitä kuuluu kuulemma ällöttävä ääni, mutta minä en ymmärrä miksei niitä saisi purra…pureehan isikin.
 2. …syljen ruokaa. Okei tiedän, huonoa käytöstä, mutta mitäpä yrität piilottaa perunamuusin sekaan pihvin palasta, jota ilmoitin etten syö!
 3. ..syön salaa taikinoita. Rakasta pullataikinaa ja pitäähän hei kaikkea maistaa – ite opetit!
 4. ..lettini ei onnistu.
 5. ..en tottele – oliko tämä jollekin yllätys?
 6. …koirat eivät tottele – normaalia!
 7. …isi ei tottele – mitä tarkoittaa tossun alla? 
 8. …ulkona on (MUKA!!!) liian paljon lunta.
 9. …pengon päivittäin äidin vaatekaappia etsiessäni täydellistä prinsessamekkoa! Minäkään en löydä sieltä enää mitään!
 10. …leuassani on kuulemma reikä ja kanalauma eläisi ruokapöytämme alla. Mitä ihmettä?!
 11. …YouTubesta on poistunut minun lempivideo, mutta miksi ihmeessä äiti siitä raivoaa? Minultahan se on pois ja sitten itken ja raivoan ja…aaaa okei nyt ymmärrän!
 12. …isi soittaa liikaa kitaraa.
 13. …Minikoira M kuorsaa.
 14. …leikkasin saksilla reiän paitaani ja housuihini – se oli vahinko!
 15. …piirsin olohuoneen seinään – se ei ollut vahinko! Halusin vain kokeilla miltä seinään piirtäminen tuntuu.
 16. …kaupassa oli äidin lempimehu loppunut.
 17. …isi toi vain yhden Amppari-mehujään paketillisen sijaan – hei äiti, just deal with it! Minäkin saan VAIN yhden enkä saa syödä sitäkään  kokonaan!
 18. …järjestin pehmoleluille vaahtobileet vessassa.
 19. …muovailen olohuoneen nukkamatolla, vaikka se on kiellettyä. Valkoinen muovailuvaha ei kuulemma sovi ruskeaan mattoon.
 20. …pakkasta vihaavat Minikoirat tekevät tarpeensa sisälle. Äiti on antanut niille pakkasten kunniaksi uudet nimet: Paskakkiainen ja Kuspissiäinen. Minä en tosin saa kutsua heitä näillä nimillä.
 21. …joku on tosi tyhmä ja epäreilu.
 22. …kaadoin pussillisen makaronia, rikoin kennollisen munia, pudotin mehupullon, rikoin kaapin vetimen, syötin Minikoira M:lle kalapullia (se sai niistä ripulin, hih) ja sekoitin äidin lankalaatikon saman päivän aikana.
 23. …isiä saa aina odottaa – ja se on muuten totta!
 24. …myöhästymme joka kerta joka paikasta.
 25. …hän joutuu raivoamaan kotona. Äiti sanoo minulle tosi usein, että miksen voisi vain uskoa kerralla, ettei tarvitsisi aina korottaa ääntä, istua harminpaikassa ja lopulta luovuttaa lempilelu penalty boxiin. Usein äiti kuitenkin ja vetää bad mom day-kortin ja antaa periksi. Silloin saan katsoa vielä kerran YouTubesta kivan muovailuvaha-videon ennen nukkumaanmenoa!

 

♥: A-muru

 

Onko teillä äitini blogia lukevilla äideillä jotain tunnustettavaa? Miksi TE raivoatte kotona?

Kommentit

45 kommenttia

Aivan järkevät syyt raivota! 😀

Haha, voi ei 😀 Tutun kuulosia juttuja tuossa sun listassa, ihan aiheellisia pikku raivareille 😀 😀
Tuo vika kuva on kyl huippu, Keep on smiling <3 😀

Hih! Ja tuo kuva… 😀

Mä raivoan vaikka ja mistä, olenhan kodin RUHTINATAR. Tänään menetin hermoni koiriimme ihan täysin. Pakkasella ne piipahtavat vain pikaisesti ulkona ja sitten on sisällä kokoajan jotain siivottavaa. Lisäksi oikein kukaan ei ole innostunut lenkittämään niitä kunnolla.

Joo chihuilla on varmasti nyt vaikeaa pakkasilla kun pienet tassut jäätyy. Lenkittäminen ei ainakaan meillä nyt onnistu, koska parin metrin jälkeen toinen jäätyy paikoilleen ja toinen lopettaa kävelyn! 😀

Huippu! 😀

Kiva että tykkäsit! 🙂

Aaaahhahah! 😀 Ekana tuli mieleen tosta et Isimies soittaa liikaa kitaraa, nii eiks tähän kuulu myös "Äiti raivoaa kun Isimies ja Mabn laulavat rasittavasti englanninkielisiä lauluja lausuen sanat niinkuin ne kirjoitetaan"? hihih. Oops I did it again! Oh baby baby! 😀

Ja A-muru! On se vaan touhukas murunen! <3 😉

Meikähän ei raivoo ikinä.

okei joskus. Miehelle. Ku se on nii huonomuistinen ja hidas ja myöhässä. Ja Sinnalle, tosin useimmiten vaan mielessäni, kun se kitisee ja vikisee eikä mikään oo hyvin. Ja koirille kun ne riehuu ja herättää Sinnan unilta. Tai itelleni ku oon nii rasittava. Mut onneks tuutte kohta nii sit on kivaa enkä oo enää nii rasittava LUPAAN! ;DD <3

😀 Ainoastaan sinä teet siitä laulutavasta siedettävän! 😉 Hahaa et tietenkään raivoa, ei se mua haittaa… 😉

Ihana sinä ja pian nähhään!!! <3

ja

et

ole

rasittava!

Multsi! <3

No niin, Kaapoa ei löytynyt youtubesta ja äidin piti laulaa sitten tunnaria "hetki"…. oi, niin tuttua! Ihana kirjoitus!

😀 Kiva että tykkäsit!

Aivan mahtava 😀 Täälläkin menetetään toisinaan hermot, mutta en tunnusta sentään kiukkuavani päivässä ihan yhtä paljon kuin rakas kuopukseni 😀

Kiva että tykkäsit ja muitakin hermoheikkoja löytyy! 😉

😀 😀

😉 <3

Täälä tuli totaalinen repeäminen:D ihana postaus!!!

Hyvä kuulla! 😉

Kiitos!

Hahah 😀 ihana postaus! Tällä hetkellä samaistun erityisesti kohtaan 20 x___x voisiko nää pakkaset jo hellittää, että arvon koirat voisivat tehdä asiansa ulos eikä esim. yöllä olohuoneen matolle.

Kiva kuulla että tykkäsit ja voit samaistua! 😀 Meillä merkkailu rajoittuu onneksi kodinhoitohuoneeseen. Huoh, mutta saa siinäkin siivota ihan tarpeeksi. Mut onhan se kamalaa kun nuo rääpäleet ei tarkene edes pissata – kesä tule jo!

😀 😀 Ihana Selina ja A-muru! 😀 Ja voioi, lista kuulostaa kovin tutulta!

Kiva kuulla, että en ole yksin "ongelmani" kanssa! 😉

Voi eikä! Ihan loistava postaus, tunnistin itseni aivan liian monesta kohdasta :'DD

Kiva että tykkäsit! 🙂

Niin ihana postaus!! 😀 😀

Kiva että tykkäsit IlonaKoo!

haha kiitos tästä postauksesta, säkinkö osaat raivostua?;D en oo äiti mutta voin paljastaa että raivostun väsyneenä ja ressaantuneena ihan joka asiasta.. okei, ehkä ei nyt ihan jokaisesta sentääm mutta aika monesta kylläki..:D

Hih ole hyvä ja voi KYLLÄ! Tietäisit vaan! 😀

Mulla meni välipalalla hermot, kun yksi söi kakusta vain kuorrutteen ja mörssäsi loput kakusta silpuksi lautaselle. Eikä sillä, ei meillä kaikkea oo aina pakko syödä loppuun, MUTTA sen kakun palan olisin kyllä voinut minä syödä. Siis jollei se olisi ollut kipeän lapsen nuoleskelema ja silppuama. Että ihan loogista oli siitä suuttua, vai mitä?

Voi ei! 😀 Ja voi kyllä! 😀

Tää oli kyllä niin hauska! 😀 Aika tuttuja jotkin kohdat… Repesin totaallisesti paskakkiaiselle ja kuspissiäiselle :'D

Kiva että tykkäsit! Paskakkiainen on tuo meidän nuorempi koira, mutta vanhempi koira handlaa hyvin Kuspissiäisen tittelin! 😉

Eeeeiiih!! En kestä!!! Siis tää on ehkä hauskin blogipostaus, mitä oon koskaan lukenut 😀 😀 Erityisesti kohdat 5, 6 ja 7, niin ja 11. Niin ja ampparijätskit. SUURI kiitos, juuri nyt oma elämä tuntuu ihan mälsältä (koska kaikki ei mene niinkuin haluaisin, miksi ei, miksi ei, miksi ei??), niin tämmöinen piristyspostaus oli enemmän kuin paikallaan <3 Kiitos <3

Voi kiitos Pirita! 😀 Kiva kuulla! 🙂 Ja Ampparikriisi on vakava aihe edelleen perheessämme ja olen alkanut tekemään tämän vuoksi mehujäät itse. 😀 Eipä tule pettymyksiä! ;D

Ihana sinä taas! Halaus ja toivon että mälsät asiat häviävät heti pois elämästäsi! <3

Kiitos kultainen <3 Piti tämä teksti jakaa oman bloginkin facebookissa, koska.. tämä vaan on niin huippu. Blogi ja teksti. Ja kirjoittajansa 🙂

hauskasti ilmaistu asiat 😀 <3

🙂 Kiitos! ;)<3

Ihana postaus! 😀
Tuo sylkeminen!!! Argh, mä nään nii punasta kun poika sylkee ruokaansa! Todella raivostuttavaa kun oot koko aamun väsänny keittiös pöperöit ja sitten se vain syljetään! Raivoan myös tietokoneelle, jos se ei pelaa hyvin. Elektroniikka vihaa mua 😀 Ja tänäänkin sain sanoa "Tule pois pöydältä! Miksi et voi uskoa hyvällä, vaan aina pitää huutaa!"

Kiitos! 🙂

Mä muistan että oon jo teininä pikkusisaruksia syöttäessäni vihannut lapsen ruoan sylkemistä. 😀 En ole parantunut vieläkään tästä. 😉

Yksi raivotar lisää ilmoittautuu! 😀

Minä raivoan sotkemisesta (olet siivonnut koko kodin ja menee sekunti ja taas on kamala kaaos), kun pöydässä ei osata käyttäytyä (miten voi olla niin vaikeaa istua hetki paikoillaan ja syödä nätisti, ilman että ruokaa on pitkin keittiötä tai maitomuki kaatuu?!), kuhnimisesta (miksei asioita voisi tehdä ripeästi kun pyydän nätisti, miksi aina pitää vitkutella ja heittäytyä makaroniksi ja sitten tulee kiire ja kiukku), tottelemattomuus (miksi kauniit pyynnöt menevät kuuroille korville, "aina" pitää huutaa ennen kuin sana menee perille ja sitten kaikilla on paha mieli). Nämä ehkä ne suurimmat asiat jotka saavat savun nousemaan korvistani.

Hei tervetuloa seuraamme raivoisaan! 😉

Tiedän niin mistä puhut! 😀

=D Kyllä en muista, milloin viimeksi päivä olisi alkanut näin riemukkaasti! Olkoonkin, että meinasin vetää aamukahvit väärään henkeen tätä lukiessa.
Mutta tuo kynsien syöminen… ihan puistattaa. En v a a n ymmärrä. Lapsi vielä menee, mutta iso mies sormet suussa on jotakin niiiiin… yäk ja aaargh! Melkein tulee hyperventilaatiokohtaus pelkästä ajatuksesta.
Osaako joku muuten kertoa, a) Miksi kynnet (siis varpaan-, ne sormien kun on jo moneen kertaan syöty) pitää leikata olohuoneen sohvalla? b) Miksi se tehdään aina silloin, kun on just siivottu? c) M i k s i löydän myöhemmin ne kynnenpalaset viereisen kukkaruukun mullan pintaa koristamasta?!

Psst, A-muru; eritoten kohtien 18, 19 ja 22 perusteella vaikutat kerrassaan huolettomalta, iloiselta, reippaalta ja ehtiväiseltä pikku duunarilta – juuri sellaiselta kuin sinun ikäisesi ovat. <3
Ja koska äiti on nainen, niin tavallaan se raivoaminen vähän niinkuin kuuluu asiaan. Mom got to do what mom got to do. Tiedäthän.
Vastaisen varalle, ehkä voisit harkita joskus selitykseksi "en se minä ollut – se oli pirkka"? 😉
Niin, ja ehkäpä voisitte viettää hieman äiti-tytär -laatuaikaa jossakin kivassa mekkokaupassa… Isimiehen kustantamana – luonnollisesti. Siten saisitte tuon harmillisen vaateongelman kätevästi ratkaistua. Koska isit on <3
Ja koska plinsessat nyt vaan t a l v i i mekkoja. =)
-Minski-

Voi kiva kuulla, että päiväsi alkoi mukavasti tämän postauksen luettuasi! 🙂

Olen samaa mieltä kynsien syömisestä!!! YÄÄÄK! Luulen, että se on vain ikävä tapa, josta ei tahdo päästä eroon.

Myös A-muru kiittää ihanasta kommentista! <3

Kiitos postauksesta:) Tuo munakennollinen munia maassa sai aikaan suuren myötätunnon..Minua raivostuttaa kun mies on myöhässä, kun mies ei muista mitä olen sanonut tai jos lapsi heittää kuraiset kenkänsä eteisestä kodin puolelle. Tahallaan. Ihan vain muutaman mainitakseni:)

Ole hyvä! 🙂 Minua raivostuttaa kun mies EI MYÖNNÄ olevansa hidas! 😀

Meillä äiti raivoaa kun sillä on nälkä, kun sotketaan heti siivoamisen jälkeen, kun se herätetään kesken unien huutoon, riehumiseen tai tappeluun tai kun kysytään kiireisenä hetkenä -esim. aamulla kun pitäisi olla jo ovesta ulkona- jotain täysin asiaankuulumatonta kuten mitä tiede on tai milloin me mennään Japaniin (ei ole suunnitelmissa, toim.huom.). Ja teknologialle joka ei ymmärrä miten sen pitäisi käyttäytyä.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä